Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sensual ja ci wierze, ale nie obrazaj mojej pracy, bo zawzialem sie za bardzo na ten serwer ze wszystko co jest zle to to naprawie.

Mówisz "to nie obrażaj" a sam Mnie obrażasz, dziwne co ?

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

W co mu wierze to moja sprawa, bo wiem jak z nim było, ja go obrażam tylko za to że sprzedawał itemki za PLNy na nie swoim serwerze tylko za to, było minęło, ale do cb sinwen szkoda słow...

Nie obrażam jego pracy tylko tego że nie szanuje cudzej pracy i pieniędzy.

Nie bd cie sensual przepraszal bo nie mam za co, zasłużyłeś na te słowa prawdy które napisałem, tyle z mojej strony

Pozdrawiam Notos.

Chcecie to sie kłóćcie wg mnie to nie ma sensu. Nary

Opublikowano

sinwen nie mam za co cie przepraszac, nie obrazilem cie, to ty tylko przekrecasz fakty tylko zeby tobie bylo dobrze, sensuala sie nie boje, bo nie mam kogo =) a ostrzezenia mi zwisają po całości, więc proszę nie rozśmieszaj mnie takimi dennymi tekstami poprostu zakoncz tę szopkę.

Opublikowano

W co mu wierze to moja sprawa, bo wiem jak z nim było, ja go obrażam tylko za to że sprzedawał itemki za PLNy na nie swoim serwerze tylko za to, było minęło, ale do cb sinwen szkoda słow...

Nie obrażam jego pracy tylko tego że nie szanuje cudzej pracy i pieniędzy.

Nie bd cie sensual przepraszal bo nie mam za co, zasłużyłeś na te słowa prawdy które napisałem, tyle z mojej strony

Pozdrawiam Notos.

Chcecie to sie kłóćcie wg mnie to nie ma sensu. Nary

Wiesz, ty mi możesz mówić na co zasłużyłem a na co nie, pff.. szczerze Ci powiem, nie wtrącaj się w nie swoje sprawy bo nie wiesz jak było a do obrażania jesteś pierwszy, więc się uspokój bo sprawa tyczy się między Mną a Domkisem i Saconem.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Jednakże bonów na klasę nie ma, tego nie dodasz?

Bez urazy ale ja pisze co jest-a nie czego nie ma.

A tak poza tym to ciekawi sie expi na mumiach, im większy lvl tym więcej expa - gratuluje wyobraźni - pierwszy plus ode mnie! Zaraz 132 lvl!

Opublikowano

To napisz - jest niedobór bonów na klas, widzisz? Pracuj głową.

Nie będę sie dochodzić [za 10 min 133] pisze ze droplo mi 2 x zmiana bonu 6/7 to było rano ok 10.Spróbuje wbić ten 145 lvl w tym tygodniu.

Ta blokada czatu w grze odpowiada mi, nie musze odpowiadac na zaczepki zlosnikow, nie musze w ogole z nikim gadac.Super!!!

Usunęłam stare znajomości-poza 3 osobami.

Opublikowano

sinwen nie wbijesz wyzej niz 147 nie da sie =) nie na tej mapce. 6.7 nie dropi! jest usuniete, skoro dropi lec dropnac i walnac ssa i wstaw

Dodałem możliwość łączenia ulepszaczy od broszurek po przez wszelkiego rodzaju zioła.

Zręczność po resecie tez powinna byc odbugowana (bd wchodziło po 60)

Opublikowano

Mam pytanie? Czy to chwilowe OFF PRO 7 [jest chwilowe], planowane czy to już death serwera ? Bo jeśli to kolejny restart to naliczyłem ich już [chyba] 5 przez 2 tygodnie.W niedziele serwer był off kilka godzin dziś znów jest off od 11. I nie ma na forum gry ani jednego gościa z teamu.

Daj_buzi.jpgk,MjgwNjczNzAsNDEyOTU=,f,daj_kartofla.jpg

Opublikowano

Ja wczoraj skończyłam grę na PRO 7, również z powodu pogróżek pod swoim adresem - oraz z powodu kilku "dziwnych" incydentów z graczami - noobami" w tego serwera.

