Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po ch**a sie pytacie o to samo?! Już pod koniec wersji 0.57 nic nie działało jedyne co teraz zanalazlem dla 58 to tylko to:xxx://www.gamekiller.net/europe-maple-story-hacks-bots/33294-leeched-working-nds-trainer-0-58-fixed.html oraz to:xxx://www.gamekiller.net/europe-maple-story-hacks-bots/33279-kaisekos-noob-trainer-v0-58-should-work-now.html Szukajcie a bedzie wam dane

xanxus-o.gif

Opublikowano

Tak, nigdy nie bedzie działać jak coś jest pached tzn że dupcia, mamy coraz mniej hacków. Co nam da ND dla normalnych skilli jakiś opis większy prosze

xanxus-o.gif

Pomocnik
Opublikowano

Uzywanie BGM i skilla z nd jest a/b?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Pomocnik
Opublikowano

potrzebuje ND na Slash Blast pod v58 ma ktos?

To jest bardziej prosba niz nurtujace pytanie >.< uzywanie mozgu i google.pl nie boli ;]

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pomocnik
Opublikowano

Da rade zrobic ND Double Stab?

Opublikowano

@Avi

Nie wiem jak innym Avi ale mi nie dziala s vac

a tak po za tym to sa jakies inne wersje maple gdzie zaczynają od początku i jest to po Angielsku ??xD

Pomocnik
Opublikowano

Da rade zrobic nd dla double stab?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...