Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i dalej masz tak samo ??

i czy używasz jakichs hackow , a jak nie to zobacz czy zapora windows nie kryje mapla , a jak tak xD to zrob wyjątek

Opublikowano

1.

Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Panel sterowania.

2.

W Panelu sterownia kliknij ikonę Centrum zabezpieczeń systemu Windows.

3.

Kliknij opcję Zapora systemu Windows. I wyłącz

Jeśli nie będzie działac to włącz bo nie bedzie sensu miec wyłączonej zapory jak maple nie bedzie działac

Opublikowano

@up

Okey. Wiem, że mamy ó,ą,ę itp. Ale chodzi o to że jak wstawię polskie literki to się wyświetlają, a jak skopuję tą i wstawię to mi wyskakuje znak zapytania :]

Opublikowano
Erøtic <--- powiedźcie mi proszę jak on wstawił to "ø" do swojego nicku ?? ;> Gdyż jak to skopiuję to w pole wskakuje mi "?"

Są to tak zwane Alt Codes, jest od tego specjalna strona: xxxx://www.alt-codes.net/, tu masz wypisane wszystkie znaki. Jeśli chcesz mieć je w nicku w MS'ie, to najpierw kopiujesz taki znak do Worda, a dopiero później z Worda do MS'a, inaczej nie zadziała bo do Maple nie można kopiować znaków ze stron.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@iRokushou

Dowiedziałem się od znajomego że ten znaczek po prostu nie jest przez MS obsługiwany i nie da się tego zrobić. A ten gracz miał albo name hacka albo jakis bug był.

Opublikowano

iMerom to nie zaden bog Roku dobrze Gada tak jest i sam znam wiele osob z takimi znaczkami

Zrob tak jak ci mowil i wszystko bedzie smigalo

Próbowałem już robić na wszystkie sposoby:

-kopiując z Worda

-kopiując ze stronki

-na każdym języku w Maple

Jednak żaden z tych sposobów nie działa i za każdym razem wyskakuje "?"

Opublikowano

ee.. z tego co wiem to nie da się atakować całej mapki max 3 moby a bylo 15 ;/ Ja od niedawna używam harepackera i nie umie zrobić tak żeby walił summonek calą mapke po 100 hitów na raz. a nie ze walnie 1 raz co 15 sec. Weźcie mi chociaż jeden raz pomóżcie i napiszcie tu albo na gg:13126521 ;/ Jak zrobić ND SB i co mi to da? Bo svac jest do dupy

xanxus-o.gif

Opublikowano

@2up

Nie mam bypassa bo nie widzi maple strory ;/);d

Uruchom Winject'a jako admin.

Dla Warriora to chyba najlepszy jest aktualnie ND SB.

Dla Wizarda zrób ND dla clawa

W FD bocie kliknij w "Bot/AutoPot" i po prawej stronie masz uzywanie skilli, ustaw czas co jaki ma resummonowac (1000ms=1s), ustaw klawisz na jakim masz wybrany skill i wybierasz ctrl+f9/f10

signature

Opublikowano

aha ok zrobie nowe konto i gdzie jest ten Bot?i jak zrobic ND SB bo ja umie zrobic tylko sumony

@ej ludzie widze że 0.58 niedługo czyli mozna bedzie hakowac summonami które wala całą mape po 100 hitów?

@ok dupa dupa zrobilem sobie tego slash blasta mam 5 lvl tego skilla i nie dziala ale to pewnie dla tego że ma Soula mastera, ale czy to znaczy że nic nie da sie zrobić z KoC'ami? I co sie stanie jak bedzie wersja 0.58?

xanxus-o.gif

Opublikowano

@Up

Słyszałem że na o2.pl nie dochodzą e-maile od Nexonu, ja polecam gmail.com, najlepszy e-mail na świecie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...