Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem ponownie grac w niebieskich... Gildia "POLAND"-stworzona dla polakow jest juz aktywna ,kogos z gildii na pewno znajdziecie w m1 i da wam zaproszenie (flaga polska na obrazku gildii) tak więc chetnych zapraszamy . JKBCO pw ZonaAndzia lub MazMarcinek

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A na PLu oplaca sie zaczynac gre na s1?

Oplaca sie wymienic eq z innego servera.

Bo od poczatku to raczej nie , no ale to global i latwiejszy , wiec oplaca sie raczej.

Opublikowano

oplaca sie zaczynac teraz tu gre ?? serwer w sumie dlugo stoi ;/

moze bedzie s2 ???

Już jest Metin2.ph =] A czy opłaca się grać? Pewnie. Szybciej osiągniesz coś tam niż na Polskim metinie ;p

footer_logo.png

Opublikowano

oplaca sie zaczynac teraz tu gre ?? serwer w sumie dlugo stoi ;/

moze bedzie s2 ???

nie będzie s2 bo tam nie gra milion osób aby trzeba było robić kolejne serwery

opłaca się grać bo prędzej coś osiągniesz niż na PLu..

1363095337-U286162.png
Opublikowano

nie będzie s2 bo tam nie gra milion osób aby trzeba było robić kolejne serwery

opłaca się grać bo prędzej coś osiągniesz niż na PLu..

I napewno Osiągnięcie czegoś będzie przyjemnością :) Zapraszam na Metin2.sg (Ja niestety nie gram z powodu braku czasu :( )

Opublikowano

Oj grać się opłaca, napewno dużo bardziej na sg niż na ph. Macie już gotowe itemy porobione czekające na rynku. Masa eventów więc nie jest ciężko zacząć. Gildia jak wyżej ktoś napisał jest, więc jakieś wskazówki czy tam wycene dostaniecie bez problemu. Nic tylko grać :). Jak ktoś lubi dużo pofarmić to szybko zrobi postać która namiesza na niejednej wojnie =)

Opublikowano

mam pytanko. w jakim krolestwie gramy ? i czy to prawda ze tam na kazdy lvl jest 50% mniej expa wymagana niz na pl ze np na 65 na pl mamy jakies np 60kk expa na wbicie to tu jesy 30kk?

Opublikowano

Tak, grajac 2h dziennie powoli do celu dojdziesz :) chyba wroce na metin2.sg ktos chetny ? :P bo mi sie priwy znudzily xD ;D
jak cos skype : B)
(mam 20 lat i nie chce piskliwych glosikow do wspolnej gry :) )

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lepszego serwera nigdy nie widziałem globalnego , no i w dodatku ludu od groma w m1 jest o co walczyc o honor na dzielni i szacunek w necie ; d

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

A ja tam wole na pl'u cos osiagnac,gdyz mam pewnosc,ze chocby nie wiem co sie dzialo nie strace konta.To na tym serwerze ma byc 5klasa?

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Na Metin2.sg tez nie stracisz konta bo kurwa to nie jest prywatny serwer, są lepiej zabezpieczeni niż ty ze swoja dziewoją ;d

Opublikowano

A ja tam wole na pl'u cos osiagnac,gdyz mam pewnosc,ze chocby nie wiem co sie dzialo nie strace konta.To na tym serwerze ma byc 5klasa?

Hmm , szybciej PL padnie niż sg. Sam widzisz , teraz na polskim Globalu od paru dni połowa serwerów nie działa z powodów ataków DdoS , a na sg jeszcze nigdy to się nie przydarzyło , więc ;d Ta, na tym serwie ma być ta 5 postać ;-

xD 

Opublikowano

Yoo21, Tak. :)

W razie ktoś by szukał małej ekipki zapraszam do mojej gildii w Jinno -.^

Ja clienta pobieram i bardzo chciałbym dołączyć do twojej gildii ^^ Nick BloodyShadow jak coś :)

Opublikowano

Pomoglby ktoś na starcie ?gram mentalem gg 1011059

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...