Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Słyszałem że na o2.pl nie dochodzą e-maile od Nexonu, ja polecam gmail.com, najlepszy e-mail na świecie.

dochodza i to bardzo szybko ;] wiem bo wszystkie konta co robie robie na mailach o2 ;p

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh może ktoś bardziej mi pomoże może wreszcie IRoku? Bo zrobiłem DEM SB i duuuuuuuupa nic. Mówie wam zrobilem na 5 bo mam 5 i co mi to daje ? na jakiej zasadzie to ma działać, wystarczy że kurde dodam jakies marne rb i lt do 5lv skilla i moby z mapy w jedno miejsce się zlecą czy kurfa co?

@edit pr0haxor ja tak mialem dziś ale odkrylem ze sobie coś narąbałem w skill.wz.Daj czystego Wz jak ja, i zobacz czy zadziala.

CO NAM DA WERSJA 58 beda jakieś NDsummony???

xanxus-o.gif

Opublikowano

nowy patch nic nie działa oprócz DEM SB przynajmniej tak mówią bo mi nawet to nie działa. I do jasnej cholery kurna mać odpowiedzcie mi na moje wcześniejsze pytania !!!

xanxus-o.gif

Opublikowano

finglas11 Proszę Cię kup słownik i dokup sobie szare komórki.

Brain-Less ftw. A żeby nie używał Final Attack (faował LOL) wystarczy NIE ŁADOWAĆ W SKILL ZWANY FINAL ATTACK. Easy?

Po najmniejszej linii oporu.

Opublikowano

Kiedyś mialem to samo (jak mialem viste obecnie na windowsie 7 pięknie ładnie) i zawsze ściągałem od nowa.

IRoku mistrzu nie wiedziałem naprawde że nie grasz w eMS,i przepraszam z moje domaganie się ale nikt nie umie mi pomuc a ja koniecznie musze/chce miec jakiegoś KoCa na 70lv co najmniej .A żadne hacki nie dzialają, jak mówilem robilem SB i nic. I krwawica mnie zalewa jak widze angoli którzy na lajcie wala summonem moby na całej mapie jakiś bot i zbierają sobie dropy; tak myślę że chyba z kończę z maplem bo poco tu czytać i starać się jak nikt nie jest wstanie ci pomóc.

xanxus-o.gif

Opublikowano

@AxelKing

no wlasnie... ja tez chce zeby mi ktos pomogl bo nie cierpie jak mam grac bez hackow! ;p i nikt nie moze nic napisac co mialbym zrobic....

Opublikowano

@uppp

leechem smierdzi... idzcie sobie na inne fora typu mpc.com albo gk. i szukajcie! najlepiej to jak wszystko na tacy sie dostanie a pozniej przychodzi dziecko i pisze ze zyc bez haxow nie moze. n/c

Opublikowano

dziecko noobie?? jak mnie nie znasz to sie nie odzywaj! a co do hackow to juz moj interes czy ja gram z hackami czy bez :/

Opublikowano

Jeszcze jeden taki post to wszyscy dostaniecie warny, kłótnie to na PW albo GG :\

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jedynym dzieckiem na tym forum jestem ja a nie zachowuje się tak jak wy, tylko czekam aż może ktoś mi pomoże albo wyjdzie jakiś hack na mpc.com/pl lub gamekiller i już choć ciężko mi się połapać w tych ich angielskich sloganach

xanxus-o.gif

Opublikowano

No to się doigraliście, mówiłem nie ma offtopicu, zaraz wyślę reporty o warny dla was :|

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Czesc, wyszedl patch do wersji 0.58 . Czy ktos juz wie z wlasnego doswiadczenia, co zostalo "spatchowane" a co nie ? co moze a/b'owac? Z gory dziekuje .

Opublikowano

Siema all mam pytanie czy przypadkiem w tym patchu (o.58) jest dc za nodealy bo zrobilem sobie na legalu demsb + nd i z kazdym uzyciem dc nie wiem o co kaman wszystko dobrze zrobilem bo juz nie raz to kminilem i nie bardzo wiem co teraz robic ?? z gory thx za odp

Opublikowano
da sie tak zrobic aby to okienko z liczbami nie wyskakowalo?

chodzi mi o to przy pinie

Niestety, jest to zabezpieczenie zrobione przez Nexon, jedyny sposób to Pin Typer(możesz wpisywać PIN prosto z klawiatury ale i tak okienko musisz sam wyłączyć).

Siema all mam pytanie czy przypadkiem w tym patchu (o.58) jest dc za nodealy bo zrobilem sobie na legalu demsb + nd i z kazdym uzyciem dc nie wiem o co kaman wszystko dobrze zrobilem bo juz nie raz to kminilem i nie bardzo wiem co teraz robic ?? z gory thx za odp

Podejrzewam, że DEM i ND został spatchowany, ale to jest tylko moje zdanie. Nie wiem jak z Svac'em, możliwe że też. Nexon ostatnio coś wziął się za hacki :/

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...