Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanie od kiedy w broni to wchodzi max pz? zmien to i max pz proponuje 2k max i bony beda cudne juz na cacy

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrób coś z expem , 15% za spot v2 szponów na 56 lv ; o .. bez przesady ; P

Lub daj expa 100-200% na początek gry : ) .

i Bony mogłyby być w paczkach ;d

Pozdrawiam , Liedx

Opublikowano

Szkoda czasu wczoraj bylo dobrze dzisiaj ten serwer to dno... Ci co wczoraj robili eq maja pro z 60+inta a teraz max inta to 15... Szkoda czasu na ten serwer...

sygnan.jpg
Opublikowano

potwierdzam, serwer to dno, lipa i nie wiadomo jakih slow jeszcze na niego uzyc... GM to dzieci, nie wiedza co robic, sr. w broniach na 75 nie ma. A od biologa z bzem dostaje sie odrazu 70lvl i bron na 75 lvl.. wartosci kd nie pokazuje, ceny nie dopracowane.. Szkoda slow, wezcie wylaczcie tego serwa zeby wam maszyna pradu nie cignela, elo kidy

bez ofert handlowych.

Opublikowano

No i ja też się podpinam do tego co ludzie tu piszą. Jest wiele bugów na serwerze przykładowo w kd nie widać wartości. Te 60 inteligencji to szczegół bo jak został bon zmieniony do max 15 to, to przeskakuje na maximum czyli 15. Ale jest wiele bugów, na prawdę i nie chce mi się tu ich wymieniać. Ci co chcą tu grać to 45+ z buffem to idzie się na v1 pająków i tam macie zombie 110+ no i na nich się expi jak talala, niby wolno się ich zabija, ale za spota na 65lvl wbiłem 67lvl, więc nie ma co narzekać. A więc ja podziękuję, do widzenia.

gzpwk.jpg

Gram w League Of Legends , Metin 2 , Counter Strike.

Aktualnie? Czekam na Satab.

Opublikowano

Również nie polecam 1 wielki burdel zmarnowałem tylko 2h na ten server.

A najbardziej mnie Gm rozjebał,pytam sie go z kad wziasc zbroje na 42,54,61 a on mi pisze ze nie ma haha dobre i pisał zebym kd wiala wlozyl do zbroji i max bony zrobil,i co z tego ze mam 22k pz jak deffa 370 niezle maja pojecie.... szkoda slow czekam na Satab!

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

Opublikowano

Serwer jeden wielki KAU. ;/

Pobrałem clienta pograłem i moja opinia,

Niedopracowany client, itemy źle podpisane, złe opisy, plusy itemów itp na samym początku można to zobaczyć, koziki za 10k a fms za 100k... Dziwnie rozstawieni mpc 4 te same pomniki koło siebie wtf? Okropne postacie , tzn szamanka ładnie wyszła a reszta dno... ;/

Nie będę dalej się rozpisywał bo mi braknie czasu, ale bugów jest dużo.;/

sygnature.png

Opublikowano

A możecie podać szacunkową godzinę planowanego resetu? Nie chciałbym tracić czasu na expienie przed resetem.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam.

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

Postanowiłem ,że nie będę grał już w metina2 jakieś pół roku temu , tylko czasami wbijam popatrzeć co za nowe serwery są, ale gdy zobaczyłem tą świetną prezentacje oraz przekonujący tekst CIŚNIE MNIE TAK ŻEBY ZAGRAĆ W METKA ,ŻE NIE WYTRZYMIE ściągam i mam nadzieje że nareszcie ten serwer to nie będzie DNO :]

zbyt duża

Opublikowano

Serwer nie jest dno. Ogólnie to ładnie zrobiony, tylko niektóre rzeczy troszke przerażają, ale mam nadzieję że tego nie będzie po resecie juz.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Ale dt jest dobre ;p

Sry za double ale nie odświeżyłem...

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Ten serwer miał być fajny.

A nie jest..

Zero bugów..

Niezbugowany client..

Ogarnięta administracja..

Przyjemna rozgrywka..

Miła atmosfera..

Wiele nowosci..

To miał być ProSeven..

+/- SERWERA.

+

# "Została odblokowana nowa mapa" + załączone ciekawe zdjęcie.

# Skille P [wszystkie] u NPC.

# Textury map. Są całkiem ciekawe.

# Ciekawy wygląd M1. 90732369693084022044.jpg

# Rosy etc. u NPC.

# Warto robić biologa.

- Których jest znacznie więcej.

# Exp jest sredni, powinien byc nieco szybszy.

# Biolog zabrany z innego serwera.

# Zin-Setaou w atl v1. 64422629797217765244.jpg

# Zbugowane nazwy przedmiotów etc. 99567397029642979582.jpg03714389141750386862.jpg

# Pokemonowy interface. 42268010776084603871.jpg

# Expowiska, nie są dopasowane, ponieważ niektórzy z m2 idą odrazu do v1, niestety w v1 jest ZOMBIE, czy co to tam.

# Atmosfera ? Niezbyt ciekawa..

# xBiolog, 70lvl za misje z bezami, bodajże.

TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE, NIE MUSICIE MINUSOWAĆ MNIE ZA WYRAZENIE WLASNEGO POGLĄDU.

lownfast

Opublikowano

# TragiediaPL

Nie wiem czy ty potrafisz czytać [ Tak teraz staje w obronie administracji, chociaż za nią nie jestem. ]

Serwer nie padł, jest tylko restart, żeby bony zmniejszyć do max 15. Ja tego nie rozkminiam, czy wy jestescie tacy głupi , czy wy udajecie takich.

lownfast

Opublikowano

Możliwe ... Exp nie jest taki zły jak twierdzicie 2-3h i macie 80 tylko trzeba pomyśleć. Ja tak wbiłem Szamanem więc sorry , to raczej coś z wami nie tak .

Co do reszty to muszę się zgodzić , ludzi na serwie może 20 , administracja? Jaka administracja ? - Tak ich postrzegam. Nie zauważyłem żeby ingerowali w grę .

Wkurzają mnie niektóre bugi , zwój powrotu statusu gdzieś wyparował ( a był u npc ). Drop golda jest aż zbyt duży bo niektórzy nie maja gdzie go mieścić dlatego pomysł z skrytkami bankowymi to + .

Na razie to tyle , czekam na ON , miała być jakaś "przerwa" podobno ...

872saber.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...