Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam czy jest jakis sposob aby sprawdzic na jaki e-mail zakladalosie konto na EMS . Prosze o szybka odpowiedz ponieważ bardzo jest mi to potrzebne . !!!

Opublikowano

Tak maila mozesz sprawdzić jak sie zalogujesz na swoie konto na stronce

Nie nie gram na gMs i po ciula ci taki medal

Nd już mam, a poropo twojej uwagi to jeszcze nie robiłem ND, ale już znalazlem patcha na stronce (dziwnie aktywny sie iRoku zrobiłeś)

xanxus-o.gif

Opublikowano
No właśnie teraz haxam dupexem na chrono clerem nowym xD. Na 50 pójde na Zombiaki xD A Dupex też DCuje czy to tylko mi? xD

Tak mnie też nieraz DC'uje, to jest chyba wina źle zrobionego Time Lag'a, albo samego DupeX'a.

Witam czy jest jakis sposob aby sprawdzic na jaki e-mail zakladalosie konto na EMS . Prosze o szybka odpowiedz ponieważ bardzo jest mi to potrzebne . !!!

Axel wcale mu nie pomogłeś... Musisz wejść na stronę eMS, zalogować się, wejść na forum Nexon'a i tam na pasku będziesz miał My Profile, klikasz w to i wtedy wyświetli Ci się twój E-Mail.

Nie nie gram na gMs i po ciula ci taki medal

Bo daje fajne bonusy i sama satysfakcja jest jak zdobędziesz taki medal.

Nd już mam, a poropo twojej uwagi to jeszcze nie robiłem ND, ale już znalazlem patcha na stronce (dziwnie aktywny sie iRoku zrobiłeś)

Hmm, nie umiesz robić ND, a za pVac'a się zabrałeś oO Albo Boty, ja jakoś twoich botów nigdy nie widziałem, a bot to też nie taka łatwa sprawa, oczywiście jeżeli robiłbyś go od początku sam, a nie przerabiając gotowy już Source.

Jakoś dziwi mnie że zabierasz się za robienie bardzo trudnych rzeczy, a podstaw nie umiesz...

A aktywny byłem od zawsze :/

PS

Myślisz że jak rozspamiłeś się na CP to i tutaj możesz? Już Ci mówię że nie. Jeden raport za offtopic już na Ciebie poszedł.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

A ja mam pytanie , moze juz było ale sie spytam , czy Fire Filar ( czy jakos tak ) dalej ma ND bo nie gralem od tamtej wersji

Opublikowano

Witam ma ktoś jakiś sposób żeby włączyć 2 maple na 1 kompie ?

Oprócz sposobu ze zmianą konta użytkownika ? Jestem użytkownikiem XP-ka i ten sposób mi nie działa :/ włączam MS , loguje się i przełączam użytkownika , włączam MS i zacina się ładowanie HS na 2 kreseczkach i wyskakuje error HS :/

i koniec ;(

wie kto jak temu zaradzić albo jakiś inny sposób żeby na 1 kompie odpalić 2 ms ? pls potrzebuje to na dzisiaj

Opublikowano

Tak sie zastanawiam poco komu ten Slow Dupex jak na svacu można normalnie jechać . Jechałem 2 godziny mim sposobem i zero DC . Jakie są jeszcze vace bez A/b ??? I takie pytanie jak się walnie w ZZvac czy tam zero vac z basic attack to będzie ban czy raczej nie ?

:P

Opublikowano

Witam czy jest mozliwosc odzyskania daty do konta na ems ?? innym sposobem niz b-day crackerem ? Lub moze ktos offeruje usługę odzyskania daty?? Moge za to zaoferowac konto na gms .

Opublikowano

Na windbreakerze także nie działa więc na każdej innej profesji też. Po prostu kiedy chcę strzelać to nie marnuje mi strzał, a mana spada, lecz zaraz wraca do poprzedniego poziomu. Obrażenia zadawane potworom są widoczne, ale nic im nie robią (taki mały opis problemu, żeby nie było niepotrzebnego spamu).

Opublikowano

To nie problem, specjalnie wbiłem na mułka 33 fp (niebęde haczył jedyną hajlewelową postacią która niejest hax dofinansowana i jest legit i dotego niema banana xD) i niestety nic niedziała na ND. Na MPC wszyscy piszą że patched, także narazie ND mówi papa (szkoda bo kolega chciał żebym mu szybko clera wbił xD).

Opublikowano

O którego Maker'a Ci chodzi? Item Maker? Jak o tego to takiego na eMS nie ma, a szkoda. Po za tym do Magatii na eMS możesz dostać się za pomocą taksówki w każdym mieście na Victorii(Klikassz taxi, wybierasz ostatnią opcję, teleportuje Cię do Ariant i z tamtąd pojedziesz taksówką do Magatii)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Witajcie od paru dni przyglądam się furum wiem że weszedł nowy patch i potrzebuje skill.wz na maga żeby szybko walił niestety nieumiem tego zrobic bo jestem zielony w te klocki:)z góry dziękuje

Opublikowano
Witajcie od paru dni przyglądam się furum wiem że weszedł nowy patch i potrzebuje skill.wz na maga żeby szybko walił niestety nieumiem tego zrobic bo jestem zielony w te klocki:)z góry dziękuje

dziedziejko ND został spatchowany, a Fast Attack dopiero w drodze, także narazie niema jak szybciej bić xP.

Opublikowano

A da się w ogóle jakoś inaczej zrobić Fast Attack niż dopisanie wartości do skilla czy to będzie oddzielny program? Tak się zastanawiam, bo nie mogę sobie tego wyobrazić jaką to będzie miało formę, a pewnie tutejsi programiści już myślą jak tego patcha obejść.

Opublikowano

Ściągnąłem innego patchera żeby zobaczyć jak to działa.

Hacks Included :

KoC HACKS :

- All koc jobs got DEM Soul (able to hit 3 monsters in the map)

-KoC Soul Master SlashBlast ND

- Wind bowman : dubble shot no delay

- fire mage : fire claw no delay

- KoC Pirate : KoC Pirate = 1st strike & somersault kick got nodelay

2nd Job:

- soul master : ND soul blade

-wind archer : ND storm break

- night walker : ND vampire

- Fire mage : ND Fire Filar + Fire Arrow

NEW :

- Adventure Jobs

- ND (warrior) slash blast

- Mage No delay magic claw

- Mage ND for ice/poision bolt , thunderbolt , soul/fire arrow

- Archer ND Dubble shot & power shot

- Thief ND lucky seven

Odpaliłem go i jakby nie działa prawidłowo - nie mam limitu ciosu na czar Magic Claw, ale nie zadaje on obrażeń :/

Ps. Co to znaczy KoC ?

Opublikowano

zrobilem Nd dla maga na magic clawa jak i zarowno dla thiefa na lucky seven . ND dziala jesli chodzi o predkosc nawalania ,jednak ze potwory nie dostaja Damage !!!

O co tu chodzi??

Opublikowano

zrobilem Nd dla maga na magic clawa jak i zarowno dla thiefa na lucky seven . ND dziala jesli chodzi o predkosc nawalania ,jednak ze potwory nie dostaja Damage !!!

O co tu chodzi??

Nd jest patched jak na razie

:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...