Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak moge zostawić sm na bocie.??BO wczoraj próbowałem, spatchowałem map wz svac na nietoperze ;p i w skill wz dem na summona,ustwiam rbota,mam blink godmode.Sotje i summon nawala jednak jak sie drugi raz zsummonuje o nie chce juz nawlac musze sie ruszyc.Jak to zrobic zeby np.bota zostawic i isc spac xD?

Opublikowano

@up

znajdz aktualny dzialajacy skrypt UA = unlimitted attack

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Dostalem chyba 5 ab za uzywanie trainera, strasznie mnie to wkurwilo (sry za cenzure), ale nie dawalem temu spokoju. Wywnioskowalem, ze aby nie dostac ab moge uzywac tylko bgm+demi i uzywac zwyklego skilla, w moim przypadku lucky seven i nie zbierac loota... K**** **** ***** ***** mac. Wlasnie dostalem 6 bana zalecajac sie do powyzszego, wiec jak mam kurwa zrobic, zeby go nie dostac?

P.S. Wedlug Mr. Thomsona wypowiedzi w innym temacie dostawalem "fake banny", bo wyskakiwalo mi to okienko "You have been banned for hacking reason GMMElon bla bla pierdolenie." Jednak jak probuje zalogowac sie 2 godziny pozniej to "2009/Dec/11 4:00"

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Co ja mam zrobić, by nie dostać bana...

No OMG!!

5 konto dzisiaj, używam wszystkich trainerów jakie tu są... Nawet tego najnowszego by Pr0haxor i ab....

Jest jakieś działające?.....

Opublikowano
Co ja mam zrobić, by nie dostać bana...

No OMG!!

5 konto dzisiaj, używam wszystkich trainerów jakie tu są... Nawet tego najnowszego by Pr0haxor i ab....

Jest jakieś działające?.....

niema dzialajacego publick nds-a trzeba czekac

Opublikowano

@up masz bany bo czytać nie umiesz xD , nie możesz używać Bgm + demi + normal skill/basic attack więc jeśli chcesz tak dalej jechać to ci się będą bany sypać

P.S nawet jak bedziesz używał demi + skill/basic atack = ban

P.S.S Powodzenia

:P

Opublikowano
@up masz bany bo czytać nie umiesz xD , nie możesz używać Bgm + demi + normal skill/basic attack więc jeśli chcesz tak dalej jechać to ci się będą bany sypać

P.S nawet jak bedziesz używał demi + skill/basic atack = ban

P.S.S Powodzenia

Czyli mozna uzywac tylko NDS+BGM i nie zbierac loota? Jesli tak to chujnia troche, bo ten summon ssie nawet z no delayem

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Patrz:

dEMI(lub uEMI) + Zwykły skill = Ban

dEMI(lub uEMI) + Summon No Delay + BGM = Nie ma bana

BGM + Zwykły lub edytowany(np. SB DEM ND) skill = Nie ma bana

BGM + NDS = Nie ma bana

Już rozumiesz? Myślę że tak.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
Patrz:

dEMI(lub uEMI) + Zwykły skill = Ban

dEMI(lub uEMI) + Summon No Delay + BGM = Nie ma bana

BGM + Zwykły lub edytowany(np. SB DEM ND) skill = Nie ma bana

BGM + NDS = Nie ma bana

Już rozumiesz? Myślę że tak.

czyli ten twoj trainer dziala, ale mozna uzywac tylko to co wypisales, np. nds + bgm

48df5abbe315c.png
Opublikowano
czyli ten twoj trainer dziala, ale mozna uzywac tylko to co wypisales, np. nds + bgm

Jak juz pisalem wczesniej nie znajdziesz na tym forum ( bynajmniej w tej chwili) dzialajacego nds a bgm z treinera iRokushou tez ma a/b po jakims czasie okolo 20min

Opublikowano

@Up

Tak? To dlaczego ja na swoim trainerze z włączonym BGM + SuperTubi + ND DEM SB jechałem ponad 4h bez żadnego bana albo D/C? Nie wiem co wy robicie że was banuje :|

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Pomocnik
Opublikowano

Funkcja Zero Vac w trainerze iRokushou co powoduje ? jest ta funkcja a/b?

edit

juz przeczytalem w spisie sry :s za posta

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano
@Up

Tak? To dlaczego ja na swoim trainerze z włączonym BGM + SuperTubi + ND DEM SB jechałem ponad 4h bez żadnego bana albo D/C? Nie wiem co wy robicie że was banuje :|

stalem z bgm z twojego trainera w miescie na afk i dostalem bana dziwne nie ? tez niewiem co ja robie ze dostaje bany tylko mowie co mnie spotkalo wiec jak nie jest i dostalem bana za afk to spoko ...

Pomocnik
Opublikowano

Przy uzywaniu fire pillar ND i zzvac dostal bym a/b?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

@up nie wiem jak w zzvacu ale nd fire pilar nie daje ci a/b musiałbyś włączyć na mulku zzvaca i sprawdzić czy po 10 min nie dostaniesz bana

:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...