Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie:

Da się jakoś otworzyć maple 2 razy? gdzieś czytałem o tym i ponoć da się to zrobić..

(Musiałbym trochę kasy przenieść na inną postać). Prosze o odp.

Opublikowano

Dorzucam się prośby pana @UP. Też potrzebuje coś pod win7, bo stare crazymulti nie działa pod win7, a nowe nie działa z ems...

Może wirtualizacja systemu? ktoś próbował?

signature

Opublikowano

Na eMS jedynie wirtualny komputer.

Na gMS działa niektórym CrazyMulti, albo jak to nie działa to konta użytkowników.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Mam pytanie. Czemu pVac mnie d/c? Wygląda to tak:

JA _ MOBY <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Ja wale z bomb arrowa i co jakiś czas wyrywam d/c. Zmieniłem speeda na 126, i usunąłem wszystkie kratki next, aby moby szły tylko w stronę Vaca. Na MPC było napisane:

Rpvac >>>>>>>>>>>>>/ YOu / = stop from mobs = d/cs after 5 mins

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> till wall = pvac no D/c

>>>>>>>>>MOBS+YoU<<<<<<<<<< then its custom pvac but they wont stop = no d/c

>>>>>>>>>/ /<<<<<<<<< custom Rpvac = should also d/c but I didnt tested that 1

Ale gdzie mam stać ja?

Opublikowano

E lol ponawiam pytanie, wie ktoś dlaczego po zrobieniu wirtal kompa w SunBoxie, po zalogowaniu na Maple po ok minucie mnie wywala (hacking detect)? Hotspot Shielda załączonego mam i niewiem ocb :/

Pomocnik
Opublikowano

UP

I co bys chcial jeszcze >.< ...? wystarczy poszukac zapewniam cie ze na tym forum jest poradnik jak to "wkleic"

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano
Napisano dziś, 06:46

Znalazlem skrypty do eMaple tylko nie pamietam jak je sie wklejalo mogly btos zrobi Tut'a?? plz

Parę tematów niżej masz TuT: "Trzy Poradniki By iRokushou" tam masz wszystko opisane co i jak...

ale to ci nic nie da bo bez bypassa nie zadziałają ci cheaty (po chwili wyrzuci cię z głównego ekranu logowania).

Opublikowano

Witam

Wczoraj dostałem nowego PC

4 GB Ramu

4x2.5 GH Procesor

i dzisiaj załatwiłem se viste home Premium 64 bitową i zainstalowałem ją później stery do płyty głównej i graficznej

i później ściągnąłem mapla

najpierw myślałem że nie działa dla tego że nie ściągnąłem wersji pod viste ... potem ją ściągnąłem i dalej ten sam problem

a mianowicie :

1.włączam ems jaki administrator

2.wpisuje passy

3.wybieram serwa i świat

4.wybieram posatć

5.ekran robi się czarny na 2 sec i wyrzuca mnie do pulpitu bez żadnego erroru

dla czego ???

co muszę zrobić ???

jyh.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Gdzie moge w miare dobrze zarobic 70lvl DK grając legit ? chodzi glownie o zarabianie nie liczy sie exp

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Nie ma dobrego miejsca do zarabiania, na gMS jest kilka sposobów, albo idziesz na Leprechauny(lub jakoś tak)(wyglądają jak worek z mesos, nie biją w ogóle i się nie ruszają) i z nich wypada 2x 1k mesos, czyli w ciągu 1h można zarobić ponad 1mil, albo idziesz na LMPQ i sprzedajesz wszystkie nagrody. Na eMS jedynie co z merchantu możesz niezłą kasę mieć, albo chodzić na moby z których wypadają wartościowe scrolle i dropy. Oczywiście ostatecznym wyjściem, jeśli masz dużo pieniędzy jest APQ.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...