Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Korzon, pierwsze słyszę że jakakolwiek modyfikacja Savage Blow działa, ND DC'uje(i zawsze tak było, tak samo jak i przy Power Strike'u), do tego jak DEM może działać jeżeli Savage Blow to skill na pojedynczego moba oO Chyba Ci się coś pomyliło.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie mam, wejdź na GK tam powinno być, albo zrób sam, sVac to taka prosta sprawa że szok...

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

dem dla savage blow robi sie tak samo jak dla wara bo jest tam tez lt i rb

a pozatym widzialem bandita ktory tak bije moby

moze to juz patched na tej wersji ale dzialalo

kto ma bandita niech sprawdzi

@wisnia95

patchera niema sa tylko cale pilki map.wz jak chcesz to ci dam linka

Opublikowano

[GMS v80]

Może ktoś podać linka do bypassa aby odpalić haxy w Rod Trainer bo inaczej haxy nie będą działały... z góry dzięki

[GMS v80]

Opublikowano

Mam prośbę, kto wytłumaczył by mi do czego służy, jak działa, do czego jest potrzebny MSCRC i HSCRC Bypass(mam dwa skrypty, obydwa aktualne).

W zamian za pomoc mogę dać VIP CT do MS'a(aktualnego):

dafoct.png

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

MSCRC i HSCRC Bypass

daje ci to (chyba)ze mozesz dzieki nim odpalic te haki

bo bez bypassa to ci nie zadziala

dodaj te dwa skrypty do tego CT i odpal maple oczywiscie wczesniej je zaznacz

i zobacz co sie bedzie dzialo

Opublikowano

hmm.... włączam Maple, klikam PLAY, i po chwili ładuje sie HShield, zaladuje sie i mi wyskuje jakis Error Code (jakies cyfry)...

Co mam z tym zrobic ? xD

Pomocnik
Opublikowano

iRokushou

Te scrypty dwa co masz to one uzywane są jako bypass. Uzyc je mozesz za pomoca Cheat Engine. A jezeli masz HSCRC w wersji na c++ to po odpowiedniej kompilacji robisz plik formatu dll ktorego mozesz uzyc przy pomocy winject.

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Pomocnik
Opublikowano

iRokushou placiles za vip na forum dami3na czy jakos sie specjalnie udzielales tam ?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

MSCRCBYPASS kopiuje pamięć maple i każe dla HS sprawdzać "skanować w poszukiwaniu zmian/cheatów" tą kopie

HSCRCBYPASS sprawia że HS nie wykrywa mscrcbypass i wykonuje swoją prace na kopii

signature

Opublikowano

Czy działa jeszcze ten cheat, gdzie nasz summon atakuję kilkanaście potworów na raz?

Bo nie wiem, czy pakować w potworka czy też nie ; p

Opublikowano

musisz miec plik crc.cem (chyba tak sie nazywa przynajmniej w starym bypassie tak bylo, a jak nie to gdzies w wyzszych linijkach kodu mscrc powinno byc napisane jak)

odpalasz UCE (moonlite engine powinno byc chyba nie wykrywalne pod 58 przynajmniej nie bylo.

Wlączasz maple ale NIE KLIKASZ w play. zaznaczasz te 2 skrypty crc i klikasz play. powinno dzialać jesli sa dobre

masz tu filmik:

signature

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...