Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer w miare dobry, jest sporo takich prostych bugów, których nie chcę się GA naprawiac.

- Podpisanie KD,

- Szaman pokrzywdzony przez ulepszacze (10 brylek..)

i inne, których nie chcę mi się opisywac.

Naprawienie tego to 2 minuty roboty.

@Sinwen - daj już spokój, jeśli czujesz się w jakimś stopniu pokrzywdzona przez administrację serwera to nie graj tu.

Myślisz że coś zdziałasz?

Zrobiłam nową postać w grze, zobaczę, czy uczciwie grając jestem w stanie wbić 140 lvli w ciągu 5 dni.Będę rejestrować każde działania i pokazywać ile expa leci z określonych mobów od levela 100, [mam 96 lvl obecnie.] - postaram sie poświęcić kilka godzin na grę po pracy.

Myślisz że coś udowodnisz?

Weź pod uwagę p.doświadczenia z IS i takie tam różne.

Ja gdybym ciągle expił lekko miałbym 140.

Może Ci ludzie z topki grają po 10h+ dziennie?

Wiesz, ja też moge grac po 15 minut dziennie i wbic w 5 dni 90 lvl i powiedziec że GA rozdaje poziomy.

Głupota ludzka nie zna granic.

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cała prawda o sinwen

zaczniemy od ss (prosze zobaczyć nim przeczytacie)

rozmowa z siwen

Zaczniemy od tego że nie masz bladego pojęcia o grze Metin2

Informacje dotyczące bonusów doswiaczenia mozna znalesc na wiki

A jak bys nie widziała co to jest wiki

To powiem ci że bonus doświaczenia nie działa jak ikonka (z isu) lub bonus od GMa

Zanim zaczniesz krytykować graczy polecił bym doinformowanie sie o tej grze i nie pisanie "oni dostali lvl od gma" (to bylo w dalszej czesci rozmowy lecz nie zrobilem ss)4

Lecimy dalej

w tej chwili sam osobiście wbiłęm 145 lvl z 120 zajeło mi to oko 5-6h

wiec prosze nie pisac takich bzdur o pomocy gmow graczom

Obrazy serwera na forum

Twoje wypowiedzi o bugach są bez poparcia dowodami

Potwierdzam są bugi ale nie są takie ze sie wcale nie da grac

Czemu nie wypowiesz sie o nowych dodanych itemach porawieniu systemu ulepszania

Poprawieniu mumi gdzie mozna bez problemu lvl wbic

teraz dalej

czemu nie skończysz gry na tym serwie ?

może krytykujesz go bo jesteś gmem na innym serwie (pomysł powstał z powodu znajomości komend co zauważyłem w postach)

a może robisz to tylko by nabić posty na mpc

w każdym razie jesteś bez wartościową osobą (pustą)

co nie potrafi docenić pracy ludzi

Nie pasowało ci że ciężko się expilo

Teraz nie pasuje że ludzie szybko expia

Zastanów się

A potem wypowiedz

Bo nie widzę sensu w krytykowaniu tego serwera w końcu nie dawno powstał

Teraz się zastanów czy musisz grać na nim

Jest bardzo dużo innych serwerów

" a inni gracze są beznadziejni i nie umieją grać [ to mi z kolei napisał pan ze 119 lvl top 2]. Gdzie tkwi haczyk?"

Co do tej wypowiedzi ja to napisałem lecz proszę tego nie przekształcać

Napisałem

Nie moja wina ze innym niechce sie siedziec tyle na metkach

W końcu chcesz być najlepszym poświęć się a nie mieć problem bo ktoś lubi expić

Na koniec odpowiedz mi na pytanie

Czemu nie idziesz na inny serwer(lepszy)??

Pozdrawiam OPrawca

Opublikowano

Te bugi o ktorych mowicie (niepodpisane kd etc) to nie wina serwa tylko waszego clienta!

Fakt powinnismy zrobic clienta, ale jest on w fazie testowania czy wszystko działa.

System ulepszen i dmg broni zostały poprawione i udoskonalone.

http://zapodaj.net/19db68fbc880.jpg.html

Pozniej dodam jeszcze ss zbrojek cos sie z czego robi

Naprawione srednie.

