Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Zdaje mi sie ze chodziło mu o to czy klikając na jakiegos hacka w trainerze trzeba za kazdym razem bypassowac

a musisz bypassowac tylko raz przy odpalaniu maple ...

BTW. GZ KidMod iRoku

Opublikowano

Problem z klawiatura. Gdy gram w maple przez dluzszy czas (ok. 2 godz.), mojej klawiaturze zaczyna odpier**lac. Np. jak wcisne enter to przelacza z trybu windowed do full screen i na odwrot. Gdy chce cos napisac to zadne litery sie nie wpisuja, ale jak zalozmy wcisne K to sie otwiera okienko ze skillami. Gdy wylacze maple i wejde w firefoxa to juz trudno opisac co sie dzieje jak chce napisac jakis adres, np. mpcforum.pl. Czyli komputer odbiera jakbym caly czas mial wcisniety alt, ale gdy wejde w maple to nie podskakuje caly czas. o.O

Mial juz ktos ten problem? Wie jak sobie z tym poradzic? Z gory dzieki za pomoc

P.S. Osobiscie nigdy tego nie mialem, tylko grajac w maple.

48df5abbe315c.png
Opublikowano

A jesli musze zbypassowac Maple i trainera, to jest jakas okreslona kolejnosć jak mam to zrobić? Np. trainer--> odpalam Maple (bez PLAY)-->bypassuje Maple-->bypassuje trainera-->hacki-->wchodze do gry. Czy moze jakos inaczej? Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Witam mam problem gdy wejde na maplestory minie okolo 15 sek i mi sie gra wyłącza co mam zrobic ?

Prosze o pomoc;) O i nic mi niewyskakuje ;( poprostu gra sie zacina w pewnym momencie i sie wyłącza

Opublikowano

Chyba nie warto formatowac kompa dla takiej rzeczy zobacz czy mozes grac na tym koncie na innym kompie a potem dopiero format ( jak bedzie dzialac na innym )

Opublikowano

Witam, mam problem z zainstalowaniem sVaca do mojej wersji maple. Tzn dokładnie nie wiem co mam zrobić i jak użyć tych patcherów. Hakować próbuje od niedawna. Jestem kompletnie zielony jeżeli o ten temat chodzi. Ale przejdźmy do rzeczy. Chciałem sobie załatwić sVaca na Gryphony.

Ściągnąłem plik stąd: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=77512

Nie wiem dokładnie gdzie go zainstalować i jak, z tego co się domyślam muszę go jakoś połączyć z plikiem Map.wz. Ale ten patcher nie wykrywa mi tego pliku gdy wchodzę do folderu z grą. Kilka krotnie próbowałem samemu zrobić sVaca ale mi nie wyszło. Wyskakiwał błąd. Proszę o pomoc.

Szukałem na forum podobnego postu i odpowiedzi ale ich nie znalazłem.

Opublikowano

Wysylanie sms-a za NX'a. Mam pytanie, jak wiecie NX mozna doladowac opcja SMS, niestety w wyborze kraju nie ma Polski (EMS), chcialem spytac czy da sie z Polski wyslac sms'a jako np. niemieckiego lub angielskiego? Dostane wtedy kod na NX? Jak cos mam Plusa

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Nie tylko przez DaoPay, w Polsce można kupić NX przez PayPal, PaySafeCard, Moneybookers(chyba to wszystko), więc jest dużo opcji do wyboru.

Co do karty z innego kraju to oczywiście, wystarczy że masz kartę np. Vodafone(to chyba Niemieckie) i normalnie możesz kupić SMS Code.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@Up

Co?! Jaki miecz GM'a? Wytłumacz dokładniej o co Ci chodzi, bo za uj nie wiem :0

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...