Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli już nie bedzie można zrobić nd albo demvaca ? jedynie przez trainera jeśli będzie miał takie funkcje?

A czy jeśli bedzie bypass to dem vac np. u soul mastera nie bedzie dc?

Opublikowano

@edit2

Mam takie pytanie czy stosowanie sVac'a z wersji v.58 jeszcze działą ?

podobno dcuje po kilku minutach ... lecz mi to wgl nie przeszkadza ; >

i czy można do niego stosować jakiegoś skill'a (SB u warriora) ?

Proszeo szybką odpowiedź.

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

Tak działa, DC'uje(chyba) ale działa. A z SB możesz oczywiście używać tylko że SB bez DEM'a i ND to lipa.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Pomocnik
Opublikowano

Dobry bypass jest chyba na mpc.com albo na gk w jakims trainerze rick cos tam nie pamietam dokladnie bo odrazu ten trainer wyszedl po update lecz malo przydatne funkcje mial dlatego z niego nie korzystam jezeli znajde linka to podrzuce.

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

skrypt crc bypassa wrzuce jutro

mógłbyś odrazu zrobić TuT'a napewno wiele użytkowników forum bi ci za to podziękowało ; >

lub ktokolwiek kto sie na tym zna jeśli będzie miał jakieś działające "programy", "trainery" , "hacki" lub inne tego typu najlepiej je poprostu opublikować jasno i przejrzyście . Wiąże się to z tym , że mniej spamu będzie na forum ktoś napisze poradnik Krop po kroku to nooby(umm no ja też ; > ) nie będą sie pytać co i gdzie wkleić . To tyle ode mnie .

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

Przecież CRC Bypass to skrypt, już jest poradnik(mojego autorstwa) od tego typu rzeczy.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Przecież CRC Bypass to skrypt, już jest poradnik(mojego autorstwa) od tego typu rzeczy.

Wiesz poradniki które są przeklejone są już stare i niewiadomo czy dzialają jeszcze cheaty jakie się tam znajdują więc przyda sie Info ;d ^^

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

te poradniki sa dobre

postaram sie wstawic trainera z bypassem i hackami tylko chwile mi to zajmie bo musze jeszcze zrobic cem i bypassa dobrze ustawic zeby wyszstko dobrze dzialalo

jak skoncze to dam znac

i zrobie uploada

dam tylko niektore haksy (napewno super tubi, pin typer, pin undormizer) a pozniej bede dodawac nowe

@edit

proponuje zrobic dzial z pilkiem exe maple story ze starych wersji bo to jest potrzebne do aktualizowania hakow

Opublikowano
Wiesz poradniki które są przeklejone są już stare i niewiadomo czy dzialają jeszcze cheaty jakie się tam znajdują więc przyda sie Info ;d ^^

Poradniki są uniwersalne i nie będą się starzeć, jak wklejać skrypt jest ta sama zasada, jak zrobić patcher i trainer tak samo, więc nie wiem dlaczego uważasz że są stare oO

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

tu jest skrypt [enable]

alloc(updatedmem,2048)

alloc(magicsteely,3670018)

label(originalcode)

loadbinary(magicsteely,v059.CEM)

updatedmem:

cmp ecx,00400000

jb originalcode

cmp ecx,00780000

ja originalcode

mov eax,magicsteely

sub eax,00400000

add ecx, eax

originalcode:

mov eax,[ebp+10]

push esi

push edi

jmp 4664E4 // 8B 7D 0C 83 FF 10 0F 82 91 01 00 00 8B F7 53 C1

004664DF: // 8B 45 10 56 57 8B 7D 0C 83 FF 10 0F 82 91 01 00

jmp updatedmem

[disable]

004664DF: // 8B 45 10 56 57 8B 7D 0C 83 FF 10 0F 82 91 01 00

mov eax,[ebp+10]

push esi

push edi

dealloc(updatedmem)

dealloc(magicsteely)

trzeba zrobic tylko uploada AoB jest podane ja juz progowalem i nie dzialalo

zrobilem trainera dalem crc bypass i hak ale i tak wywal po chwili

Opublikowano
nd jest patched ale dem chyba nie przynajmniej do innych skili

Z tego co wiem to DEM działał tylko na SB(na Fire Fillar zrobiłem wcześniej to dostałem od razu DC), ale niestety jakiekolwiek edytowanie skilla jest patched, czyli ani DEM ani ND nie będzie chodził prawidłowo.

Ej działają jeszcze sVace ?? czy są już patched na EMS ??

Semi-Patched, DC'uje po iluś tam uderzeniach, jedyny sposób to zmienianie Channela przed maksymalną liczbą uderzeń.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...