Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten server to jeden wielki Blad. Pisze do gm ze na srebny hwang nie darady zrobic metalem a ten mowi ze zrobilt o patrze zaraz nie zrobionego pisze do niego a ten mowi ze da 100% bo nie bedzie na to czasu tracil.. A ja sie pytam jak nie chce na to czasu tracic to po co wogole server robi glupi chuj??

Opublikowano

Eh Expowisko na 110lvl czyli mumie dalej nie zostały poprawione (zwiększony exp obecnie 0,02% z spota) a O to Odp GA na pytanie kiedy to naprawią

rozmowazgm.jpg

rozmowazgm2.jpg

Team nie ogarnia serwa i nic nie umie zrobić ...

Ps.

Pozdrowienia dla Szamanki Z serwera Nydilia(fajna babka) która towarzyszy mi w tej zarypistej grze na tym privie czyli staniu.^^

Opublikowano

Człowieku, nerwy przy Was wysiadają. Zapierdalamy cały dzień, ledwo czasu na naukę starcza i co? Źle, chcemy Wam zostawić 6/7 żeby się prościej expiło - ŹLE, system ulepszeń przez 3 dni - do dupy! GM w ogóle nie musi Wam odpisywać, a jak zrobi to zaraz Screeny i na forum? Może wolałbyś aby miał Cię głęboko w poważaniu? W ekipie mamy różnych ludzi, jeden zna się na tym, inny na tym i razem dajemy radę. Wy i tak pewnie podsumujecie to tak "do dupy team, każdy ma się znać na wszystkim, inaczej team do dupy, w ogóle po co Wy jesteście, nic nie robicie, macie nas gdzieś, do dupy". I czasem zmuście się do pomyślenia nad swoją wypowiedzią bo są więcej niż drażniące.

Opublikowano

Przepraszam bardzo od startu serwa co zrobiliście ??? Tylko ten system ulepszeń edytujecie. Z mapka do expa pisze na forum i w grze od 4-5 dni i ciągle dostaje odpowiedz dziś to zrobimy itp itp i co ?? Nic. Czasu wam na naukę nie starcza ?? Dziś odbyły się chyba 2-3 OX potem GM bawił się na wołaj w pytanie : " Jakiego koloru jest czerwona faba" ... i tak wy nie macie na nic czasu ale za przeproszeniem na bzdury macie.

edit//

Jak nie masz czasu na serwer to się za niego nie bierz bo potem tylko serwer zamykacie bo nie dajecie rady przez co tracą gracze. Jak coś robisz rób to porządnie a nie na " odwal byle by było".

Opublikowano

Skoro Ci tu tak źle to idź na inny serwer, droga wolna! Nie narzekaj, że tak źle bo tracisz swój czas, którego pewne masz od groma. Nie mam zamiaru pracować na graczy, którzy będą się zachowywać jak banda dzieci i niemyślących neosów. Wolę mieć 100 graczy, z którymi idzie się rozmawiać niż kręcone 1000 jak Ty wyżej. GM, a GA to różnica. GM ma być w grze, a GA pracuje przy plikach, trudne?

Opublikowano

Sinwen, co raz częściej poruszasz temat Sweetcherry. Może po prostu odwet? Cały czas jest Ci źle, tylko reklame Satab'owi robisz, nie podoba Ci się nasza ekipa, serwer - nie graj, nie wypowiadaj się, szkoda sobie nerwy psuć. Tak, wyłączymy serwer na dzień, dwa i jest dwa razy gorzej niż było. Jeśli naprawdę się tak znasz na prowadzeniu serwera, załóż swój - tyle w temacie.

Opublikowano

A weźcie że kur. przestańcie narzekać. Wy idioci wiecie Co to jest zrobić własny serwer?? SPRÓBUJCIE to sie przekonacie...

TO nowy serwer i ma prawo być niedopracowany, a sądze że ruszył dlatego by poprostu wypróbować i dowiedzieć się o poszczególnych błedach, gram i brakuje naprawde niewiele by dobrze pograć.

Nie podoba się to Nara i koniec tematu.

mid.jpg

Opublikowano

Sacon ty chyba nie umiesz czytać pisałem Ci " robisz coś rób to dobrze". Przeciętni gracze nie potrafią postawić serwer i każdy o tym wie, więc nie pisz "załóż swój" bo ona może np. Geniuszem od fizyki kwantowej albo robić wyśmienitą kawę ^^, czyli jednym słowem nikt tego nie wie. Ty podjąłeś się postawienia własnego Serwera więc to Niby ty to umiesz .a naszym zadaniem jako przeciętnych graczy jest ocena serwera i podzielenie się opinią z innymi graczami. Więc zamiast tylko narzekać na nasze posty byś je przeczytał i coś w końcu zrobił.

