Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Damage po ostatnim Server Check'u jest już Client Sided, dlatego ND nie działa(tzn. działa, tylko ty zadajesz potworom hity, ale im i tak nie zlatuje HP, jest to spowodowane tym co napisałem wcześniej). ND nie będzie już zapewne w ogóle działało, jedyne wyjście to skrypt na Speed Attack(lub Fast Attack), którego jeszcze nikt na razie nie zaktualizował i nie wiadomo czy nie jest on również patched.

Nexon daje i zabiera , ale głównie zabiera ostatnio zabrał : PG hack , SB DEM , No-dalay ( nie jestem pewien ale narazie nie działa ) no i NDS .

Muszę Cię rozczarować, ale PG Hack nie jest patched bo ludzie go używają(zapewne niedługo nastąpi wielki powrót PG Hack'a), jedyne co to trzeba mieć dobry skrypt i Sadera z PG. NDS też nie jest patched, wszystkie public skrypty tak, ale private nadal działają.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To są hacki, a dokładniej skrypty, poszukaj na MPCForum.com, tam powinna być większość tych hacków w różnych trainerach.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Damage po ostatnim Server Check'u jest już Client Sided, dlatego ND nie działa(tzn. działa, tylko ty zadajesz potworom hity, ale im i tak nie zlatuje HP, jest to spowodowane tym co napisałem wcześniej). ND nie będzie już zapewne w ogóle działało, jedyne wyjście to skrypt na Speed Attack(lub Fast Attack), którego jeszcze nikt na razie nie zaktualizował i nie wiadomo czy nie jest on również patched.

Muszę Cię rozczarować, ale PG Hack nie jest patched bo ludzie go używają(zapewne niedługo nastąpi wielki powrót PG Hack'a), jedyne co to trzeba mieć dobry skrypt i Sadera z PG. NDS też nie jest patched, wszystkie public skrypty tak, ale private nadal działają.

Masz racje iroku jednak masz racje . Zobaczylem na mpc.com że głośno jest na temat Pg hacka , ale nds nie widzialem juz chyba z 2 tygodnie czyli bardzo mało osób ma priv nds .

OK teraz pytanko : ma ktoś scrips na demi/uemi bo jakoś znaleść nie moge na mpc.com i w google może mi ktoś go podać był bym wdzięczny

:P

Opublikowano

Witam

mam pewien problem otóż , używam svacka (teg patchera z forum) + kitterz trainer 2.1.1 i po jakos 70atakach dostaje dc z gry i musze logować się od nowa probowałem bez kitterza ale też dostaje dc wiec czego może być to wina . jeśli svacka to moglibyście podać współrzedne ktote nie dcuja lub może to przez to ze jestem piratem i używam tej masówki. bo kolega jest soul masterem używa podobnych współrzednych i dc nie dostaje chyba ze po 1 h... prosiłbym o wszelaką pomoc.

Pomocnik
Opublikowano

@UP

Svac jest semi-patched i zadne wspolrzedne nie pomoga ci ;p

Ma ktos moze script na timed lag ? ktory nie powoduje dc?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Tak, może i są przydatne ale bez ND dużo sobie nie poexpisz. Jeśli używasz tamtych skryptów to musisz zmieniać Chanell co ok. 26 uderzeń(dEMI będzie robiło że będziesz walił moby z całej mapy). Wg. mnie mało użyteczne, lepiej expić normalnie(np. z NA Blink Godmode żeby nie tracić potków)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@ iRokushou

Hmm a co mam zrobić, żeby użyć tego NA Blink Godmode? Gdzie go mogę znaleść?

Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże bo potki szybko mi schodzą :/

Opublikowano

No faktycznie jest w prawie każdym trainerze tylko problem w tym, że nie działa ;D

Może coś źle robię :/ Sam już nie mam pojęcia ...

Opublikowano

Mam pytanie:

Działają jakieś cheaty na GMS? konkretnie nds lub zzvac, demi, może slow dupex?

albo jakieś patchery? No Daley działa na GMS czy też patched jak na EMS?

Opublikowano

Może tak powiem... Jaki jest teraz najlepszy sposób na haxy na EMS koc'em. Jest jakiś szybki sposób? Jeśli tak to mógł by ktoś zrobić jakiś poradnik wraz z paczką (bot, [trainer], uce, itd) z góry dziękuję...

Pomocnik
Opublikowano

@UP

No delay jest patched ;P

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Ale gdzie? Z kim? Z jakimi hackami?

Jak na Demethosie to na 100% nigdy się nie odbędzie, za mało jest hacków i wysokich leveli, dzięki którym ten run by się udał. Nie wiem jak na Kradii, ale na Deme nie ma co liczyć na free Z-Helm'y(bo pewnie o to Ci chodzi)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Obecnie hackerskie z runy są na kradii byłem na dwóch, poszperaj na gamekillers i znajdz zapisy do hackerskiej glidi 50+ lvl . Jak wróce na chate i nie zapomne to dam link

@edit prosze www.gamekiller.net/maple-story-guild-recruitment/21922-r-cowluvers-ems-kradia.html#post252536"

xanxus-o.gif

Opublikowano
Mam takie pytanie. Czytałem gdzieś, że można edytować za pomocą HePacker plik Mob.wz i tam coś pozmieniać żeby mieć godmode. Czy to prawda? Jeśli tak to jak to zrobić? Pewnie dla siedzącego w tym temacie to chwila roboty, a dla mnie to cała wieczność

Tak jest możliwe, jest to Super Avoid GodMode, zmieniasz w dEMSWz Accuracy wszystkich mobów na 1 w Mob.wz. Działa, sam na tym jechałem kilka leveli, ale nie banuje.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Jestem zielony w kwestii hacków ale przed upate to był taki program hyackdragon i miałem SB a ta nowsza wersja mi nie dziala prosze o jakąś instrukcje jak zrobic slash blasta

Moja postac to

warrior page lvl 45 europe kradia

Opublikowano

Ten sposób ze zmienianiem co mi da? Godmode czy po prostu potworki będą walić we mnie słabiej?

Btw. w pliku Mob.wz jest strasznie dużo tych plików, chciałbym to zastosować na kilku potworach. Jest jakiś spis numeru odpowiadającemu danemu potworowi?

Opublikowano

Odpalam tego deMSwZ, wybieram plik Mob.wz, potem odznaczam bodyatack, firstatack, speed, chasespeec i flyspeed oraz zaznaczam PADamage, MADamage oraz acc. Acc ustawiam na 1. Wszystko zapisuje podmieniam pliki w katalogu Maple i nie działa :/ Potworki nadal zadają mi takie same hity. Czy coś robię źle ?

Opublikowano

To chyba leciało tak: Otwierasz deMSwZ, odznaczasz View Only, odznaczasz wszystkie te PADDamage itp., zaznaczasz Accuracy, zmieniasz wartość na 1, ładujesz Mob.wz, klikasz u góry Process All, czekasz chwilę, zapisujesz i grasz.

Mogłem coś pomylić bo robiłem to dawno, najlepiej zrób to, a jak Ci się mój sposób nie uda to obejrzyj jakiś filmik na YT.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...