Na ulepszenie kazdego itemku kazda klasa ma podobnie.

Exp na mumiach naprawiony.

Jakbyscie napisali na forum w dziale z bugami jakie sa bugi to bysmy sie tym zajeli. tj opisac dokladnie co jest nie tak!

Bana dostałas na czacie za multi wiec mi tu nie wkrecaj...

PROSEVEN to NIE Metin5 kiedy to wkoncu zrozumiesz?!

Opublikowano

dobra pograłem trochę i teraz wyrażę swoją opinie

1. Klient

Jest pomieszane trochę tekstur, niektóre nazwy są napisane dziwnymi znakami

2.Handlarze

Handlarze ogólnie fajnie są zrobieni ale jest kilka pustych dziur

3. Lagi

Na ch4 praktycznie wgl. nie ma ale na ch1 są takie że nie idzie przejść (przy necie 6 mega)

4. Expowiska

Trochę namieszaliście z tymi expowiskami np. w V1 nie ma pająków tylko zombie.

5. Pierścień teleportacji

Jest mało przejrzysty. Brakuje takich ważnych lokacji jak pustynia czy np. świątynia

Rady ode mnie.

Zróbcie jakiś poradnik z czego dropią te ulepszacze, poprawcie klienta, poprawcie expowska.

Jeśli to poprawicie to będzie serwer na którego czekałem.

@edit.

@Notas i Oprawca

Według mnie podmiana tych mobów jest zła nie można dorobić nowej mapy? Ale też nie uważajcie,

że ja ten serwer krytykuje. Nie wręcz przeciwnie staram uświadomić GA, że tak dużo mieszania nic nie

zdziała. Czasami warto zrobić elegancko i przejrzyście tak żeby każdy mógł się w tym połapać.

Teraz jeszcze mnie tknęło żeby napisać że handlarze są bardzo pomieszani. Nie warto zrobić po jednym

dla każdej klasy i u jednego wrzucić np w zakładkach księgi fryzury itp.?

http://www.mpcforum....me-serverugupl/

Najlepszy serwer oGame (4Fun) w Polsce

Opublikowano

1. Klient

2.Handlarze

3. Lagi

Na ch4 praktycznie wgl. nie ma ale na ch1 są takie że nie idzie przejść (przy necie 6 mega)

4. Expowiska

Jest mało przejrzysty. Brakuje takich ważnych lokacji jak pustynia czy np. świątynia

Rady ode mnie.

Zróbcie jakiś poradnik z czego dropią te ulepszacze, poprawcie klienta, poprawcie expowska.

Pustynia - jest pustynia zombie mobki zostaly podmienione

natomiast V1 zostaly zmienione moby zeby ludzie mieli gdzie 100 dobic

Pozdrawiam Notos.

Opublikowano

1. Klient

2.Handlarze

3. Lagi

4. Expowiska

Rady ode mnie.

1Pobierz nowego cienta

2dla mnie urok tego serwera jest taki że nie wiesz co jest dalej ale idziesz na przód (chodzi o poradnik)

3 na moje oko to już bardzo dużo zrobili z tymi bugami

4 Pierścień telportacji

Nie brakuje nic masz "inne" gdzie masz światynie

masz "expowisko cz2"= "pustania zombi" (to jest twoja pustynia) ;P

Opublikowano

PRO 7 nadal jest nieczynne!

Nie będę się dochodzić z wami, ja tez mam na ssach wszystkie rozmowy z ważniejszymi osobami - np z GM Unknownem w sobotę w nocy i jego opinie o pewnym znanym w MPC userze z najwyższej półki - że tam powiem - speców od stawiania privów. To nie jest kwesta mojej nie wiedzy jak się ex-pi grałam w metka wiele lat PL i DE i nie było z tym problemów.