Opublikowano

Sacon ty chyba nie umiesz czytać pisałem Ci " robisz coś rób to dobrze". Przeciętni gracze nie potrafią postawić serwer i każdy o tym wie, więc nie pisz "załóż swój" bo ona może np. Geniuszem od fizyki kwantowej albo robić wyśmienitą kawę ^^, czyli jednym słowem nikt tego nie wie. Ty podjąłeś się postawienia własnego Serwera więc to Niby ty to umiesz .a naszym zadaniem jako przeciętnych graczy jest ocena serwera i podzielenie się opinią z innymi graczami. Więc zamiast tylko narzekać na nasze posty byś je przeczytał i coś w końcu zrobił.

Nie narzekam na opinie, które mają sens. Rozumiem, że serwer ma bugi, nie działa to, tamto. Ale jak piszecie, że się opieprzamy cały czas, nie robimy nic - to irytuje. Nic, ten dzwonek poprawiony, nie ma już 50'ciu ulepszaczy.

Opublikowano

Wiesz jak głównie czekałem na nowe expowisko czyli mumie ale po 5 dniach czekania i oglądania zabaw GM/GA, ciągłych odpowiedziach w nocy/ do jutra to naprawimy zwątpiłem czy coś robicie i każdy chyba by tak postąpił .

Opublikowano

Ja na to leje szczerze mówiąc. Da sie grać ? Da jak masz takie pro eq i masz co robić to nie trzeba była grać w Jinno. Inaczej to miałbyś zajęcie, a tak swoich nie polejesz.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Za głupia jesteś na to Sinwen, piszesz bez sensu i jakiegokolwiek skutku, ja z grą skończyłem prawie całkowicie bo zdarzy się zalogować , a ty na Mój temat to lepiej skróć wypowiedź, bo takiego maniaka który siedzi 24/h i śledzi błedy teamu NIE widziałem ! jak tak można..

mid.jpg

Opublikowano

Serw 9/10 Prezka 10/10.

Polecam serwa. nie jest zbyt latwo ani zbyt trudno. 90 lvl wbilem w jakies 3-4 godziny i mam hw oraz olimp.

Zapraszam do jinno!

BuryKali

____________________________________________________________________________________________

Daj + nie badz bieber...

Opublikowano

To że łatwo tam to zdobyć nie oznacza że gra jest happy.Nie ma właściwie nić ciekawego - dropi ciągle to samo co na s 1 i 2 w MT 5 [a niby to 2 rożne serwery], dropi zawsze z tych samych metków na +100 i 105, gra się obraca ogólnie wokół właśnie tych dwóch mapek.Jedyna atrakcją gry jest fakt, że można sobie szybko coś zrobić.Do 100 lvl gracze nie mają możliwości zdobycia większej gotówki, więc jak im ktoś nie pomaga na start to raczej są zdani na siebie.Staram się pomagać każdemu graczowi nowemu na ile mogę.Właściwie dla mnie atrakcją tej gry jest to, że mogę komuś pomóc na start i ex-pić się.Mam 114 lvl.Zdobyłam wielu przyjaciół, wczoraj wyszłam za mąż za kolegę z gildii, i mam nadzieję, że te pryjaźnie przetrwają przynajmniej jeszcze w Satabie.

przeglądałam dziś ss y katharsis,gdyby dodano do gry takie urozmaicenia jak tam były w dropie, to wierzę, że gra nabrałaby rumieńców i zyskałaby zwolenników - oczywiście po usunięciu błędów.

Pozdrawiam

Angela

Powiem tak.Grałam w wiele privów i w MT 2, nigdy nie komentowałam na forum że któryś z nich źle działa czy ma problemy interpersonalne w forum gry.Odkąd gram na privach GA Sacona, takie sytuacje są normą.

Brak szacunku do usera/gracza,brak kompetencji w działaniach Teamu, brak umiejętności przyjmowania krytyki od [wielu] graczy, brak samokontroli i samodyscypliny = brakiem pozytywnej opinii.

Ja wyrażam swoje zdanie i NIE OBRAŻAM nikogo, wy się umiecie powściągnąć emocji i obrażacie mnie.To świadczy o całym Teamie.Powiedzenie mówi: jedno zgniłe jabłko zakwasi cały koszyk jabłek.Więc zastanówcie się nad swoimi wypowiedziami - czasami warto przemilczeć sprawę, niż dać się ponieść emocjom.

Opublikowano

Sinwe, pokaż dowód gdzie ewidentnie widać, że Cię obrażam. Też dużo rzeczy słyszałem o Tobie, co o mnie opowiadasz. Tutaj ukazujesz to w wersji dla siebie jeszcze korzystnej. W kółko to samo piszesz, a więc proszę abyś następnym razem oskarżenia w stronę całej ekipy - argumentowała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...