Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

kiedys jak gralem z 2 lata temu na globalu to troche haxilem, bylo moze w tedy maple 0.30-35. No i teraz znowu wrocilem, ale na ems, i mam pytanko. Troche sie po zmienialo i nie zabardzo sie orietuje. Jak zmotac jakiegos bota do gry ditem? Pamietam, ze jak kiedys gralem to uzywallem GodMode, SuperTubi, troche vaca. Bypassing robi sie tak jak kiedys? czy sa juz gotowe programy? bo sciagnalem Winject.exe i nie dziala cos...

Bylbym wdzieczny za info.

Opublikowano

siemanko , gdzie expic 83 flame wizardem , oprucz wolf spiderow , na kazdym servie na demethosie siedzi tam jakis 100+ flame wizard i wali z 2nd sumona ;/ wiec nie mam szans

Opublikowano

Ludzie prosze was o pomoc bo nie umie hakować nic kompletne zerooo, nie wiem o co biega z tym Wz. editing i w ogóle ze wszystkim za co auto ban a za co nie i [beep] prosze pomóżcie bo gram 2 lata a expieniem żygać mi się chce! Piszcie na GG 13126521 niech jakiś master mi tu pomoże plzz!

xanxus-o.gif

Opublikowano

gdzie haxic na 37? :s Jestem w ludibrium ale słabo coś idzie...

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

mam pytanie..

jestem flame wizardem i mam 30 lvl wrócilem do erev i dostałem jakies zadanie.

Musze zdobyc jakies 30 proof of test zeby zrobic nastepny job, wie moze ktos gdzie to sie znajduje?

Opublikowano

musisz isc jakies 5 map w lewo ze tak ci powiem i dojdziesz do takiej sali z paroma pietrami i wbijasz na pietro z taka duza ,,2,, i tam zabijasz 30 potworkow , i wracasz do miasta , oczywiscie zbierasz ten loot z potworka ;]

Opublikowano
Chłopie wiesz Nexon to by sprzedał własną matke za to by nie było hakerów . Ale sądze że NDS będzie na ver.58

a kiedy bedzie takowa v58 ?

Opublikowano
zapewne po evencie...

wiele mi to nie mowi ... ale o ile chodzi ci o Halloween event to chyba powinien trwac do 1.listopada nie ? czy w nexonie trwa on dluzej

Opublikowano

@up chyba znasz troszku angielskiego kurfa ( po twojemu ) więc wz.edit oznacza że zamieniasz pliki wz czyli te które masz na kompie . Możesz robić najrużniejsze rzeczy : svac , dem , gm itd

:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...