Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze nie warto brak zainteresowania TEAMU sprawami dotyczącymi serwera kradzieże itp po prostu Nobski serwer '' Kartofle obierać a nie serwery stawiać''

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez obrazy ale wątpię żeby dla was komuś chciało się latać na 2 kompy i pisać z drugiego konta.

Nie jestem na bieżąco na temat serwa i mam małe pytanie czy 6,7 jest na klasy ?? Bo czytają to forum raczej nie ma na klasy ale jakoś jednak jest.

94621184.jpg

Opublikowano

Supcio napewno wbije na serwa !!

201213.png

Jeżeli Robisz ze mnie jaja wiedz że coś się dzieje!!

Ja To wale prosto z mostu moje życie jest z kosmosu to jest taka fajna bajka napewno ją polubisz jak mnie co?!?!

Opublikowano

"Aktualnie gra graczy 25 Rekord graczy 124"

nie grałem tu jeszcze i nie wiem grać czy nie grać doradźcie ;p

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Serwer do kitu totalny syf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Serwer jest ładny, ale to jego jedyna zaleta.Zablokowane mapki, coraz większe lagi [nawet przy 2 graczach na spocie],coraz więcej incydentów, ginące itemki z magazynów,pojawiające się itemki których nie ma w grze itd.Mogłoby być fajnie w PRO 7, ale musieliby dokooptować ze 2 niezależnych GM ów z poza kręgu kolegów i poprawić [wszystko] grę tak, aby była chociaż jak niegdyś był Metin 5 s 1.Puki co gra coraz mnie osób i coraz więcej każdego dnia deklaruje odejście na czacie forum.W grze liczą się tylko 2 lokacje +100 i +105 zombi.Reszta to dodatki.Niektórych misji [które o cudzie są] nie można wykonać z braku dropa lub mobów.Zrobiłam 34 misje na moby i zatrzymałam się na 35 -nie ma pająków tego rodzaju w grze.Na pustyni i w v1 Loch pająków są zombi 115+ które nie dropią niczego.Większość metinów i mobów w grze[jakieś 95%] nie ma dropa.

A poza tym ładny serwer.

Opublikowano

Podsumowanie gry w PRO 7 po 2 miesiącach:

1.Mało atrakcyjna gra z wieloma błędami.W grze liczą się tylko 3 mapy zombi 100, 105 i Mumie 110 gdzie można się doexpić od 110 lvl do 147 max.

2.Kwestia ulepszeń.Bardzo dużo pali zarówno z metalu jak i sury kowala.W skali 10 do 100 % straty dochodzą do 100 %.Np, robiąc mini hwanga dla woja i wiele broni dla woja wchodzi zarówno za darmo jak i bez spalania zawsze się udaje.Ale np robiąc mini hwangi dla pozostałych klas, oraz wachlarze, bronie sury, ninja, zbroje od szmaragdu wzwyż pali do 70%.Wczoraj robiłam zbroje wolności dla sury i spaliłam 7 kryształów i 3x po 5 każdej z pereł nie licząc kasy.Dziś ulepszałam do mini hwanga dla ninja i spaliło mi 14 metali.Od dawna nie robię niczego dla szamanki, ponieważ straty są kolosalne, na 50 brył pali 40 przy jednym ulepszeniu.Wielu moich kolegów z gry już odeszło a nowi gracze zastanawiają się nad odejściem.Gra obraca się wokół tych 3 map.Są problemy z dotacjami-ludzie wysyłają kasę, ale są podane złe namiary i tracą ja.

W grze pojawiło się wiele niedozwolonych itemków, np bronie z średnimi 90.Ponadto zdarzyły się już wielokrotnie kradzieże i włamania na konta.Słyszy się też, że kto podniesie broń z sr 90 ma od razu czyszczone konto.Słyszałam o 3 takich przypadkach.

Coraz głośniej się słyszy o tym, że GM [jest tylko 1 GM mający 2 konta Unknown i Notos] rozdaje itemki swoim kolegom.W którymś z poprzednich postów ktoś już poruszył ten temat.Ale teraz to się natężyło w grze.Osobiście spotkałam się z przypadkiem ninja na 51 lvl która rozwalała jak leci każdego do 125 lvl w towarzystwie GM a.

Coraz częściej są też sytuacje w których za skargę na forum można zostać zbanowanym.

