Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem chyba lepiej od Ciebie ;D

To wygląda tak : Zatruty - Księżycowy - Olimp ... ;x

1294477714-U1.png

userbarcopy.png

34469.jpg

Jeżeli pomogłem , daj +

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche sie nie postarali ci co robili ten serwer .

Bugow od zajebania .

Item y od biloga tylko dla woja .

do broni na 75 nie wchodzi Sr .

Nie pokazuje ile daja kd .

wogole dziwny serwer :/

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

Wbiłem lv 110+.

Generalnie bug buga bugiem pogania. Szkoda czasu na wypisywanie wszystkich.

Już nie zajrzę na serwer bo nawet nie ma po co. Na moim lv nie ma już żadnych wyzwań. Wszystko mam i jest zwyczajnie nudno monotonnie bić tylko cały czas te same metki.

Opublikowano
Bugów?widziałeś kiedyś serwer co nie ma bugów?bo ja nie.Zawsze jakieś są...A jak Ci się nie podoba to nie musisz grać
\

Owszem na innych serwerach są również bugi ale żadko, a jak już są to są odrazu naprawiane, a wy chuja robicie.

fs_pc.png

Opublikowano

@Up: Jak będzie Cię stać na poważną rozmowę to wtedy możemy dyskutować kto co tutaj robi.

Jakby na każdym serwerze było mało bugów i od razu byłby naprawiane to nawet nie byłoby sensu zakładać nowego serwera, gdyż byłaby mała szansa na wybicie się.

//edit: Ten quest z mieczem neophlinów został naprawiony, zamiast tego dropi szkatułka umarlaka.

Opublikowano

a co z mapka 110 + ? nie widac na niej mobów. kolejny bug !

Napisałem już do Monesta, jeszcze dziś będzie aktualizacja przez auto-patcher'a.

Opublikowano

A czemu nie mozna pobrac auto patchera ze strony ? klikam i nic?

A i mam jeszcze jedno pytanko skad dropi pierscien levi ?

@Edit ch1 i ch2 padło.

Opublikowano

Jak juz robicie nowe zbroje, to dajcie takie same ulepszacze. Do woja 0 ulepszaczy 100%, do sury np. oczywiscie nei ma 100% + ulepszacze. Zdaje mi sie, ze ten serwer typowy pod woja..

@Edit

Jeszcze jedno mam pytanie do Adminow. Czy te bronie np. miecz nephlinow etc, maja tyle ataku co pisze? Czyli poand 400?

=)

Opublikowano

Tak mają ponad 400 ale do pvp się nie nadaja... chyba ze grasz bodym to maja mega hity.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

@UP

Bugów?widziałeś kiedyś serwer co nie ma bugów?bo ja nie.Zawsze jakieś są.

Chłopie przy tym serwerze to Evenye jest 2 razy lepsza niż ten szit...

Serwer na czystych plikach serwerowych Rain jest lepszy od tego szitu (czyt. Pro7)

Nie chce cię tu obrażać ale naprawdę zrąbaliście serwer totalnie po co wy wgl edytowaliście nazwy kd itp?

SHIT

sygnature.png

Opublikowano

nie wiem czy wiecie to kopia Metin5s1 i s2 heh Katharis coś nie tak bo za dużo bugów to Pro7 ;x ehh 6x.gif poza tym zapraszam na forum profil np SweetChery dostała 1000minusów + zabrano jej moderatora forum ZA NIC ! Azira Dostał range -10000 za co ? hmm ZA NIC ! taki właśnie jest nas Zabawy [GA]Sacon !

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

Dobra ogarnijcie się kochani moii. Na serwie da się grać i nie ma co gadać.Jednak te bronei typu olimp nie są zbugowane. Ogólnie to serwer mi się nawet podoba, taki troche inny niż wszystkie, jest te kilka bógów ale co... Podajcie mi ich conajmniej 5 to będziecie mogli gadć co chcecie.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Na pewno dobrze wszystko wgrałeś? Upewnij się jeszcze raz i daj znać.

Mumie ukazują się idąc wgłąb mapy, nie na początku.

Opublikowano

Tak, wgrałem nowe locale i root i nadal nie widac mobow, owszem opisy broni itp dzialają ale mobow nie widac ;/

@Edit wgralem patcher, ktory cos sciagnol ale sie zawiesil wiec go wylaczylem a teraz odpalam metka idzie pasek ladowania i ??????

Opublikowano

Czemu nie ma wszystkich fryzur i tylko u czerwonych? Będzie to naprawione? Oraz weźcie usuńcie te maski, albo żeby była możliwość zdjęcia bo beznadziejnie wyglądają. A co z opisem Kamieni Dusz? Dodacie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...