Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DLA MODERATORÓW

DLA MODERATORÓW -

3861773287.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Intel Core i7-2600

ram.png

16 GB

net.png

1Gbps

linki.png

web.png

www.proseven.pl

reg.png

http://proseven.pl/index.php?s=register

klient.png

http://proseven.pl/index.php?s=downloads

rank.png

http://proseven.pl/index.php?s=rankings

is.png

Brak

ip.png

---

status.png

pl.png

---

skan.png

---

info.png

npc.png

4309400279.png

start.png

4571864717.png

ulepszacze.png

http://fooh.pl/obrazek/4981384779.jpg

exp.png

100

drop.png

150

yang.png

150

video.png

http://www.youtube.com/watch?v=vSbuYgwOO28&feature=player_embedded'>http://www.youtube.com/watch?v=vSbuYgwOO28&feature=player_embedded

Zamknieta.png

kontakt.png

GG: 38273477

team.png

[HA]Sacon

[GA]Monest

[sGM]Tomasz

Media - Tasak

Media - Meey

autor.png

w prezentacji

stopka.png

2116987576.png

Witam, cześć i czołem!

Serwer Pro7 to ponadprzeciętny serwer, który sprawi, że na Waszej twarzy pojawi się uśmiech, powiecie śmiało – To jest to czego szukałem!, Nareszcie!

W skrócie ujmę parę faktów, od ponad roku ulepszamy, poprawiamy i optymalizujemy klienta gry. Więcej informacji znajdziecie poniżej.

Screeny weryfikujące

275665177.png

mini_2239252719.png

4885261169.png

Każdy wie, że „Raty 200” nie ukazują zbyt precyzyjnie ile zajmie nam wbicie maksymalnego, lub chociaż połowy z maksymalnego poziomu.

Ujmę to w taki sposób, że wbicie 60 poziomu nie będzie zajmować zbyt dużo czasu. Z kolei nie będzie zbyt szybko, oczywiście w pewnym momencie natraficie na spowolnienie expa jak przykładowo mamy w innym grach typu World of Warcraft. Pod szybkość levelowania został odpowiednio skonfigurowany drop przedmiotów.

Maksymalny poziom to 200.

2941979128.png

4571864717.png

4189530457.png

Procesor - Intel Core i7-2600

Pamięć RAM - 16 GB

Przepustowość łącza – 1Gbps

Dysk twardy - 2x 1 TB

194646555.png

4309400279.png

3895329485.png

Ulepszacze: tak

Magiczny metal: tak

467957675.png

Ko%C5%9B%C4%87_Palca.jpgNiebieski_Kryszta%C5%82.jpg1425818226.jpg

2156290546.png

2294896137.png2626199459.png

2306690169.png

Na bieżąco dodajemy expowiska, a więc na stan dzisiejszy możemy zaliczyć w pełni działającą dolinę seungryonng, górę sohan, loch pająków v1 , ognistą ziemię, loch pająków v2, czerwony las,

atlantyda v1, zombie 100 oraz 105, wyspa troli, postrach mumii, pustynia zombie, atlantyda v2. Oczywiście każdą nową mapę, którą mamy zamiar wprowadzić odpowiednio przygotowujemy

na osobnym serwerze co pozwala nam wykluczyć 'bugi z levelowaniem' i podobne. Nie zapominamy również o dodatkowych ulepszaczach, szkatułkach.

Bez%20nazwy-3.png

3768212256.png

Nie planujemy wprowadzać nowych osób do ekipy, mamy ze sobą bardzo dobry kontakt oraz zaufanie więc bez problemów możemy się komunikować chociażby za pomocą telefonu/skype.

Dzięki temu jesteśmy cały czas w kontakcie i na bieżąco komunikujemy się w przypadku wykrycia problemu na serwerze.

2217457438.png

3196804987.png

3261396598.png

72byns.png

Nasze grono jest prawie nie zmieniane od ponad 6 miesięcy. Dzięki swojemu doświadczeniu, oraz czasie, który poświęciliśmy stworzenie doskonałego serwera

możemy śmiało stwierdzić, że na Pro7 nie znajdziecie lewych przedmiotów prosto z nieba,

lewego sprzedawania kont. Nie jesteśmy stronnicowi, zawsze wysłuchujemy obydwu stron i następnie wyciągamy konsekwencje. Do ekipy zaliczamy te osoby - Sacon, Monest, Tomek (HA, GA, SGM) oraz Media Team, a dokładniej Tasak oraz Meey.

