Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmmm .. update na GMS jest co nie ?

to paczcie tutaj ...

http://maplestory.nexon.net/WZ.ASPX?PART=/News/View&boardNo=103&contentNo=005jt&pageIndex=1

Mainteniance 22 czyli Dzisiaj

a czy przypadkiem Thursday to nie wtorek ?

i godzinki też chyba im nie wyszły .. :s

więc wie ktoś kiedy będzie on ?

Opublikowano

A wogle stare skrypty z 56 są zpatchowane ktos sprawdzal ?? czy chodzą bo nie chce 68 lvl tracic i takie pytanie czy jak dostalem bana albo kilka to czy wszystkie moje konta nawet nowe są off rank ?? bo zakladam nowe i dalej jest to samo ...

Opublikowano

Witam, gdy włączam bypass nie mam w pierwszym okienku procesu maple story a jest już uruchomiony co zrobić bo bez bypass`a nie mogę czitować ??

Opublikowano
Witam, gdy włączam bypass nie mam w pierwszym okienku procesu maple story a jest już uruchomiony co zrobić bo bez bypass`a nie mogę czitować ??

A robiłeś tak :

Włącz bypassa

Włącz maple ???

:P

Opublikowano

@2x Up

Pewnie masz Vistę, jeśli tak to odpal WinJect w trybie administatora, uruchom MS'a, wybierz w WinJect proces MS, załaduj Bypassa, wyłącz WinJect i włącz Maple.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Siema , wlasnie dobil mi 30 lv i poszedlem do ludi , Ratzy maja pewnie cos okolo 500 hp i moj summon wali je na 3-5 hitow , mozna jakos zrobic zeby summon walil troche wiecej niz te 150 ? i gdzie bocic na 30 lv`lu ?

Up ;

czekaj ;]

Edit :

fuc* wlasnie 2 minuty temu dostalem bana za uzywanie zwyklego skill`a ;/ no coz tylko 30 lv ;/

Opublikowano

od 33 lvl ja expilem na drake' ach w dungeonie ale to zalezy kim grasz bo Fire Wizardem dopiero od 36 moglem tam expic bo missy miałem wczesniej

Opublikowano

Czemu jeszcze 2 dni temu Tiguru dawal mi 57 expa , wczoraj juz tylko 19 a dzis 38 ?? WTF ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...