Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę ? O choroba, kto doniósł? He he he

Wybacz, ale moje znajomości to sprawdzeni ludzie, nie ma wśród nich krawców i sprzedawców obuwia.

Ty swoja reputacje wyrobiłeś już dużo wcześniej, ja ją tylko dopełniam -możesz to zmienić - zmień się! Jeśli możesz?

Moje opinie opierają się na tym co widzę i czytam.Mnie nie obraziłeś jakimś szczęśliwym trafem ani razu, ani ja Ciebie też nie obraziłam.Piszę to co widzę na forum MT 5.Twoje posty skierowane do userów/ graczy.W PL chyba obowiązuje prawo do wolności wypowiedzi-jeśli one nie naruszają godności osobistej i nie mają w treści wulgarnych czy rasistowskich określeń, prawda? Więc moje nie mają takich. Piszę o tym w jaki sposób podchodzisz do graczy - złośliwie.Gracze skarżą się na forum na Team[mają prawo] a Ty w odpowiedzi odbierasz im nadzieje na załatwienie problemu.

Sugeruję abyś nie robił IS w PRO 7, bo się mogą powtórzyć takie uwagi i co zrobisz, dasz im warna za skargę na Team?

Jeśli chcesz abym dobrze o was pisała to się postaraj***

Pozdrawiam

Angela

*** - postaraj się poprawić na lepsze!

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiec tak naprawcie drop ponieważ za duzo itemow leci zostawcie takie jak perelki brochy brylki i krysie i cos tam jeszcze

Naprawcie cos bo lagi wielkie

System ulepszania broni

mapka mumi

i te metki od 100+ daj na jakies mapki zeby nie bylo caly czas ze rozwalasz metki bo to nudne np dodaj new moby i mapke i na niej metki

Opublikowano

Witam. Chciałbym zagrać na tym dedyku, lecz nie mogę pobrać clienta wystakuje mi coś takiego jak klikam pobierz clienta:

A tak wygląda link do clienta:

http://178.217.186.111/pro/Oficialny_client_ProSeven.tar

Tekst: Nie udało się nawiązać połączenia

Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem 178.217.186.111.

Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

Cóż z tym mam zrobić?

Opublikowano

Przechodzac na mape +105 zombie zbugowala mi sie postac :/ Opcja Odbuguj postac na stronie cos nie dziala próbowałem ja przeniesc na Pustynie i na Sohan i nic dalej zbugowana pomoze ktos ??

Nick w grze : Gawra

Opublikowano

Powyżej 114 lv expić można na zinach tam gdzie są dowódcy setou lub na pustyni.Słabo leci exp,ale dużo lepiej niż na metkach.

Nie zmienia to jednak faktu,że serwer jest nudny.Monotonne,powolne expienie czy bicie metinów to jedyne zajęcie.Oprócz obietnic od dawna nic się nie dzieje.

Dla mnie on już całkiem umarł.

Opublikowano

Da się zalogować 'tak jakby na Katharis'. Dedyk jest ten sam więc to samo IP jednakże Katharis miało nowe pliki, które były cholernie zbugowane i postanowiliśmy wrzucić te stabilniejsze.

Opublikowano

Da się zalogować 'tak jakby na Katharis'. Dedyk jest ten sam więc to samo IP jednakże Katharis miało nowe pliki, które były cholernie zbugowane i postanowiliśmy wrzucić te stabilniejsze.

Aktualnie nie da sie zalogowac do gry.Wisi log.Nie wchodzi-pisze zostaniesz połączony z serwerem ........- nic sie nie dzieje.MT 5 wchodzi normalnie PRO 7 w ogóle.

Opublikowano

Zauważyłam ze-mam double-zniknął gdzieś przerywnik.

Ja się zachowuje skandalicznie?

Nie napisze [dziś] o tym co się dzieje tam u was-panowie Team.Poczekam na rozpatrzenie skargi [sweet cherry] - co zrobicie koledze?

A jak go uniewinnicie i nic nie dostanie to napiszę to tu, i wtedy zobaczymy kto się zachowuje skandalicznie.

Opublikowano

Dziś serwer był większość dnia OFF, chodzi tylko ch 1.

Mój metinowy mąż odszedł z gry jak spalił kolejnego Hwanga i szafira.Chyba w sumie 4.Ale podobno miało być na 100%Tu się decyzje zmieniają podczas porywów wiatru.

Rozmawiałam dziś z graczem, który mówił mi, że ma ulepszenia [na wczoraj] które dopiero w ciągu 2 dni wejdą do uzysku.Nie wiem czy ma znajomego GM a czy może z jakiegoś bota korzysta.

Rozmawiałam też z graczem który ma 122 lvl i twierdzi, że wbił go na metinach żalu w ciągu 4 dni gry, i że gra po 12 h dziennie.Nawet gdyby tak było, nie wbiłby przy obecnym expie 120 lvla.Z innych źródeł wiem, że stosował -jakoby jakieś komendy- aby wbić sobie lvl. Temat mnie zaciekawił i drążę go. Na top 2 jest gracz ninja łucznik ma 119 lvl [dziś podobno wbija 120] i twierdzi, że wbija go na metinach żalu.To wszystko jest bardzo ciekawe, zważywszy na to, że przecież każdy z graczy PRO 7 robi to samo.Ale tylko 2 graczom expi się wyśmienicie a innym nie.No i tylko bardzo nie liczni mają udane ulepszenia tam, gdzie się innym notorycznie palą.

