Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzieki, za ta odpowiedz , na pewno skozystam z tych porad ;p a molgbys dac jeszcze swoje gg?

Opublikowano

@up wiesz co ty zrobiłeś ja bym na twoim miejscu usunoł szybko ten numer gg , to jak oddanie duszy szatanowi ( noobowi ) . Będziesz miał dużo spamu znając życie

@topic nie wiem czemu ale mobCount mam ustawiony na 3 w summonie a atakuje mi 9 a czasem 12 mobków naraz ale nie o to chodzi jak mam ustawić kordynaty w rbocie by : potował , summonował i oczywiście lootował ??? bo za każdym razem jest dc . Wsumie przeleciało mi jakieś 30mnl przed nosem xD

:P

Opublikowano

Siema , moglby ktos wrzucic HeRepacker`a ? szukalem w google ale nigdzie nie moge znalezc download`u ;/ pobralem jednego to nie moglem go otwozyc ;/

edit

pobralem juz 2x ten program i ciagle wyskakuje ten blad :

post-5940-1256045406.jpg

Opublikowano

@2x up nic nie mam ustatwionego xD samo się zrobiło a może jak grzebałem nie wiem ale fajnie jest . Mi zawsze taki błąd wyskakiwał jak nie miałem net freamworka

@up nic nie daje jak wpiszesz takie liczby . W sp ??? Nigdy nie słyszałem że da sie coś zrobić z sp .

:P

Opublikowano

Jest jakiś program do smugglowania?

Chodzi mi o eMS.

Szukałem - nie znalazłem. Neta rozłączać i podłączać bym mogł ale - jak zmienie IP to mi chyba gre wyłączy?

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

@up

Zaezy jeszcze z czego masz bo jak masz z neostrady to na 100 % nie mozes tak zrobic bo wtedy musisz czekac okolo 2 minut na połączenie z internetem

... jest taki program do szybkiej zmialny IP do rapidshare ale nie pamietam jak sie nazywa

Opublikowano

Dear Maplers,

Maple Story Europe will be going through the Wednesday routine maintenance on 21 October, 2009 from 04:00 AM to 06:00 AM (GMT+2).

The maintenance will last for approximately 2 hours, and during that time the users will not be able to access the game and the websites of Nexon Europe.

We apologize for the inconvenience.

Reference below for more details.

- Date: Wednesday, 21.10.09

- Time: 04:00 AM - 06:00 AM (GMT+2) - Game service and the websites of Nexon Europe unavailable

Tasks that will be conducted during the maintenance are listed below.

- Routine server maintenance

Thank you and Happy Mapling!

Patch >_>?

Opublikowano

Prosze was aby ktoś podał jakiś poradnik czy cos takiego, co należy zrobić, co należy ściągnąć jakie pliki, jak je ustawić itp. aby Summon KoC'a walil w szybkim tempie kilka potworow naraz + loot spada pod nogi. z Góry dzięki

Opublikowano

moglby ktos podac link jak zrobic dem (zeby loot spadal pod nogi) , link na forum lub jakis inny poradnik ;p

Opublikowano

Up

z tego co widzialem to iroku napisal poradnik tylko ;] a nie wrzucil gotowego trainera , scryptow w temacie tez nie dal , widac jak czytasz tematy ;]

chyba ze przeoczylem jakis temat to sorry bardzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...