Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, może tylko z 2x expem z repa, a z tą kasą i tak nic nie zrobisz. Po za tym 30 lvl wbija się max. w 24h, po 30 lvlu dojdą questy, dostaniesz dużo kasy za scrolle itp. to wtedy będziesz mógł pomyśleć nad kupnem 2x exp kart itp.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , ja mam takie pytanie poza działem maple . Ma ktoś numer gg do Kacye ???

Prosze o jak najszybszą odpowiedz , prosze niech ktoś mi poda ten numer bo mma bardzo ważna sprawę do kacye

:P

Opublikowano

nie wiem czy mozna udostepnic

Wiesz co gadałem z nią kiedyś ale musiałem kompa reinstalować i mi się jej numer skasował więc widzisz , poza tym ponawiam prośbę

Pomocnik
Opublikowano

ilosc zadanych atakow w maple resuje sie po pewnym czasie czy dopiero wtedy jak dobije do jakiejs ilosci?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Maksymalnie można walnąć w miejscu 99 ataków, po tym jest blokada(od tego jest UA) i wtedy musisz się ruszyć, albo odczekać chwilę żeby móc zacząć walić znowu. Zrobione jest to żeby było trudniej hackować(Bot'y itp.)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Pomocnik
Opublikowano

ze od tego jest u/a to ja wiem irokushou ;p ale potrzebuje jakiegos scrypta lub bota ktory np po 90 attackach przez 10 sec nie bedzie atakowal i zaczyna znowu do 90 atakowac i tak ciagle

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pomocnik
Opublikowano

niechce go dlatego ze svac po kilkunastu ciaglych atakach powoduje d/c i tu nawet u/a nie pomoze a probowalem expic z przerwami na svacu i nie bylo dc ;] to dzieki jakiemus botowi albo scryptowi bym to zautomatyzowal ;p

Opublikowano

niechce go dlatego ze svac po kilkunastu ciaglych atakach powoduje d/c i tu nawet u/a nie pomoze a probowalem expic z przerwami na svacu i nie bylo dc ;] to dzieki jakiemus botowi albo scryptowi bym to zautomatyzowal ;p

ale możesz używać auto cc to będziesz mógł expic bez przerwy ( boty itd. )

@topic poda mi ktoś numer do kacye

Pomocnik
Opublikowano

auto cc tez sie nie nadaje bo np na gryphonach nie wywali mnie w tym miejscu co jest svac ;p

Opublikowano

auto cc tez sie nie nadaje bo np na gryphonach nie wywali mnie w tym miejscu co jest svac ;p

Ohh rTi jesteś prostym człowiekiem , wystarczy że zrobisz kilka rzeczy

1. sprawdzisz gdzie cie wywala na mapie po cc ( na ggryphonach jest zawsze to samo miejsce )

2 Potem robisz svaca tuż przed miejscem od cc ( zależy jaka klasa )

3. włączasz auto cc + jakiegoś bota

4. cieszysz się hakami i lvlami

Opublikowano

Mam pytanie:

gdzie występują te killa bee?

proszę o dokładne wytłumaczenie jak do nich dojść.

ps. na strige już mi mały exp leci..

Opublikowano

jest jakis hack dzialajacy na eMS??

- EMS -

● 7x Spearman Retired 100% hack ●

● 6x Assassin Retired 80% hack ●

● 5x Mage I/L Retired 100% Legit●

oMS

4x Bandit Super Active 100% legit

Opublikowano

W rpVacu, wystarczy ustawić mobspeed na 126(czy 125, o 1 mniej od maksymalnego) i podobno nie DC'uje.

W tej chwili mam D/C co ok. 72 atakach :/

To zmieniaj channel co 71 ataków i nie dostaniesz DC oO Nic trudnego, ja na semi-patched sVacu wbiłem 70lvli, bez żadnych botów itp.

PS

<----- Look ranga xD

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano
To zmieniaj channel co 71 ataków i nie dostaniesz DC oO Nic trudnego, ja na semi-patched sVacu wbiłem 70lvli, bez żadnych botów itp.

teraz jestem na killa bee, i jak zadam te 71 att to jak zmienię channel to jest ok,

ale jak zadam cios to mnie wyrzuca, nie wiem czemu :/ Na Strige tak nie miałem..

Opublikowano

Witam ..

czy mógłby mi ktoś dać linki do IMaxMacro ze skanem oraz wytlumaczyć mi czy on jest A/B czy co

czy trzeba go z Bypasssem

oraz cyz móglby mi ktoś dać skrypta tak zrobionego żeby np. co 40 sekunk postać ruszała się kawałek w lewo i spowrotem w to samo miejsce ??żebym mógł afkować i nie miał UA ??

był bym bardzo wdzięczny

i jak ustawic żeby ciągle mi nawalało i używało potów

jyh.jpg
Opublikowano

jeszcze jedno pytanko..

mam tego svac'a..

co z nim zrobic? gdzie go dac?

i jak go uzywac?

z gory thx za pomoc

- EMS -

● 7x Spearman Retired 100% hack ●

● 6x Assassin Retired 80% hack ●

● 5x Mage I/L Retired 100% Legit●

oMS

4x Bandit Super Active 100% legit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...