Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krypton jest lepszy od olimpu i to duzo razy...

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Postaram się dziś naprawić te mieczyki, aczkolwiek skupiamy się na zbrojach, dalej.

Mumie już mają normalnie HP, tylko restart serwera, wczyta się i powinno być okej. A Expa dają za mało, nawet gdy się je ubije, czy nie da się ubić i temu za mało?

Opublikowano

Mumie nie dają NIC , nie dają nawet 1 PD tak samo kasy. Do tego nie widać jak się nazywają ani jaki lvl mają. Ja ogarniam całego spota luzem i ubijam ale nic nie dostaje nawet po 15minutach expa(nic nawet 0,01%)

edit//

Właśnie spr expa Gzz Normalnie na 111lvl z pierścionkiem PD mam za 2 ful spotów dostaje 0.01% ........... To robi się irytujące.

Opublikowano

Okej, mumie poprawie. Exp powinien normalnie lecieć. Kurczę ludzie, to jak mamy Wam dogodzić, Game Master stara się, a Wam dalej źle. Wolicie, żeby była cisza totalna 24/7?

Opublikowano

Pierw bugi żeby dało się normalnie grać potem dodatki i urozmaicenia....

edit//

No żal.... Dalej brak Expa z mumii(znaczy leci ale z spota nawet nie 0.01%). Zrób to raz a dobrze.

Opublikowano

OMg nie gram juz, podbiega typiara ninja z nickiem LepkaCizia i wali pvp a tu eq z navi skile po 4k dostawala gdzie mam full ludzi i full na ninje a zdjela tylko hw zlotego i odrazu po 20k+ dostawala, pisze do niej ze ma eq z navi a ona do mnie " a co to jest" i nie odpisuje dalej, inny typek tez juz sie skarzyl ze ma absy z dupy.A jeszcze 20 min wczesniej wbija GM monest i mowi ze z tej strony Unkown i ze wbil na konto Monesta zeby sprawdzic czy nie rozdaje eq z navi bo mial jakies info...

Opublikowano

OMg nie gram juz, podbiega typiara ninja z nickiem LepkaCizia i wali pvp a tu eq z navi skile po 4k dostawala gdzie mam full ludzi i full na ninje a zdjela tylko hw zlotego i odrazu po 20k+ dostawala, pisze do niej ze ma eq z navi a ona do mnie " a co to jest" i nie odpisuje dalej, inny typek tez juz sie skarzyl ze ma absy z dupy.A jeszcze 20 min wczesniej wbija GM monest i mowi ze z tej strony Unkown i ze wbil na konto Monesta zeby sprawdzic czy nie rozdaje eq z navi bo mial jakies info...

Potwierdzam cos z nia nie tam bila na wolnym to ja tez lalem przecierz to nie zbrodnia a po 10-15 minutach co?

"Twoje konto zablokowane" hahahah kurwa nawet mnie z rankingu wyjebala suczka

Nie polecam servera sciaglem clienta okazalo sie ze mam taki zawrot glowy w eq jak bym na kamerze gral typu majac 110lv zakladam eq na 220+ hah to normalne??????????????????????????????

Opublikowano

Już dawno pisałem, że ten serwer to wielkie DNO.

Pro7 [PL][DEDYK]

Tu zaczynają się marzenia.

I zarazem kończy.

Opublikowano

Już dawno pisałem, że ten serwer to wielkie DNO.

Pro7 [PL][DEDYK]

Tu zaczynają się marzenia.

I zarazem kończy.

Napisz jeszcze raz, bo nie zauważyłem Twojej wypowiedzi.

Potwierdzam, serwer to dno i latają typki z eq navi

Można SS?

Opublikowano

Mumie dalej nie naprawione pomimo obietnic GA że w nocy się za to w końcu zabierze. Co do gracza LepkaCizia to się nie wypowiem bo nie miałem jeszcze do czynienia lecz ostatnio po m1 Chunjo latał ninja 61lvl , heh w 3 osoby ciężko było go dednąć (szaman,wp,dagger). Pokazał tylko Koziki co mnie zdziwiło miał kd 80% na klasy które są zablokowane(nie da się ich robić, przynajmniej wtedy) szkoda że SS nie zrobiłem.

Opublikowano
Kolczyki smoka da sie robić od wczoraj z kolczyków z nieb. łez, więc nie rozumiem Twojego postu.

To ja nie rozumiem twojego, poniewaz nie da sie bo mam lezki +9 i jak daje metal to pisze ze nie mozna dodac wartosci.

Opublikowano

Wcześniej z metinów leciały zmiany i dodania 6-7 bonu.Teraz lecą tylko same zmiany.Kto wcześniej sobie wybonował eq to się śmieje z tych co zaczęli grać niedawno...

Opublikowano

Ymm to jest ten server na którym płaciło się za rejestracje ?

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...