Co do ciebie Oprawco, cóż, w nicku masz wypisz wymaluj swoje zalety zaś wad nie warto wymieniać - więc po co komentować twój profil psychologiczny.Wszędzie chodzisz i expisz z Socjopahą z JINNO [wrogiego królestwa] a wyżej piszesz że trwa odwieczna wojna królestw. Poplątanie z pomieszaniem. Tak sobie myślę, że w SATABIE nie ugrałbyś z tymi "wartościami" i całą złośliwością 100 lvla.

No i ta k na zakończenie powiem, że jeśli nie przestaniecie nieustannie pisać pod moim adresem to zbiorę się w sobie i napisze recenzje PRO 7, z ss ami z gry [chamstwo] z forum [kolejne chamstwo] i opiszę panujące w PRO obyczaje i układy.Wtedy już nie pomoże wam nic w przyciągnięciu ludzi.I nie napiszę tego tylko w MPC, ale odszukam każde forum w tym kraju piszące o grach privach i wszędzie to zamieszczę.

Potraktujcie to jako moją delikatną prośbę na koniec dyskusji.Jeszcze jeden komentarz od ciebie oprawco albo kogoś z PRO 7 z ekipy i nie będziemy już rozmawiać w pokoju.

Opublikowano

Logo chyba teraz padło. Pobrałem clienta i chyba to był bład skoro Ekipa serva rozdaje EQ itd ;/

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Pitter la Mound - nikomu nie rozdałem żadnego marmurka, sam się przemieniłem w smoka, a te które oni mieli to sami wydropili, lub kupili na rynku od innego gracza. Jednego marmurka im dałem był to "umarły rozpruwacz" i prosiłem o przetestowanie czy może sie przemienić. Po przemienieniu zabiłem gracza, by nie miał z tego żadnych korzyści.

Pozdrawiam Notos. Było to spowodowane tym że niektóre marmurki nie działały.

Gracz Snickers pomagał mi również testować "ubijalność" ripera, nieb. smierci, generała oraz smoka marmurkiem oraz bez niego, gdyż ustawiałem mu hp oraz takie tam i chciałem żeby wszystko było adekwatne do założeń.

TheZuna - mało ludzi gra, bo nie mamy dobrej rekalmy, a na mpc forum umiecie tylko negatywnie się wypowiadać o czyjejś pracy =)

Opublikowano

GMowie pracują nad serwerem tyle co ogarniamy to staramy sie czytac to co piszecie, no ale skoro 1 osoba wysyla 30 takich samych wiadomosci pod rząd?!

Opublikowano

Piszę co mnie gryzie na sumieniu, nie mowie ze cały team zasuwa ale jego większość, jeśli Ci się nie podoba to nie graj - proste, a marmurk ibyły zwiazane z testami.

Staram sie odpowiadac na kazde pytanie gracza... staram sie wszystko ogarnac w jak najwiekszym stopniu. i co za to dostaje? Pretensje..

Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Masz ip serwera oraz porty. Ale gry na nim nie polecam.

--- Pro7---

Login IP: 178.217.186.111 Port: 11002

CH1 IP: 178.217.186.111 Port: 13000

CH2 IP: 178.217.186.111 Port: 16000

CH3 IP: 178.217.186.111 Port: 18000

CH4 IP: 178.217.186.111 Port: 20000

Opublikowano

Poproś Admina MPC niech porówna moje i tego usera IP. A potem ładnie przeproś bo naprawdę odejdą wam z serwa nawet koledzy- wierz mi.!!!

Ja się obiecałam na forum MPC nie odzywać o PRO 7.Więc masz 2 wyjścia.

1.Przeprosić mnie [jak masz jaja];

2.wyjcie jest w moim poprzednim poście.Zaraz się za to zabiorę. Przemyśl to.Bo koledzy z teamu chyba ci nie darują tego.

Ps.

Myślę, że w Metiny grają też ludzie inteligentni, a nie wyłącznie tacy jak ty.Wspólną cechą intelektualistów jest inteligencja.A ty jej nie masz za grosz, skoro na prawo i lewo rzucasz mięsem do osób których nie znasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...