Chodzi o szybkość ex-pienia na serwerze gdzie exp jest bardzo kiepski.Np na metkach cienia [45 lvl Pozom 5] wbijam lvl po 4 metku miedzy 90 a 100 lvl, więc jak widzisz to nie o to chodzi.Każdy z was mówi mi że wbija lvle na metinach na zombi +100 i 105, a przecież tam leci dużo mniej expa niż na zombi 115+, więc wytłumacz mi to.Dziś zrobiłam próbę, postać 100 lvl rozwaliłam 3 metki na zombi +100 i dostałam 1,5 kulki PD, a na metkach cienia z zombi +115 dostałam za metka kulkę.Więc jak to możliwe, że metki +100 dają więcej skoro wychodzi mniej? Może jestem walnięta - albo jak to Valhard lub Monest ujęli w powodzie bana na forum - Szmatą, ale nie rozumiem tej prostej logiki.

Też mam tą rozmowę na ss ach Opravca, i każdą jaką przeprowadziłam z ważniejszymi osobami w PRO 7.I wiesz, NIGDY nikogo nie obraziłam.

Gdybyście chociaż raz napisali taki tekst:

Słuchaj, bierzemy pod uwagę wszystkie uwagi [ m,in Twoje] userów i staramy sie zrobić pożadek w systemie.Proszę nie oceniaj nas zbyt pochopnie.

Wy piszecie zawsze to samo że jestem walnięta, pokręcona i nie znam sie na Metinie 2.

Ja was nie obrażam, wyrażam opinie z doświadczeń jakie mnie spotykają na tym serwerze.

Wczoraj miałam taką sytuacje:

Zamieniałam kasę u dozorcy na sztabki aby dać kumpeli i podszedł do mnie gracz wojownik i zaczął mnie bić.Byłam bez eq i zbroi bo dałam koleżance.I kiedy tak padałam nie mogąc mu odpisać na czacie [notos zablokować mi go] powiedział ze da mi spokój jak mu dam 500kk bo jemu się nie chce dropic kasy na ulepszenia.I to trwało 10 min.W końcu dowaliłam mu mocami - nie mając na sobie nic z itemkow.Kiedy się otrząsnął znów zaczął mnie bić i znów się sytuacja powtórzyła - żądanie kasy.Kiedy się obudziłam w mieście i wróciłam do dozorcy podszedł znów i znów się sytuacja powtórzyła.Mam na to ssy, ale nie daje ich tam, bo tam nie ma żadnego prawa

.Gracz który grozi banem dostaje 24 h kary. Do tego z mojego zgłoszenia skargi usunięto [wycięto] ssa z dowodem. Nie chce się wypowiadać o tych ludziach.Korupcja i kumoterstwo.Metin 5 jest w rozsypce, to samo czeka PRO 7.Niedługo forum tego serwera będzie wyglądało dokładnie tak jak forum MT 5.dziesiątki skarg na graczy, skarg na team, skarg na błędy, skarg o kradzieżach z itemków z IS, skarg o opóźnione UB any, i tak na okrągło.

Ja po prostu nie pasowałam do scenerii - nie używam chodnikowo - brukowego słownictwa.

Zgubi ich arogancja i pewność siebie.

Bana nałożył mi Notos - podobno! Tylko on mógł byc taki arogancki!

Opublikowano

Ja moja droga nie reklamuje serwerów znajomego ktory ma wyjsc u nas na serwerowni, ja nie mowie ze na wszystkim sie znam! tylko mowie ze usiłuje wszystko naprawic ale nie da sie wszystkiego na raz! poza tym dobrze wiesz kto u nas na serwerze namotał i nam te błędy wytykasz chociaz to nie jest moja wina, a jak cos do kogos pisze to nie mam skrupułów ponieważ nie lubie ludzi ktorzy udają mądrych a w rzeczywiscości nic nie umieją albo wytykają czyjeś błędy robiąc to samemu albo działając na szkodę innej serwerowni, nie będe tutaj się na ten temat wypowiadał i psuł innym opinii, ale wy tez moglibyscie sie zachowywac.

i ja nie krytykuje czyjegoś serwera ze względu na zawartość...

I nie chce mówić bo łatwo się domyślić kto jest arogancki i na tyle bezczelny zeby reklamować inne serwery u nas.

dobra koncze gre na tym gownie i nie polecam tego serwera

Czekamy na SATAB juz niedługo !!!!!!!!

