Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ahh , gram 31 FW i gdzie teraz expic ? summon wali po cos ok 150 wiec odpadaja potworki ktore maja powyzej 1k hp , bo zanim on je zabije to uuu ;/ jeszcze jak max teraz jest 3 mobcount to wogole ;/ jakies propozycje ?

edit :

a mozna bez a/b spokojnie expic np na sVac +BGM + zwykly skill (fire pillar)?

Opublikowano

Ale ja chcem cos innego zrobic ... mianowicie ....

zrobic albo poprosic o zrobienie sVaca na Stirge w Dark Cave , wlaczyc BGM zeby mnie nie uderzaly i stanac na miejscu w ktorym sie respia ze tak powiem i wlaczyc bota na auto loot i fire piller co tam sekunde albo 0.5 ;] i czy nie dostane a/b jak to zrobie

edit:

down: nie , nie ma takiego vac`a , z tego co wiem vac`e dzialaja teraz tylko na potworki latajace .

Opublikowano

Gdzie znajduja sie kille bee i jak na nie dojsc ? dokladny opis bym poprosil

i czy jak wlacze BGM i bede uzywac zwyklych skilli (fire pillow) to dostane ab ?

Opublikowano

@up

dostaniesz bana z BMG i nd skillz ale nie jestem pewien czy z full god modem jest tak samo

Kika bee znajdują sie w New Leaf city do ktorego mozes sie dostac przez metro kerning city

jak juz tam bedziesz zauwazys po prawej stronie miasta big bena musisz do niego wejsc i isc na dol i na dół

Opublikowano

no powiedzcie czy jest jakiś vac żeby był na wszystkie potworki bo zrobiłem tego wcześniejszego ale on był tylko na latające

NO JEST TAKI VAC DO ALL POTWORÓW

Opublikowano

MrThomson:

kupilem jakis bilet do tego Leaf city ale komu mam go dac ? tam obok stoi jakis chlop ale tez chyba sprzedaje bilety i jakes 1b i 2b ocb ? ;/

edek;

juz nie ma vac`ow na ,,chodzace,, potworki , tylko na te latajace są

down;

piszesz to samo juz w chyba 5 temacie , uspokoj sie i poszukaj w google a na pewno cos znajdziesz ...

Opublikowano

Elo mam taki problem

Włanczam maple wszystko ładnie pieknie sie ładuje

Potem gdy mam już się logować gra się wyłącza i pisze :

HackShield: Hacking threat detectd (0x0001705)

A co najlepsze nie robiłem jeszcze ani jednego hacka bo zawsze sprawdzam czy działa maple

ale coś nie działa. Nie ma hacków a hack shield coś wywala pomocy!!!

Próbowałem patchować dziesiątki razy a nawet ściągnąłem nową instalkę wersji 57

i dzieje się to samo proszę o pomoc!!!

Opublikowano

Tak, ja bym zrobił, ale coś z Patch Makerem mi się zwaliło i plik waży 107MB, a takiego nawet mi się nie chce uploadować.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...