Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, jako że, w maple ostatnio grałem jak wprowadzili Koc'a na EMS to nie bardzo się orientuje jakie hacki są teraz dostępne. Wiem tylko że w między czasie było No delay summon, ale teraz jest priv więc trudno.

Pytanie brzmi co jest teraz dostępne dla zwykłego wara i flame wizza.(chodzi mi o jakieś vacki, spsoby na szybkie expienie)

I czy demi slash blast z nd slash blast działa?

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

@Up, to na cloudark.pl, to jest forum o hackach...

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

4 bany dostałem w ten weekend raz za to że nie skasowałem skilli na niewidzialność GM. A potem gm police ale już miałem skille GM skasowane więc jak mi dali bana skubanie dziady?Zzvaca odradzam używać max 5 minut sie da pograć

xanxus-o.gif

Opublikowano
iRokushou dla KoC slash blast pod v58 masz??

Określ się... Chodzi ci o demi, czy no delay czy co ?

945be9e2a6c17df7med.jpg

Życie..

Opublikowano

@4up

A próbowałeś tego?? najpierw sprawdź, a potem pisz. ZZ vac jest CS czyli efekt tylko ty widzisz

@3up

jeśli chodzi o dem to było już kilkanaście razy powtarzane: PATCHED

@2up

ND

signature

Opublikowano

1.czy dem skilla slash blast jest patched ?? bo po kazdym uzyciu mam dc

2.na czym polega ten caly Pvac bo mi nie sciaga moobow w 1 miejsce?

Opublikowano

@iMerom co ty pieprzysz że" zzvaca uzywa sie z mule... wtedy jest cudny exp <333 " jak zzvac jest a/b 4 konta w pizdu a ten mówi że cudny exp f7.

@mój kumpel ma Dem Vac i mu dziala a mi nie. Wytłumaczcie,jeszcze jak mogli dać mi bana za zzvaca jak mam skill gm usunięty używałem raz slash blasta a potem magic clawa

xanxus-o.gif

Opublikowano

AB=autoban nie potrzebuje ingerencji GM'a (system cię banuje)

EOF- ktoś zrobił screena jak hackujesz i wysłał do nexon

signature

Opublikowano

EOF całkowicie odpada bo to byl mini dungeon, a AB wiem co znaczy tylko nie wiedzialem że zzvac z slash blastem lub magic clawem jest a/b

xanxus-o.gif

Pomocnik
Opublikowano

PS

Polecam ten temat:

xxxx://www.gamekiller.net/europe-maple-story-hacks-bots/33800-release-svac-pvac-papuvac.html

Są tu Patchery na pVac'a, sVac'a i PapuVac'a, wyjaśnienie macie na obrazkach w tym temacie.

Po co to tutaj zamiesciles xD ? ja juz na tym 3 dni jade : P lecz pvac na wsach chyba nie dziala za bardzo a papuvac'a nie uzywalem ;p

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...