Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej czego jak wale z Sb soul wariorem to pi zamyka sie gra i wyskakuje okienko a w nim : error code : 5 ( Odmowa dost?u.) ???????????????????????????????

Opublikowano

@AxelKing

Nie moja wina, że nie wiesz co to jest mule. A zzvac jest cudowny bo stawiam sobie mule (lvl 1 Beginer albo inna postać gotowa na bana) i sobie ładnie jadę z ND np. magic claw inna postacią.

A AB to dostałeś właśnie za usunięty skill GM na niewidzialność bo od patcha 0.58 jest za to AB :]

Opublikowano

jest jakiś program który będzie za nas pisał ?

np stoje AFK w fm , włączam program i spamuje B>22 Luk Sauna - add me to BL

?

Opublikowano

1.czy dem skilla slash blast jest patched ?? bo po kazdym uzyciu mam dc

2.na czym polega ten caly Pvac bo mi nie sciaga moobow w 1 miejsce?

Opublikowano

gram sobie teraz w ems i patrze koles chodzi w ta i z powrotem po mapce ,same do niego potwory sie zlatuja i jeszcze podnosi wszystko i nie ma go przy kompie

jak taki hack sie nazywa ?

Opublikowano

@indigio tak jest patched, pvac=papu vac ściąga papaluptusa i nie moze sie ruszyc

@kamil te cos to Lowdupex że moby chodzą koło dupy i używa jeszcze Tubi bo itemy wypadają pod nim

xanxus-o.gif

Opublikowano

nie polecam ci tego dupexa poza tym nie mam czasu go teraz szukać ale masz to: xxx://www.gamekiller.net/europe-maple-story-hacks-bots/34088-release-drolletje-final-v1-v58.html

xanxus-o.gif

Opublikowano

@ iMerom chyba masz narąbane że ab jest za usuniecie skilla GM a

@up http://www.mediafire.com/?zigevkzym0h Rbot tak zwany

@kamil nie bedziesz szybko walił s SB jedyne co to vace które napisałem w temacie na stronie xxx://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=83455

Eh... No tak bo Ty jestes pro hax0r... Zapytaj sie byle kogo na MPC.com

Zreszta co ja sie mecze. Wasza sprawa czy chcecie bana czy nie.

@edit

dokladnie to AB jest jak GM wejdzie na mapke z wlaczonym skillem ktorego mamy usunietego.

Opublikowano

Zastanów się troche. Nie jest to A/B lecz DC tak mówi IRoku i to sie sprawdza bo raz nie miałem usuniętego skilla i pisało że GMGuan cie zbanował a potem zrobiłem nową postać w tym samym miejscu i jak chciał wejść to dostałem DC więc nie wiem co jest przyczyną moich banów.Dziś dla jaj bawilem się zzvacem i dostałem DC, nie wiem co o tym myśleć

@kamil to też jest dobre xxx://www.gamekiller.net/europe-maple-story-hacks-bots/34239-leeched-s-kitterz-trainer-v58-working-ua.html

xanxus-o.gif

Pomocnik
Opublikowano

@UP

Sprecyzuj tego posta troche... bo nie wiadomo jaki blad = nie wiadomo jak pomoc ci...

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

pvac=papu vac ściąga papaluptusa i nie moze sie ruszyc

pVac= passive vac

a papu vac polega na tym ze odrazu pokazuje sie drugie body.

@edit

@kamil

musisz miec czysty plik map.wz

Opublikowano
a papu vac polega na tym ze odrazu pokazuje sie drugie body

Tak fajnie by tak było... Najpierw musisz zabić pierwsze body. Wszystko jest normalnie tylko, że Papu się nie rusza(stoi po środku mapy).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Tak fajnie by tak było... Najpierw musisz zabić pierwsze body. Wszystko jest normalnie tylko, że Papu się nie rusza(stoi po środku mapy).

to mi sie pojebalo bo pamietam ze zakum vac odrazu 3 body pokazywal

Opublikowano
A kogo tam fame obchodzi,

Jego obchodzi... Na gMS jeśli masz najwięcej fame na serwerze to dostajesz medal. Widać że ktoś tu nigdy na gMS nie grał...

, ja musiałbym znaleźć ND do lucky seven (koc) bo wolno sie expi na gryfah. Da ktoś link??

Fajny masz podpis na CP, jeśli taki pro jesteś(3 Boty, 7 pVaców, taaa... kogo chciałeś tym oszukać) to dlaczego nie umiesz tego? Spróbuj zmniejszyć delay w Character.wz.

Was też sVac dcuje? xD

Tak, każdego DC'uje, ponieważ jest Semi-Patched, ciesz się że nie jest całkiem zpatchowany, a tak to wystarcza zmieniać Channel co kilka minut i można expić. Ja polecałbym Ci przenieść się na Slow DupeX'a albo w ostateczności na pVaca(jeśli masz wyższy level, który pozwoli Ci expić już na Zombie)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...