Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie serw za free jest. Kolce smoka da się robić przed chwilą zrobiłem.

//edit

6-7 heh ziomek do 113 dropłem 1 dodanie i chyba 6 zmianek, a expiłem tylko na metkach więc jak dropiły tak tera dropią. Jedyną osobę którą znam z 6,7 to woj z 4 bonami i więcej osób nie widziałem żeby miało .

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie serw za free jest. Kolce smoka da się robić przed chwilą zrobiłem.

//edit

6-7 heh ziomek do 113 dropłem 1 dodanie i chyba 6 zmianek, a expiłem tylko na metkach więc jak dropiły tak tera dropią. Jedyną osobę którą znam z 6,7 to woj z 4 bonami i więcej osób nie widziałem żeby miało .

Ja mam 3 rzeczy wybonowane 6-7 bonami. Wszystkich dodań wydropiłem 7 szt a zmiany lecą cały czas. Dziś z 50 szt z metków mam.

Opublikowano

Eh serw mnie już wkur*** GM zlewka, clienty nie ogarnięte, kd zbugowane, dzwonki dla szamana bardzo dopasowane 50 bryłek na 2 epika... Lvl eq jak i jego bony dmg itp na 1 cliencie pisze inaczej na 2 inaczej nie idzie się połapać czasem. Nie polecam serwa pomimo że był fajny ale do pewnego momentu, GM nie umieją poprawić kilku rzeczy i ogarnąć clienta jak tak dalej pójdzie to serwer upadnie. Tyle ode mnie.

Opublikowano

LepkaCizia nie istnieje ..... Nie ośmieszaj się sam ją widziałem więc teraz to sobie gadać możesz. Co do łatki już na forum się skarżą że tylko złotego da się metalem a srebrny tylko sura... UP Administracja Porządna to żeś pojechał po bandzie Team od starty serwa nie może ogarnąć systemu ulepszeń( ostatnio coś zrobili ale nie do końca..) Exp na mumiach poprawiają też od początku serwa tak samo drop butków na 59lvl i czapek na 41lvl . I ty śmiesz powiedzieć "Administracja - porządna" .....

Opublikowano

Hmm Srebnej czy tam Czarnej stali czy coś zależy od clietna .

Bon 6,7 był i to po 20% na klasy ciekawe co zrobią jak ktoś sobie wbił kilka takich ^^

Opublikowano

Inaczej, na forum serwera zrobimy ankietę, w której wybierzecie, czy chcecie 6/7 te co są, tj. bez 10% na ninje itd, czy wywalić całkowicie.

Opublikowano

Będziecie cienko śpiewać jak wam zrobią mapę z mocnymi mobami i będziecie padać i płakać. Zatęsknicie za bonami na potwory kryt i pz. Ci co teraz najwięcej drą jape to potem też będą najgłośniej krzyczeć,ale żeby te bony przywrócić.

Co komu szkodzą 6-7 bony do expa ?

Opublikowano

Mi tam 6,7 nie przeszkadza. A co do expa mam 2,2k defa + strach(-37%) ostrze i bony 22%do PŻ( lipa z branzą) bije im 15k na krycie pomimo nie działających na nich bonów poza potworami i co dawałem rade całego spota przed zmniejszeniem im HP/DMG więc wiesz takie teksty to sobie daruj.

Opublikowano

Czy ja wiem po co te 6,7 ??? Tera mumie mają mało HP i DMG to już jest łatwo a w 6,7 jest 20% na mobki jak ktoś sobie przynajmniej połowę eq zrobi to 40k bije i jaki tu sens .... PŻ i Staty?? ja mam 300+ int i 289 siły(nie ful jeszcze dopiero stat 99) a PŻ 63k więc po co komu z 6,7 2k PŻ lub 10 int itp ( bo takie wchodzą)

Opublikowano

6/7 bon sie przyda na mooby na nowe mapki (jeśli będą) ale bez statusu i pz tylko 10 na potwory ;p kryt też nie potrzebny bo to będzie już śmiech i tak bije hitami w pvp cały czas kryty prawie a tak to wogóle. Jak będzie na mooby to sie opłaci ;p

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Wiele widziałem wiele słyszałem ale tego nie było GM Ciągle nawaołuje do expienia ponieważ na 140 nowe eq smoka a na 15lvl nowa zbroja i dał 200% więcej expa. A ja się pytam Gdzie KUR** mam expić jedyna nowa mapka To mumie od 110lvl do expa . Z spota tera na PD + 200% bonusu aż normalnie 0,12% z spota SZAŁ!!!!!! Normalnie dziś dobije te 140lvl GM uważaj bo .... żal mi coraz bardziej tego serwa.

Opublikowano

Loguję się dziś rano i widzę ,że nic się od wczoraj nie zmieniło.Drop 6-7 bonów jak był tak jest (same zmiany lecą),a w eq nadal te bony mam.Administracja co chwila zmienia decyzję - bony mają być,ma ich nie być,mają być tylko do expa,itp,itd.Coś postanowią,potem ktoś napisze,ze tak nie chce,a oni trzęsą dupami,że resztki ludzi im ucieknie z serwera.

Może byście tak wykazali trochę właśnej inicjatywy i sami zarządzili jak ma być ? Jak będziecie słuchać wszystkiego,czego chcą gracze,to nadal będzie taka bryndza i marazm jak jest do tej pory,czyli nuda totalna.

Zbierajcie propozycje,wyławiajcie najciekawsze według was i wprowadzajcie w życie.Tylko nie w takim tempie jak ustawy w sejmie.

No to na koniec ja też złożę swoją propozycję : dodajcie do mumii drop ucha tanaki - w ten sposób dojdzie do gry nowa mapka generałów,na którą nie da się teraz wejść bez ucha.

Opublikowano

o jakiej mapie generala ty mówisz??

Wejście na mapę generałów jest z mapy zombie 105. Napisane jest,że wjście od 110 lv. Niestety potrzebne ucho. Inna sprawa,że pewnie z generała nie dropnie nic wartościowego,ale zawsze to by było jakieś urozmaicenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...