Dlaczego Drogi kolego Straight reklamujesz w naszej prezentacji inny serwer? Czy to jest wgle dopuszczalne? tak samo ty siwen?

Opublikowano

A może nią nie jestes? kto sprzedawal na metin5 itemki za PLN oraz smoczaki za PLN kto rozdawal znajomym eq z navicata a pozniej zrzucał winę na Koriego lub sacona? no kto? Ty drogi kolego Ty... Jestes komercyjną gnidą taka jest prawda no ale tego twoja kolezanka tutaj nie zamiescila oczywiscie. bo jakze by mogla cie obrazac.

Więc nie wal mi tu zes taki swięty jak mi na konto na mt5 jak miale dostep do bazy sie wbiles i mi haslo zmieniles oraz id. Tylko tak załatwiać sprawy umiesz, za swoje błędy obarczać innych.

To że masz tutaj większy posłuch nie znaczy, że jestes kims. Jesteś nikim! Nabijasz posty żeby ludzie Cie słuchali i nie masz szacunku do pracy innych, umiesz tylko ją psuć.

Ty tak jak ta sinwen jestescie siebie warci. Grajcie sobie na tym swoim syfie, a nie krytykujecie cos co sam pospułeś i co trzeba teraz naprawic!

Opublikowano

Padła nazwa stałaś obok mnie i pisałaś "Nie grajcie tutaj. masa błędów, ten team nic nie umie zrobic, za pare dni ruszy Satab tam grajcie tam bd wszystko świetnie" nie no nie reklamowalas sory zapomnialem nie umiem czytac ze zrozumieniem...

No ale jeśli wg cb błędem jest to że dzwon demona nosi sie na 115 a nie 80 to chyba dziewczynko nie wiesz o czym mowisz, to zalezy od serwera a na naszym jest od 115

Pozdrawiam Notos.

P.S. A co do cb sensual szkoda ze to nie mialo miejsca wczesniej jak mialem jeszcze screeny z metin5 ... no ale ten kto ma wiedziec ten wie;] Twoja nieudana próba otrzymania panelu, hah zalosne.

Opublikowano

po co miałbym ci dawac bloka skoro tego nie napisalas? zalosne... musailem miec powod a powodem bylo to co napisalem. pamietam to dobrze bo jakis gracz napisal mi na pw ze takie cos napisalas i wtedy dopiero przeczytalem.

Opublikowano

po 1 to nie Opravca

tylko OPrawca

po 2 jak grałaś na Pl to wiesz o tym jak się tam expi chyba że pozostałaś na 70 lvl ...

wiec w porównaniu do tego serwera dostając za metka 0.1 to jest bardzo dużo

ale mniejsza z tym

"Dziś zrobiłam próbę, postać 100 lvl rozwaliłam 3 metki na zombi +100 i dostałam 1,5 kulki PD, a na metkach cienia z zombi +115 dostałam za metka kulkę.Więc jak to możliwe, że metki +100 dają więcej skoro wychodzi mniej''

Pomyśl czy na zombi 115 będzie ktoś szukał metki jak moby są na całej mapie

Teraz zadaj sobie pytanie czy to jest normalne?

I z tego wynika że robisz z niczego problem.

"Wy piszecie zawsze to samo że jestem walnięta, pokręcona i nie znam sie na Metinie 2."

Według mnie tak jest nadal ponieważ potwierdza to co napisałem wyżej

"Zamieniałam kasę u dozorcy na sztabki aby dać kumpeli i podszedł do mnie gracz wojownik i zaczął mnie bić.Byłam bez eq i zbroi bo dałam koleżance.I kiedy tak padałam nie mogąc mu odpisać na czacie [notos zablokować mi go] powiedział ze da mi spokój jak mu dam 500kk bo jemu się nie chce dropic kasy na ulepszenia.I to trwało 10 min.W końcu dowaliłam mu mocami - nie mając na sobie nic z itemkow.Kiedy się otrząsnął znów zaczął mnie bić i znów się sytuacja powtórzyła - żądanie kasy.Kiedy się obudziłam w mieście i wróciłam do dozorcy podszedł znów i znów się sytuacja powtórzyła.Mam na to ssy, ale nie daje ich tam, bo tam nie ma żadnego prawa"

I masz teraz problemy znów do gma bo dał ci bana

Według mnie dobrze zrobił bo pamiętam jak pisałaś na głównym że metin5 jest lepszy

a to nie jest reklama>?