GA nie było od bardzo dawna, podobno już go jego serwer nie interesuje.Nic dziwnego.

Gra jest nudna i monotonna, dużo osób hackuje grę co nawet widać na expie.Pojawia sie bron z KD +8 której jest zatrzęsienie-i raczej nie jest robiona z ulepszaczy bo za dużo paliłoby im.Myślę, że w PRO 7 ktoś rozprowadza itemki navi.Nie odpowiedzialne osoby w teamie.

Nie widać żadnych zmian na lepsze w PRO 7.

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer jest ON ? można grać ,bo coś czysty rank ?

Coś nie mogę aktywować konta wkleiłem ten Link który dostałem na E-Mail i wyskoczyło że nie ma takiego hasła?

Opublikowano

Takie delikatne navi w PRO 7.Właśnie mi to znajomy podesłał-zamazałam nicki rozmówców.

Aha, dostałam bana za multi-hahaha, nie mam 2 kont na forum PRO7- za to że złożyłam skargę na gracza który używa hacków lub navi.Skarga zniknęła podobno z forum.

Pewnie ktoś się z teamu spietrał że się upubliczni informacja, że gracz na 115 lvlu pokonuje innego gracza [143 (wtedy) lvl z ABS 98%] 1 ciosem.To już nie tajemnica, że w PRO 7 chodzą navicaty.

Oto za co dostałam bana na forum PRO 7!

http://img833.imageshack.us/img833/5300/pro7r.jpg

loluqeth.jpg

Opublikowano

Dowiedziałam się że takie Itemki rozdaje GM Notos za dotacje na PRO 7, i że jest ich kilkanaście już w grze.Pytony ze sr 90 KD+9, łuki, koziki itd.Zależy od klasy.

Ta ninja o której pisałam 51 lvl [ob. 54] to Notos [podobno], ma w broni 150% na ludzi.Więc nic dziwnego że rozwalał każdy lvl bez wyjątku.

I pomyśleć że niedawno jeszcze oskarżał o takie dziadostwo porządnego gościa.

Ogólnie to serwer od wczoraj jest off, i z rankingu zniknęły postacie i gildie, więc możne to off PRO 7.

Opublikowano

gdyby grać egoistycznie < tzn patrzeć na to co sie robi i nie zważać na wszystko inne > to jeszcze dałoby się pograć. Ale po wczorajszym wyłączeniu serwera przedstawiciele teamu na forum co 5 min zmieniali zdanie, raz serwer był off, raz przerwa, raz naprawa, raz mówią, że jest kopia zapasowa i wszystko wróci do normy a na koniec dodaje, że już po eq więc nie ma sie co kłócić co kto ma...

To, że GM lubił sie bawić w m1 jinno swoim nup charem z eq z navi też można by było przełknąć ale jak bił bez wyjątku, czy ktoś idzie po poty czy do sury czy jeszcze gdzie indziej to juz zaczęło być irytujące...

Podsumowując, serwer [był] dla tych którzy lubili gre w niepewności, ten dreszczyk adenaliny czy jak to tam sobie nazwiecie. Dla osób lubiących nie otrzymywania odpowiedzi na składane skargi, błędy, a nawet dostawania bana za to.

PS. prosze gildie Sk8OrDie oraz przyjaciół o kontakt GG

2703893

Tatuś

Opublikowano

Jakby co to w Satabie będzie nasza gildia, mam już tam szamankę AngelaDaria w JINNO.

Można pisać do mnie na pw tutaj lub w metinie 5 na forum.

Opublikowano

Ten serwer to najgorsze dno jakie widziałem w dziejach.

Skorumpowany Team i zwariowane forum z bandą dzieciaków / moderatorów.Dajcie sobie na wstrzymanie.

Zacząłem grać kilka dni temu i trafiłem na popierdzielonego GM a na ninja 50 lvl który lał wszystkich jak leci [prawdopodobnie itemki navi], akurat robiłem sobie bony u handlarki.A od trzech dni serwer jest nie czynny.Mam skromną nadzieje że na zawsze.I te dotacje które niczego nie dają do gry, nie ma IS, a ulepszenia są nienormalne - jak ten serwer i jego twórcy.NIE polecam go zdrowym na umyśle ludziom.

21061439920302244447.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...