Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobieram klienta i zaczynam grać w Jinno. Mógłby ktoś pomoc na stracie, dodanie do jakiejś gildii, drobne eq. Piszcie 21129136 :)

Metin2 PL ASTRAL :

SURA WP 81lv+ ON

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema mam problem z instalacją, pobralem kilenta i podczas instalacji wyskakuje mi blad, ze nie mozna zainstalowac pliku npc.epk i ze nalezy powtorzyc instalacje. nic to nie daje, wiec pobralem klienta w ZIPie ale podczas wypakowywania piszę, że archiwum jest uszkodzone i nie da się wypakować. z gory dzieki za pomoc

5.jpg
Opublikowano

Siema mam problem z instalacją, pobralem kilenta i podczas instalacji wyskakuje mi blad, ze nie mozna zainstalowac pliku npc.epk i ze nalezy powtorzyc instalacje. nic to nie daje, wiec pobralem klienta w ZIPie ale podczas wypakowywania piszę, że archiwum jest uszkodzone i nie da się wypakować. z gory dzieki za pomoc

skąd pobierasz ?

od którego lvl-a można zakładać gildie?

40, tak jak na PLu

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Musisz pobrać od nowa skoro archiwum jest uszkodzone.

Opublikowano

Zaprasza do gry każdego kto ceni sobie uczciwość :)

dzisiaj jak kupowałem 2 ku leczenie po 200k/szt (wiem, sporo ale potrzebowałem na już a na sklepach nie było) dałem graczowi przez przypadek 4kk i nawet się nie zorientowałem, nie minęły 2 sec jak dał handel i zwrócił mi 3,6kk które dałem mu za dużo :)

a na plu taka akcja? jeszcze by cie wyśmiał i w 2 sec wylogował...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

dzisiaj jak kupowałem 2 ku leczenie po 200k/szt (wiem, sporo ale potrzebowałem na już a na sklepach nie było) dałem graczowi przez przypadek 4kk i nawet się nie zorientowałem, nie minęły 2 sec jak dał handel i zwrócił mi 3,6kk które dałem mu za dużo :)

I to się kurwa ceni a nie zajebią i się cieszą ;d Zapraszam do gry ! :D (niestety brak czasu na granie i zaczynanie od nowa, wiec jak będzie większa ekipa pisać śmiało na pw ;P ) . <3

Opublikowano

Nie ma co się łudzić jest to serwer hard oznacza (trudno) więc trzeba się namęczyć by zdobyć ekfipunek oraz poziom .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bo sorry ale za nie uwage trzeba placic.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Jest jakaś gildia na tym serwerze co by mnie przyjeła i pomogła zacząć ?

A pozatym szukałam takiego serwera? Ile serwer ma miesięcy/dni/lat ?

QL4A4Sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...