Poza tym dajesz przykład dziecka co nic sam nie osiągnie...

"Gracz który grozi banem dostaje 24 h kary. Do tego z mojego zgłoszenia skargi usunięto [wycięto] ssa z dowodem. Nie chce się wypowiadać o tych ludziach.Korupcja i kumoterstwo"

Znów potwierdzasz moją opinie o tobie że jesteś nie normalna

juz widzisz w tej grze Korupcje

Myślisz że ktoś za taki lvl by zapłacił zł

a znać życie robił tą postać max 2 dni

"Niedługo forum tego serwera będzie wyglądało dokładnie tak jak forum MT 5"

Pomyśl przez kogo?

odpowiem ci

przez takich pustych ludzi jak ty

"Bana nałożył mi Notos - podobno! Tylko on mógł byc taki arogancki!"

Czy to nie jest obraza Gma?

Apotem problemy że dostałaś bana czy cos tam ...

Next post

"Nie wymieniam nazw serwerów w grze.Ani razu tego nie zrobiłam, mam na to dowod"

Twoje słowo to twój dowód ?

Czy masz nagrane całą gre na tym serwie

I znów kłamiesz...

Jak napisałem wcześniej osobiście widziałem

"Chcesz złozyć dotacje na forum i dostać nagrode?Zapraszamy! http://proseven.ugu....ead.php?tid=137"

Jak myślisz Forum jest dla gmow czy dla graczy ?

z jakiej racji ma on z własnej kieszeni all płacić ?

Na koniec dodam

Skończ tą błazenadę bo tylko robisz z siebie pusta bez wartościową osobą co stwarza problemy

a u mnie to się nazywa śmieciem (przepraszam za wyrażenie ale taka jest prawda)

Opublikowano

A może nią nie jestes? kto sprzedawal na metin5 itemki za PLN oraz smoczaki za PLN kto rozdawal znajomym eq z navicata a pozniej zrzucał winę na Koriego lub sacona? no kto? Ty drogi kolego Ty... Jestes komercyjną gnidą taka jest prawda no ale tego twoja kolezanka tutaj nie zamiescila oczywiscie. bo jakze by mogla cie obrazac.

Więc nie wal mi tu zes taki swięty jak mi na konto na mt5 jak miale dostep do bazy sie wbiles i mi haslo zmieniles oraz id. Tylko tak załatwiać sprawy umiesz, za swoje błędy obarczać innych.

To że masz tutaj większy posłuch nie znaczy, że jestes kims. Jesteś nikim! Nabijasz posty żeby ludzie Cie słuchali i nie masz szacunku do pracy innych, umiesz tylko ją psuć.

Ty tak jak ta sinwen jestescie siebie warci. Grajcie sobie na tym swoim syfie, a nie krytykujecie cos co sam pospułeś i co trzeba teraz naprawic!

HeHe, akurat z tym nic wspólnego nie miałem a ty masz kij do gadania bo Ciebie nawet wtedy na świecie nie było, HeHe, ja chociaż znam się na tym co robię a jak czegoś nie ogarniam to lecę dalej, pytam się znajomych lub osobiście rozkminiam, czy ja mówię że jestem święty, nie wale głupa tak jak większość z was, ja hasła nie zmieniałem nawet nie wiem co to w ogóle było.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Sensual do wszystkiego dochodze sam, nie obejrzalem w zyciu żadnego tutka i jak do tej pory niczego nie popsułem. Ty natomiast wiele nabroiłeś. Może to i nie byłeś Ty z tym sprzedawaniem eq z navi ale to było z GM którego Ty dostałeś, więc nie dochodzę komu dałeś do niego dostęp, a itemki z navi tylko Ty mogłeś robić tylko Ty bo w firewallu było wpisane Twoje IP, więc tylko Ty miałeś dostęp no chyba ze udostepniales kumplowi z bloku nizej internet no ale tez ktos musial mu haslo podac.

