Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie głupie pytanie , czy jest taki scryp że jak zabijesz stworka to tylko ci wylatują item (meso,etc,use,item) i nie dostajesz expa bo jeśli jest coś takiego to czy ma ktoś???

:P

Opublikowano

@Up

Nie ma i nie będzie, to wszystko jest Client Sided(na 100%), więc nikt Ci czegoś takiego nie zrobi(może zrobi, ale na pewno nie wyda go)/ Po za tym co to za głupi hack by był.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@up no właśnie dobry masz np 49 i chodzisz na ludi pq żeby mieć okulary ale możesz zrobić więcej takich okularów , poza tym to by był hack do zarabiania a nie expienia

:P

Opublikowano

Przecież zawsze można dednąć na 99% i LPQ jest do 51 levela(kiedy wbijesz 51 już nie możesz chodzić).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Można, ale są untereadable, jedyny sposób to SoK(czyli wydatek 3k NX + ok. 20-50mil mesos). Dają od 1 do 2 do wszystkich statów.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Chyba nikt nie robiłby 35 PQ żeby zdobyć time limited Glasses, oczywiście że są one na zawsze.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@up

Raczej zaden hack z tego trainera nie bedzie działał poprawnie po chcecku ale auto attack powineien działac musisz poprobowac co ile ms ma walic

a demi to takie cos ze walisz moby z calej mapy i lot leci pod ciebie a tubi to ze szybko loot zbierasz

Opublikowano

Witam.

Mam 54 soul mastera i potrzebuje bota\ macro które trzymało by klawisz ataku przez np 5 sekund bez przerwy potem uzywało pota many i znowu atak potem pot hp + pot many i znowu atak

Chodzi o to ze chciałym postawic go na gryphonach próbowałem ruchy nagrac takserem ale nie dzialało a gdy uzywam jakiś botów to one bez przerwy uzywaja mi bota nie zaleznie ile wpisze MS

A jezeli nikt nie zna takiego bota\macro to czy mógłby polecic mi jakiś dobry exp dla mnie? przypominam 54 soul master oczywiscie przy uzyciu ND SB + atak na cała mape (nie pamietam jak sie to nazywa : P )

BO puki co biłem lvl na gryphonach + svac

PS.

Czym różnią sie cheaty private od public? (jestem nowicjuszem w cheatowaniu ) ; p

Opublikowano

@up

dziala, ale zawsze est szansa ze cie potworek jebniexD neufrin napisz mi na priv twoje gg

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

to że co jakiś czas wali to wiem, odróżnia to od acc=0 ;D i minimalne szanse na bana. Chciałem tylko wiedzieć czy nadal działa. thx

signature

Opublikowano

Elo

Chciałbym uzywać imax macro do expienia lecz zatrzymuje mnie jedna recz limit ataków to mam 2 pytania:

1. Czy ma ktos jakiś unlimited attack DZIAŁAJĄCY?

2. Czy wie ktoś jak nazywa sie strzałka na klawiaturze? Chodzi o to że w imaxie wpisuje np Home to naciska Home, End to End a co wpisac żeby naciskał strzałki? Chodzi o lewo i prawo (próbowalem left\rigt Arrowleft\arrowright ale nie działa

Z góry dziekuje za pomoc.

Pomocnik
Opublikowano
ND summon + item vac

Item vac >.<? demi jak cos ;] ja spotkalem sie z podobnym przypadkiem tylko koles nie uzywal summona tylko jakiegos skilla ktory jakby z calej mapy zabijal potworki i byl to FW oraz itemy sie pod nim znajdowaly lecz auto loota nie mial ;]

Na yeti to bylo ;] nie na ws'ach:P

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Pomocnik
Opublikowano

Gdzie moge dobrze zarobic 70 DK ? uzywajac SB tylko nie na ws bo co pare hitow mam miss

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano
@up

To zmien sobie na pszyklad strzalki na S i na D i ustaw tak samo na iMaxMacro

ale ja nie moge zmienic klawisz w tradycyjny sposób strzalek nie moge przeniesc na inne klawisze a nie wiem jak to zmienic inczaczej

Vdown

Mam nadzieje że się podzielisz : P

A puki co wiesz może jak zmienic klawisze? ze strzałek na W S A D

Opublikowano
Ja mam pytanie czy jak zmienie w skill.wz przy jakimś skillu , weapon na inny numer to bede mogl na przykład zamiast clawem to daggerem rzucac gwiazdki ?? xD

nie da sie ;p zbyt fajnie by bylo ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...