2chuuc3.png

Jak nam idzie z naprawianiem błędów na serwerze? Nie musicie czekać na wielodniowe interwencje, jak wspominałem – mamy z ekipą stały kontakt, gdzie po zgłoszeniu błędu zaraz wie cała ekipa i natychmiastowo staramy się z tym uporać. Dodatkowo dzięki współpracy z założycielem Metin5.pl zabezpieczyliśmy odpowiednio serwer przed atakami, które mogłyby Was pozbawić chęci do gry z powodu wyłączonego serwera. Nie stosujemy żadnych anty-konkurencyjnych zabaw, takich jak ataki na inne serwery. To jest po prostu marnowanie własnego czasu, lepiej zająć się nad wprowadzeniem czegoś nowego lub wysłuchaniem graczy i wyciągnięcia wniosków, co za tym idzie – ulepszeniem serwera. Dodatkowo parę informacji -
6/7 bonu nie znajdziecie
, Item Shop, skromny bo skromny. Nie będzie w nim zbrojek, mieczy, ogólnego ekwipunku. Stawiamy na zrównoważoną rozgrywkę. Jak długo będzie stał serwer? Bardzo długo, mamy na tyle dopracowane pliki serwerowe oraz klienta gry, że śmiało moglibyśmy go wypuścić już teraz ale woleliśmy upewnić się w stu procentach.
Przewidywany start szacujemy na 27.09.2011r - godzinę 18:00. Dzień wcześniej będzie koniec beta testów
. Przepraszamy za opóźnienie, mieliśmy niewielkie problemy. A więc zapraszamy do rejestracji na serwerze oraz do pobierania klienta + patcher'a.

1613674575.png

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do gry!

Pro7

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy patcher ... jak on dziala? jak wkleje do metka 2011 spatchowanego to pobierze mi wszystkie pliki ( i ile to moze trwac przy necie 1mb) ? Czy pobiera calego clienta samo... ?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co do patchera, pisaliśmy, że udostępnimy go wraz ze startem serwera. Oto i jest jednakże są z nim problemy dlatego nie chce działać. Jutro wydamy łatkę, lub jeszcze dziś i powinno wszystko grać. W kliencie, który jest do pobrania znajduje się osobny plik, którym możecie uruchomić grę.

Opublikowano

Cholera to nie sciagne sobie ;( Clienta to jakies ~ 3h a niestety nie mam tyle czasu. Jak udostepnicie latke to chetnie pogram bo server zapowiada sie SWIETNIE.

A pytanie... Ulepszacze WSZYSTKIE czy tylko te 3 co na ssach sa?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie wbiłem narazie, ale po tak profesjonalnie zrobionej reklami wnioskuje że warto zagrać!

@ gdzie ten patcher?

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Patcher jak narazie nie działa , Sacon powiedział , że jutro prawdopodobnie wgramy go na serwer .

1294477714-U1.png

userbarcopy.png

34469.jpg

Jeżeli pomogłem , daj +

Opublikowano

jak wygląda sprawa z misjami ( biolog itd ) ?

@u mnie nadal 503 Service Temporarily Unavailable

oficjalnelogo.png

Opublikowano

szkoda ze nie ma zw. powrotu statusu... bo bm ciezko sie expi ; /

Nikt nie powiedział, że będzie łatwo na tym serwerze. Jak Ci ciężko graj wp'kiem, ale to już będzie, tak że sobie nie zmienisz na bm'a. Bo nie ma powrotu statusu, mówi się trudno i żyje się dalej kochany.

Czekałem na serwer, a więc i ściągnę tego klienta i wtedy wejdę na serwer by sprostać trudnością tego o to serwera Pro7. Znajdziecie mnie tam pod nickiem shr3k oraz shr3kBuFFs czyli mój bufek.

gzpwk.jpg

Gram w League Of Legends , Metin 2 , Counter Strike.

Aktualnie? Czekam na Satab.

Opublikowano

Założyłem konto,aktywuje na e-mailu i mi pokazuje,że: "Podany przez Ciebie hash stracił ważność. -- Zgłoś się do administratotra."

WTF?=.= w grze nie mogę się zalogować..

34115.jpg 38556.png

35025.png 28995.jpg

19438.jpg 34229.png

34139.png 34221.gif

ub1964090.png15424s.png

buttonRapideo.png

Opublikowano

lipna lata... nie moge sie wgl. zalogowac zamiast tego pro7 wyswietlaja mi sie polskie serwery i moge zalogowac sie normalnie na pl'a

sygnan.jpg
Opublikowano

Łatkę należy wkleić do folderu Oficjalny Client Pro7 -> pack, a następnie uruchamiając proseven.exe macie możliwość zalogowania się. Inaczej nie zadziała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...