Pozdrawiam Notos

P.S. nie kłóćmy się było minęło (jeśli chodzi o mt5) a ss z obrazy cb byl wyciety z kontekstu 40 minutowej rozmowy i miał inne podstawy. I niech ta twoja koleżanka nie pisze mi że jestes taki święty. Zakończmy to, ok? i się nie obrażajmy bo mi na prawde szkoda nerwów.

P.S.2 a co do cb sinwen nie pozwole, żebyś obrażała pracę moją i moich kolegów z team, jeśli jesteś taka mądra zrób to lepiej jednoczesnie odpisujac graczom na bzdurne pytania typu "wbij mi lvl" "daj mi itema" "daj mi krysia" "dlaczego nie moge ulepszyc metalem" "ile jest % na zrobienie" troche techniki i Ci ludzie się gubią.

Opublikowano

Musicie się kłócic?

Sinwen jak Ci się nie podoba to nie graj, myślisz że coś udowodnisz?

Jak dla mnie jesteś skończoną idiotką, która drąży jeden temat bez celu, bo nie potrafisz grac w tą grę.

70% bonusu doświadczenia mnie rozwaliło. (Brawa dla OPrawcy. )

Idź graj w tibie, tam nie ma tylu problemów..

Co do panów GA, olejcie tych ludzi i róbcie swoje przy serwerze.

Ludzie czekają a nie mają żadnych informacji o nim.

hf

Opublikowano

Nie dostalas perma tylko bana na 3 dni, za zle zachowanie, obrażałaś nas, nie mam kultury wobec osob ktore nie maja kultury wobec mnie, gma swojego mam ale na tym akurat wczesniej unknown przygotowal wszystkie itemki do testow w systemie, i nie musialem tracic czasu na szukanie ID.

Nikomu nie rozdajemy rang ani w grze ani na forum

Bana dostałaś, bo nie dostalem mozliwosci od monesta dawania warnow i dlatego ze przegielas kolejna rozmowe pod rzad, mowiac ze nic nie robie, co nie jest prawda. Mowie Ci jedno tłumaczę jak upośledzonemu, ale nie ty wiesz lepiej "bo tak".

Skończ tą bezsensowną dyskusje. Proste, plujesz sie do innych bo expia i wbijają lvl.

Nie leciał exp = miałas pretensje

Leci exp = masz pretensje

Poprostu widze ze masz jakies problemy osobiste wymyślając problemu do dyskusji irytując nas i łapiąc na takich ssach. =) no ale sama napsialas taki masz zawod.

Jakbym ja robił ssy tego o co sie pytałaś i co do mnei pisałaś to wyszłabyś na kompletną idiotkę wypowiadającą się tutaj na temat serwera, lecz nie mając o tym zielonego pojęcia.

Tutaj się mądrzysz a tam udajesz głupią, ale tutaj pisząc piszesz jako ktoś kto nie wie o co chodzi, więc chyba jesteś taka jak tam udajesz.

Jeśli masz kompelksy pójdz do psychologa a nie reklamujesz inny serwer na naszej prezentacji. Co zazdrościsz nam ze my cos umiemy zrobic a Ty nie?

Do niczego sama dojść nie umiesz.

Nie będę z tobą dyskutował bo z niedorozwojami nie dyskutuje. Jestes zbyt zadufana i wg Cb to powinno być tak jak jest na PL. Co tydzien konserwacja serwera i w 2 osoby mamy się wyrobić w godzine ze wszystkim, nie moja droga policz ile osob jest w teamie na PLu poza tym, masz pretensje ze leci 0.1% z metka. To jest mało? chcesz miec lvl to expij a nie płaczesz że mało leci. Wg mnie to bardzo duzo.

Nie ma dropu? Fakt nie dodalismy, tzn jest dodany z metkow 45+ tych itemkow typu kaski na 41 itd, lecz jest mały % tego dropu poprostu trzeba mieć szczęście, lecz ty go widocznie nie masz.

