Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

tnx na link

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niestety nie wszystkie zostały odbanowane, żadne z moich 7...

Edit. Ponawiam pytanie. Ktoś botuje na kocyku i ma jakiś pomysł na nie a/b i nie d/c?

Opublikowano

Mam pytanie (nie chce mi się szukać wole spytać) czy jest jakiś hack co zbiera itemy z całej mapy???

OeMdżi!

WyTyFy?

Opublikowano

Moich kont nie odbanowali ... a juz sie napalilem xP mialem konta z postaciami na demothosie i na kradi to wiec nie wiem ... moze to tylko jeden dzien

Opublikowano

mogli odbanowac chociaz na chwile postacie na Kradii ;p bym 3 seciki ilbisow dobrego BSa i 25m odzyskal ;p

@edit

@MrThomson

z tego co wiem to na Kradi postacie nie dostaly unbana ;p tylko Dem

Opublikowano
Dostalem a/b za svaca gryphonsach i nd vampire o.O why ??!!

i to z 2 minuty grania

ja dostalem za svac na bee ... walilem zwyklym skillem bez nd

Opublikowano

Działam na tym samym zestawieniu hacków i nie miałem bana oO Może miałeś jeszcze jakiegoś trainera załączonego?

@down

gz oO

tomek95pl.gif
Opublikowano

A ja mam mały problem / małe problemy. Juz mam włączony hack iRokushou'a wszystko pięknie i tylko nie wiem czy za takie kombinacje a/b nie bedzie. Jak np. ustawie Instant drop i Stupid monsters i uderze normal skillem Night Walker'a to bede mial a/b? I jeszcze jedno. Za każdym razem jak ustawie wiecej niż 1 hacka, to mnie DC'uje i pisze ze hacki wykryło. Też tak macie?

Opublikowano

Problem z klawiatura. Gdy gram w maple przez dluzszy czas (ok. 2 godz.), mojej klawiaturze zaczyna odpier**lac. Np. jak wcisne enter to przelacza z trybu windowed do full screen i na odwrot. Gdy chce cos napisac to zadne litery sie nie wpisuja, ale jak zalozmy wcisne K to sie otwiera okienko ze skillami. Gdy wylacze maple i wejde w firefoxa to juz trudno opisac co sie dzieje jak chce napisac jakis adres, np. mpcforum.pl

Mial juz ktos ten problem? Wie jak sobie z tym poradzic? Z gory dzieki za pomoc

P.S. Osobiscie nigdy tego nie mialem, tylko grajac w maple.

48df5abbe315c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...