Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Accuracy zmienia celnosc moba, jest to rodzaj gmoda, ktory ab. Musisz zmienic Mob padamage czy jakos tak. To sprawi ze mob ma nizszy atak ten gmod tez ab xp. Ja zas mam pytanie czy force Pvac ab.

Opublikowano

"MyKeyDefense: Initialization Error (0x32A41009)"

Mam taki error po 2 animacjach mapla

mam windowsa XP 64 bit i gram na EMS jak miał ktoś coś takiego i wie jak to zniwelować niech napisze bo ja już nerwy trace ..

(wiecie update to jak najszybciej by można było)

Opublikowano

"MyKeyDefense: Initialization Error (0x32A41009)"

Mam taki error po 2 animacjach mapla

mam windowsa XP 64 bit i gram na EMS jak miał kto co takiego i wie jak to zniwelować niech napisze bo ja już nerwy trace ..

(wiecie update to jak najszybciej by można było)

ja bym zainstalowal jeszcze raz maple bo ten błšd m nic nie mówi xD

:P

Opublikowano

reinstalowałem z 4 razy za każdym razem instalujac w innym miejscu ...(czytałem gdzieś ze instalacja na innym dysku niweluje ten błąd)

i co wie ktoś jak sie tego pozbyć??

Opublikowano

Czas na mnie, ja proszę żeby ktoś wrzucił cały folder HackShield'a już spatchowanego. Najlepiej jakby był spakowany WinRar'em(mam wolny transfer, a 16MB to dużo). Z góry dzięki za najszybszą pomoc.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Czy jest jakis sposob na odzyskanie daty urodzin ktora wpisalem w maple? Poniewaz mam problem bo nie moge usunac postaci a to jets stare konto wiec mam na nim max postaci a nie chce innego zrobic bo tam mam maina na 70 lvlu. Czy ktos wie jak mi pomoc?

Opublikowano

Jest to możliwe, wystarczy e-mail do konta(niestety nie wiem czy to działa na eMS, ale na gMS chodzi normalnie).

No i ponawiam prośbę:

Jeśli mógłby ktoś wrzucić cały folder HackShield'a już po spatchowaniu(tj. v59). Nie wiem ale u mnie wyskakuje błąd przy patchowaniu(zapewne problem z moim Internetem). Z góry dzięki za jak najszybszą pomoc.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jest to możliwe, wystarczy e-mail do konta(niestety nie wiem czy to działa na eMS, ale na gMS chodzi normalnie).

No i ponawiam prośbę:

Jeśli mógłby ktoś wrzucić cały folder HackShield'a już po spatchowaniu(tj. v59). Nie wiem ale u mnie wyskakuje błąd przy patchowaniu(zapewne problem z moim Internetem). Z góry dzięki za jak najszybszą pomoc.

You are uploading:

HShield.rar

za 15 minut edytuje i wrzuce linka

Czy ND został odpatchowany?

http://rapidshare.com/files/322198784/HShield.rar.html

Opublikowano

Witam! Mam takie pytanko.... Jezeli mam na swoim koncie jakas postac powiedzmy Wojownika (Female) to jak moge zmienic płec kiedy robie drugą postac bo ja tam nigdzie nie widze zeby sie dalo zmieniac ? ;/

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć czy istnieją już jakieś hacki na eMS v.59. Z góry dzięki

Jest ich dużo , nowe scrypty na ems itd . Wejdz na mpcforum.com

:P

Pomocnik
Opublikowano

UP

Svaca pod wersje 59 wystarczy poszukać jest ogolnodostepny ;p a nodelay jest patched

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Pomocnik
Opublikowano

iRokushou

Co do svaca to sie z toba nie zgodze ;p znalazlem na gk bodajze map.wz z svacem pod 59 i jak narazie uzywajac dc nie mialem : P

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

DC jest ale nie wiem od czego zależy, bo raz jest po około 150 atakach, a raz po 300. Ale wystarczy mały skrypt do iMaxMacro, który pozwala na wchodzenie co jakiś czas do CS. i działa =D

signature

Gość black_shadow
Opublikowano

Elo Potrzebuje pilnie pliku czystego : Ul.WZ z EMS v 59 . Mógłby ktoś upnąć ? Tylko nie na RS

Pomocnik
Opublikowano

Axelking

Ja nie usuwalem tych skilli dotyczacych GM i uzywajac svaca jak narazie bana nie wyrwalem ;]

Pomocnik
Opublikowano

Item Vac jest a/b?

Opublikowano

Denerwuje mnie juz ten SVac :/ Bije sobie na KillaBee i co 30 sec dostaje DC :/ Moze mi ktos opisac albo dac linka jak mozna zrobic tego Pvaca albo PapuVaca ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...