Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie temat od tego czy serwer polecasz czy nie. TO prezentacja. Nie podoba się to się nie udziela, bo wbije ktoś zobaczy że Ci się nie podoba to odrazu wstecz i koniec tematu, a jemu niekoniecznie serwer nie będzie się podobać tak jak tobie.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej, teraz już drop powinien być. Nie wiem czemu nie chciał działać. Jutro postaram się dodać fryzurki, aby były dla każdej klasy. Te z bonami również.

Opublikowano

Jak dla mnie warto.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Mumie już działają. Biją po 10-20k,a same mają 3x tyle hp co smok. Są w grupkach po 3 i podobnie jak Best Kapitan nie pozwalają się ruszyć,więc ded co chwila. Expa z nich nie ma wogóle i dropu też żadnego. Żenada.

Opublikowano

w dalszym ciagu nie ma dropu w v1 a na atlantydzie malze nie leca

Troszke Lagi

za duży odstęp zombie

wogóle mało itemów leci

I client nowy jest tez nie dopracowany brakuje byle co

Opublikowano

5 dni? Mumie Sacon zrobi zmienic im hp i obrazenia to chwila.

Ja tam na serwer nie narzekam... Mi jakoś się gra dobrze i ogólnie jest dosyć fajnie tylko mało osób online bo wcześniej był spam że serwer jest do piz.....

Opublikowano

Dużo ludzi dużo skarg.Wejdź na forum i czytaj, na czacie co chwila uwagi brak tego czy tego albo błędy czy inne problemy.Skoro nie mają speca od naprawiania - a skopiować pliki to nie sztuka-to nie wiem czego oczekujecie po tym serwerze. Zaczęłam grac szamanka -zrobiłam 2 smok i leczenie- w obu przypadkach nie doszłam do misji z bzami za którą jest 1,5kkk i 70 lvl.Ale to przynajmniej była frajda dojść samodzielnie do 80 lvla.

Może gdyby nie było tego bonusu z 70 lvl u biologa to by się okazał po co ludzie grają w PRO 7 i Metina 5.Dla kasy i 70 lvl?

Zróbcie normalnie jak w metinach jest.Dobry drop, exp i bez bonusów u biologa. I wtedy gra będzie dobra.

Ktoś kto już poznał grę Metin 5 czy wcześniejsze klony MT 5 jest bardziej wymagający od administracji niż ktoś kto dopiero wszedł [1 x] i na dzień dobry dostał 70 lvl i 1,5kkk yang.I co z tego? Gra nie jest atrakcyjne, mało dropu [poniżej 100 lvl prawie wcale w odniesieniu np do Metina 2], lagi przy 2 osobach na spocie, i błędy.

Nadal czekam na cud.

Opublikowano

Sacon napraw drop, napraw średnie w broniach 75 lvl. zminiejsz drop z lodowej wiedzmy (niech zostaną perły,broszki,krysztal i bryłki złota kd wywal bo zaśmiecają spot.)

Zmniejsz drop stalek bo to też spota zaśmieca. Zrób te mumie. Wywal questa od biologa z 70 lvl i 1,5kkk, zrób reset postaci i wtedy będzie dobrze.

Opublikowano

Do mnie to było?

Co ja takiego napisałem? Że bugi tu i tam? Prawda Boli co nie? I ja jakieś chce eq czy co? I tak mam najlepsze jakie moge w tej chwili mieć na tym serwerze.

Opublikowano

To jest właśnie Sacon- zamiast uczyć się na błędach - NIEPOTRZEBNIE dyskutuje i rozdrapuje rany.

Obudź się młody człowieku. Prowadzisz inwestycje która wymaga abyś słuchał dobrych rad, a nie dyskutował z nimi.Każdy kto Ci tu radzi ma racje.

Nie obrażam bynajmniej inteligencji Sacona [nie obrażam go wcale] po prostu piszę prawdę. Na forum MT 5 jest tyle skarg na błędy gry że ocena sytuacji nasuwa się sama.

To samo zaczyna się dziać na PRO 7.To są klony tego samego Metina, tyle że każdy następny dziedziczy błędy po przednim - a co za tym idzie, powstają nowe błędy, bo gra nie ma aktualizacji ani przeglądów. Każda porządna gra online ma sezonowe przeglądy niektóre mają je co tydzień.A metin 5 chodzi jak kosiarka która już nie kosi zboża, ale siebie samego.

Ps.

To do abbe.Twoja sugestia skierowana do Sacona jest niemożliwa do realizacji.On nie może jej spełnić - bo nie potrafi.Gdyby to potrafił Mexilla, Metin 5 i Pro 7 śmigałyby jak Metin 2 PL.

Opublikowano

Ja to wiem, nie rzucam się do niego ani nic, po prostu mówię jakie są błędy. Gra jest jako tako jak za duzo ulepszaczy to do Dt da się grać, ale jedno boli że jak zmiksowałem pro hwanga to nie zrobie tego następnego a w efekcie szmaragda bo spali na 100% a metalem nie ulepsze bo się nie da do tego jeszcze ulepszacz nie dropi. Polecam serwer bo naprawdę da się grać. Ja np. daje stalki, bojowe wszystkim którzy chcą aby ułatwić im ten start.

Opublikowano

już all zrobione,w metkach są all itemki do ulepszania all itemków ,zrobił się Easy.

Jedyną trudną rzeczą jest wbić 120 na rubina.

pozdrawiam i życze miłej gry ale ja odpadam

Opublikowano

Serwer fajny,lecz posiada on swoje bugi i tu jest lipaa...

Szanowny GM możesz mi odpowiedzieć dlaczego dalej nie ma expa z mumii? Dziś został wydany nowy client na forum i dzięki niemu widać ów mumie lecz expa, dropu, yang brak więc ja się pytam jaki to ma sens??

edit//

Zapomniałem dodać na forum jest bug i nie wyświetla obrazka potwierdzającego więc nie ma nawet jak wejść na forum i napisać o tym GM/GA itp.

Opublikowano

Ja to wiem, nie rzucam się do niego ani nic, po prostu mówię jakie są błędy. Gra jest jako tako jak za duzo ulepszaczy to do Dt da się grać, ale jedno boli że jak zmiksowałem pro hwanga to nie zrobie tego następnego a w efekcie szmaragda bo spali na 100% a metalem nie ulepsze bo się nie da do tego jeszcze ulepszacz nie dropi. Polecam serwer bo naprawdę da się grać. Ja np. daje stalki, bojowe wszystkim którzy chcą aby ułatwić im ten start.

Ja tez pomagam-zawsze:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...