Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszę jeszcze raz Serwer wielkie DNO, szkoda czasu oraz prądu na takie g.... .

Nie polecam go nikomu.

Kto nie wierzy, że to jest Katharis i te same fajtłapy to niech tu zajrzy i porówna ekipę serwa. Daje 2 tygodnie i koniec zabawy.

http://www.mpcforum.pl/topic/443474-katharis-pl-dedyk/page__p__3162321__hl__katharis__fromsearch__1#entry3162321

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokladnie mamy clienta od was te pliczki root tez i nadal nie widac.

Pierścionki levi dropią na zombie

Z mobow zombie czy na mapie zombie ?

@Edit u mnie wgl jest inne pozłoze na tej mapie mumie takie jakby wszędzie snieg był a mobów dalej nie widac !!!!!!!! Wrzuc monster

Opublikowano

Exp leci na tyle szybko, że nie ma sensu dodawać jakichś sensowniejszych rzeczy. Fabuła? Nie wiem, czy to ma jakikolwiek sens. Może w przyszłości ale aktualnie dam sobie głowę uciąć, że 2 osoby na 50 czytaliby o co biega i następnie kompletowaliby w jedną całość. Drop pisałem, że dodałem jednak po restarcie będą widoczne zmiany. Ja osobiście nie znam się na cliencie, Monest robi wszystkie poprawki więc to różnie bywa. Czasem ja mam więcej wolnego czasu, czasem on. Robimy co się da ale każdy z nas ma własne życie, plany.

Opublikowano

Monest ma jak widzicie trochę nauki. Nic na to nie poradzę. Padnie jak Katharis? Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, trzymaj się :]

Opublikowano

Sacon - to samo pisałeś w prezentacji Katharis, a nawet linki z tamtego tematu mają odnośniki do łatek Pro7.

Opublikowano

Sinwen, nie mam chęci Ci odpisywać ale powiem tak: jakbym krytykował każdego kto mi coś zrobił lub głupio się zachował to już dawno by mnie tu nie było. Nie każe siebie szanować, niech każdy mówi o mnie co chce. Jednakże nie wygrażam innym graczom, racja? Więc coś tu jest niehalo. Co do tego moderatora - był dowód na to, że napisała takie coś. Pisała, że ma dowody, że to było włamanie i jakoś się nie doczekałem na nie. Nigdy nie ukarałem kogoś za to, że powiedział, że nie potrafię zrobić tego, tego, tamtego ale Wy dalej mówicie co chcecie, dawno już się tym nie przejmuje. Tyle na mój temat.

"W MT 5 S 1 to wyczyn - chyba że macie znajomości.Ostatnio w ex-pieniu przeszkadzają bony na DOS i pierścień expa - przynajmniej takie wytłumaczenia były ze strony Teamu" - Chyba, że macie znajomości - brzydkie sformułowanie, a tego wytłumaczenia nie użyłem, więc prosiłbym o sprostowanie sytuacji.

Opublikowano

Zmień profesję i idź na budowę? Zmień profesję i wyjdź do ludzi? Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, nie będę się tutaj wypowiadał bo i tak macie swoją, cudowniejszą wersję każdego zdarzenia, Was jest dużo, ja jestem jeden i taka Wasza natura. Mówcie sobie co chcecie, ja będę spał z czystym sumieniem. Wracając do tematu, dużo osób twierdzi, że mexilia jest nasza - błąd, to całkowicie inni ludzie, nie wiem skąd się to wzięło.

Drop eeka i innych przedmiotów do misji biologa jest już dodany.

Opublikowano

nie czytalem waszych postow wyzej ale serwer jest strasznie nudny niby jakies 200 lvl max a bron najlepsza mozna juz nosic chyba na 90 lvl zenada tak i jak reszta epikow

zeby nie dropia od cholery bugow kd jakies dziwne mumi nie widac helmy na 41 nie dropia na zadnym lvl po hwangu jest jakies 2 poziom na ktorego sie zrobio to jest do kitu slaby a potem jak chcesz uleposzyc to nie ma mozliwosci dropu ulepszaczy a 100 lvl mozna miec w 3 h nawet bm to nie problem jak narazie nie polecam aha i nie ma max zrecznosci nie to co sila wit int max zrecznosci to 15 chyba i doi tego te bony ... w hlemie hp a co wyzej gm pisal ze nie ma 6i 7 jak w grze sa omg ....

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Server dosyć fajny ale do poziomu 110+ dużo błędów, nie dropią itemy do biologa, itemy do ulepszania np (Hwang-Szmaragd) Nie dropi potrzebny przedmiot do ulepszenia (Pierścień Levi i Eka) Niedopełnione nazwy np zamiast (Małż pisze Ma) Mapa Mumii jest zbugwana.... co do graczy już nie będę się wyrażał (********* ******** dzieci)

A co do systemu ulepszania broni. Próbujecie się popisać czy jak? System ulepszeń podany w temacie jest błędny! Np: Bojowy>Syrek>Śmiercio>Nypek i TYLE!!!!

Server nudny po 110 Nudy na Pudy! Nie Polecam!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...