Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co kupić z Item -Shopu za TP's tak, żeby po sprzedaniu mieć najwięcej kk ? :D Chodzi o itemki do handlu ... Mam trochę TP (6 tysięcy) i chcę kupić krwawą perłę, ale może jest coś bardziej wartościowego w tym IS? Doradźcie ludziska ;p

Opublikowano

Co kupić z Item -Shopu za TP's tak, żeby po sprzedaniu mieć najwięcej kk ? :D Chodzi o itemki do handlu ... Mam trochę TP (6 tysięcy) i chcę kupić krwawą perłę, ale może jest coś bardziej wartościowego w tym IS? Doradźcie ludziska ;p

kup rady

PS jest jakaś opcja zamienić fryza ? jeśli np mam fryza dla szamanki to czy mogę z niego zrobić jakoś fryza dla szamana ?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Cisza na tym serwerze aż piszczy, gdzie wy się wszyscy ukrywacie? ^_^

Yyy... mleko ?

No nie 4 hp !

Opublikowano

"Witam na bitach jak Titanica"
Wracam na metin2.sg ktoś ma ochotę pograć razem lub jest jakaś ekipa ? chętnie dołączę :)

Opublikowano

W czerwonym gra parę osób:P jbc kontaktuj się z: PoLaKoS, Wiola, GoSura, Wymiatacz

Małe info:

Dziś o 16 czasu polskiego HunterHour (400% dropu)

Opublikowano

W czerwonym gra parę osób:P jbc kontaktuj się z: PoLaKoS, Wiola, GoSura, Wymiatacz

Małe info:

Dziś o 16 czasu polskiego HunterHour (400% dropu)

To milo :P wbijam do czerwonych ale dopiero o 16 zaczne grac gdyz mam remont ;)

Opublikowano

A ja mogę pograć na tym serwerze? :(

Kazdy moze raczej :)

Wybralem shinsooi iTobie tez polecam jezeli chcesz grac ( temat na forum sg )

Opublikowano

W jakim krolestwie gra najwiecej Polakow? Btw. znalazlaby sie jakas gildiaw tym krol.?

Co do gildii to w czerwonym jest jakaś ale chyba założe nową bo lider aktualnej coś się nie pojawia w grze.

Opublikowano

Co do gildii to w czerwonym jest jakaś ale chyba założe nową bo lider aktualnej coś się nie pojawia w grze.

Zrob jak uwazasz;> wazne by byl kontakt z jakimis pl:) .

@up HocusPL .

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować , bo pisze mi , że podałem nie prawidłowy e-mail , a podałem prawidłowy :s

Nie może być z końcówką @wp.pl ? Próbowałem z gmail`em i Yahoo!

Pomocy ! :(

Dobra , naprawione .

Już pobieram :)

Może ktoś zrobi gildie ?

btw. Mój nick : F3RST

@Edit.

Dlaczego w Shinsso jest tak mało osób ?

Jeden sklep na krzyż i 15 osób w "kółku" . Dziwne , byłem na CH1 o 21:30 o.O

giphy.gif ­

Opublikowano

Gra ktoś na tym serwerze z polaków? Zamierzam wrócić na jakiegoś globala po 4 latach przerwy od metina. Dużo się zmieniło?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Gra ktoś na tym serwerze z polaków? Zamierzam wrócić na jakiegoś globala po 4 latach przerwy od metina. Dużo się zmieniło?

Tak, sporo się zmieniło przez te wszystkie lata :D, lecz kiedyś było lepiej ale na tym serwerze z tych czasów jest też z globali najlepiej ^^, wbij, pograj a zobaczysz.

A na PL wg. mnie nie opłaca się grać bo przez te same dzieci można skończyć grę, w dodatku tam masz tylko IS za kase i brak możliwości handlu, a na SG jest ;].

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Nie no pamiętam, że jak tam grałem to w shinshoo również było sporo rodaków. Co do serwa ogólnie polecam, bo jest to z pewnością lepszy serwer od PL'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...