Nie będę się nad Tobą rozczulał chcesz pisz o mnei co chcesz, ja z chamami, niedorozwojami i tymi ktorzy potępiają to że pracują inni nie będe gadał.

Wisi mi to co sądzisz o mnie, nie zasługujesz na moj szacunek po tym jak odnosisz sie do mnie i do teamu.

Więc powtarzając sie nie bd z toba kontynuowal tej klotni bo jest ona bezsensowna, jesli jestes taka madra ze mowisz ze to nie dziala i tamto i piszesz mi na pw zebym wszedl do panelu i wcisnal przycisk napraw to zainstaluj swojego clienta hamcchi i zobacz czy tak latwo jest cokolwiek odbugowac, a dopiero pozniej się wypowiadaj na tematy techniczne. Chciałabyś tylko żeby było tak że ubijesz potorka dosajesz lvl i eq, a tak nie jest żeby cos zdobyć trzeba sie nagłówkować.

Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam Notos.

Opublikowano

Tak sobie czytam ten temat, i przewijają się niemal nieustannie dygresje pod kontem tego priva i jego załogi. Z drugiej strony wygląda to na dość nie dostatecznie przetestowany serwer.Jutro się wbiję na niego i ocenie jego wady i zalety.

Przestańcie się kłócić. Nie zależnie od tego kto ma lub nie ma racji - spory do niczego nie doprowadzą. W praniu się pokarze - z czasem - kto ma racje.

Daj_buzi.jpgk,MjgwNjczNzAsNDEyOTU=,f,daj_kartofla.jpg

Opublikowano

Sensual do wszystkiego dochodze sam, nie obejrzalem w zyciu żadnego tutka i jak do tej pory niczego nie popsułem. Ty natomiast wiele nabroiłeś. Może to i nie byłeś Ty z tym sprzedawaniem eq z navi ale to było z GM którego Ty dostałeś, więc nie dochodzę komu dałeś do niego dostęp, a itemki z navi tylko Ty mogłeś robić tylko Ty bo w firewallu było wpisane Twoje IP, więc tylko Ty miałeś dostęp no chyba ze udostepniales kumplowi z bloku nizej internet no ale tez ktos musial mu haslo podac.@spytaj się sacona ilu ludzi miało gm od niego i ilu miało dostęp.

Pozdrawiam Notos

P.S. nie kłóćmy się było minęło (jeśli chodzi o mt5) a ss z obrazy cb byl wyciety z kontekstu 40 minutowej rozmowy i miał inne podstawy. I niech ta twoja koleżanka nie pisze mi że jestes taki święty. Zakończmy to, ok? i się nie obrażajmy bo mi na prawde szkoda nerwów.@nie jestem święty, jak już to znajoma :x

P.S.2 a co do cb sinwen nie pozwole, żebyś obrażała pracę moją i moich kolegów z team, jeśli jesteś taka mądra zrób to lepiej jednoczesnie odpisujac graczom na bzdurne pytania typu "wbij mi lvl" "daj mi itema" "daj mi krysia" "dlaczego nie moge ulepszyc metalem" "ile jest % na zrobienie" troche techniki i Ci ludzie się gubią.

Mówisz że ktoś Cie obraża a sam ludzi obrażasz, człowieku zastanów się co robisz, znając życie jesteś od nie dawna u pana Sacona i Domkisa, pożyjemy zobaczymy, poznasz prawdę na własnej skórze i dopiero uwierzysz w słowa które Ci mówiłem.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Wbicie tam 100 lvla to pikuś.Ale na mapie z metkami laguje przy 2 graczach, albo są chwilowe zastoje.Może to tajemniczy urok gry.

Na razie nie gram, poczekam na rozwój wypadków, wejdę za miesiąc zobaczę czy serwer będzie jeszcze istniał, może się rozwinie.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>*<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Poleci ktoś fajny dedyk ?

Daj_buzi.jpgk,MjgwNjczNzAsNDEyOTU=,f,daj_kartofla.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...