Sama już nie wiem co o tym myśleć.

Zasadniczo serwer się psuje.

Bez komentarza.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem co się stało - nagle namnożyło się graczy ze 120 lvl w ciągu kilku godzin.Ok 9 rano było tylko 2 top 1 i 2, a teraz nagle jest ich spora grupa.Szamani ninja łucznicy - można by powiedzieć "elita ofensywnych" postaci.Łatwo się domyślić że Mr Sacon wciśnie jakąś historyjkę aby usprawiedliwić ten nagły skok lvli u graczy którzy rano mieli 110 czy 115 lvle, zaś teraz mają 120+ na serwie gdzie nie ma gdzie ex-pić.

Próbowaliśmy z przyjaciółmi ex-pic na zombi w lochu pająków, i leci ok 0,5% z grupki mobów 115lvl+, więc nie wiem,gdzie oni wszyscy w ciągu kilku godzin wbili po 10+ lvli?

Coraz zabawniejszy jest ten serwer, a zmiany w item-ach są przezabawne.

Miecz Krypton i dzwon diabła od 125 lvl, szafir 120 lvl, szmaragd 107, Czarny sługa od 115 lvl,bronie z 80 na wyższy,zniknął 1 sklep.Mimo ogromnego nakładu pracy GM Unknown/GMNOTOSA, [to jedna osoba] serwer zmienia tylko wynalazki.Zmiany i modyfikacje serwera wpłynęły niewątpliwie na pojawienie się nowych problemowy.Serwer nie jest naprawiany ale modernizowany-dodaje się nowe rzeczy a stare błędy są nie naprawione.

Metin 5 się już sypie - wystarczy poczytać Forum, to samo się stanie z PRO 7.W końcu bazują na tym samym projekcie.Czytając forum metina 5 widzi się, że Team olał już tamten serwer, ludzie narzekają że są zawirusowane clienty albo nie można się w ogóle dostać do gry.

Błąd popycha błąd.A oni dalej uważają się za geniuszy stawiania privów i w nosie mają dobre rady.Będą kopiować kolejne privy gdy zrozumieją że poprzedni się już rozłazi w szwach, zrobią może PRO 8 itd. Mam nadzieje ze w PRO 7 nie będzie IS, bo nie rokuję temu serwerowi długiego żywota.

Na dzień dzisiejszy jest sprawny w 40% [moim zdaniem] - pominę szczegóły.

Mądrale drwią sobie ze mnie - postaw sama priva, ale naprawić błędów w MT 5 nie mogą.To nie jest kwestia że nie chcą, ale nie umieją.Czytałam jakiś czas temu na tym forum rozmowę kuzyna jednego z GA z userem który doskonale zna się na tym.Mowa była o tym, że "kuzyn pewnego GA' nie potrafi stawiać privów.Kiedy czytam tekst typu: Nie zdajesz sobie sprawy jakie to skomplikowane skonfigurować serwer" to mnie to śmieszy.Podobno wiele miesięcy przygotowywano PRO 7 do użytkowania.A jaki jest tego skutek?

Więc zachowajcie swoje genialne wypowiedzi dla siebie panowie Team.Nie potraficie załatwić problemów, więc aby zakryć je albo odwrócić uwagę opinii publicznej, wprowadzacie kolejne zmiany .To kwestia czasu jak robaki zjedzą wam wynalazki i nie zdołacie tego naprawić.

Serwer jest bardzo wulgarny.Chamstwo najgorszej maści słownictwo rynsztokowe.Na forum na chacie to samo.Mnie grożono banem za zwracanie uwagi a bluźniercy klną na ogólnym i nic się z tym nie robi.

Nie polecam tego serwera - od teraz - ponieważ deprawują się tam dzieci i młodzież.mały przykład .

Pozdrawiam

Opublikowano

Zrobiłam nową postać w grze, zobaczę, czy uczciwie grając jestem w stanie wbić 140 lvli w ciągu 5 dni.Będę rejestrować każde działania i pokazywać ile expa leci z określonych mobów od levela 100, [mam 96 lvl obecnie.] - postaram sie poświęcić kilka godzin na grę po pracy.

Opublikowano

Daj im spokój. Ten serwer i tak jest skończony...

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Gdyby to nie była prawda nie byłoby tej treści - mogę to udowodnić.

Tak się grało -przynajmniej mnie -dziś w dolinie orków kolo świątyni!

załamanie tekstur i w końcu 0 widzialności. Grałam 20 min wcześniej i tego nie było.Sprawdziłam sobie w Metinie 5 s1 i 2 czy nie walnęła mi grafika, ale było ok.To efekt grzebania w bazie serwera.Mówiłam wiele razy że jak będziecie robić zmiany to wyłączcie serwer bo się zbuguje.Nie, wszystko jest robione przy chodzącym na okrągło systemie.Mówiłam wiele razy że wszelkie dodatki i zmiany w grze odbiją się na samej grze-lepiej napisac że jestem wariatką. No to macie swoje poprawki. Hwang od 140 lvl, niebian od 120 ....itd.

http://img854.images.../1009135652.jpg

http://img705.images.../1009135659.jpg

http://img189.imageshack.us/img189/5315/1009135432.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...