Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko, też niedawno nie wiedziałem jak się wziąść za "chakowanie" <ahaha>. Ale prawda jest taka, że nawet 5latek potrafił by ściągnąć patchera, wypakować go do folderu z grą i cieszyć się "chakowaniem". Wystarczy poczytać, poszperać na forum. Ogólnie rzecz wygląda tak, że szukasz sobie patchera jaki Ci pasuje w odpowiednim dziale, ściągasz go i rozpakowujesz do folderu z zainstalowaną grą (pamiętaj żeby przed tym procesem skopiować sobie pliki tj: skill.wz, map.wz, w bezpieczne miejsce). Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciał bym by ktoś podał link do jakiegoś działającego auto potera na ems oraz instrukcje jak go użyć z góry thx xD

@edit ;

Eyy a może powie ktoś na jakiej stronie bo trochę tego jest ; x

Opublikowano

Niech spróbuje wyłączyć wszystkie zbędne programy. Jak ma oryginalną Vistę polecam Formata, który trwa 20min? Też można spróbować wyczyścić folder TEMP i HOSTS (otwierasz go przez notatnik, czyścisz zawartość).

@UP

To raczej Ci nic nie da.

Opublikowano

Cześć Jak zrobić dem loota czy jakos tak na ems v56 w ogule nie wiem jak sie do tego zabrac bo to chyba wz sie zmienia ale nie wiem jakie gdzie i co kompletnie zolty jestem w tym poprosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

No spoko ale demi + summon to bedzie tabelka , mi chodzi o to jak to w herepakerze zrobic jezeli da sie to w tym zrobic xD

Jak by ktos wiedział jak ? Z góry dziex

Opublikowano

Dziala MobCount 14 ?? w summonie

dobra sam sprawdzilem ze nie dziala xP

Ani na 14 ani na 10 ani na 7 na nic nie dziala jak tylko na 3 a to sie nie nadaje nawet z no dealayem

MOze to byc ze to za duzy range ??

Opublikowano
Dziala MobCount 14 ?? w summonie

dobra sam sprawdzilem ze nie dziala xP

Ani na 14 ani na 10 ani na 7 na nic nie dziala jak tylko na 3 a to sie nie nadaje nawet z no dealayem

MOze to byc ze to za duzy range ??

Po prostu nexon wpadł na genialny pomysł i spatchowali mobcount tak jak kiedyś i znowu jest na 3, który dalej działa dalej razem z dem, demi, god modem etc...

Głupota, którą dostrzegamy u innych na ogół podnosi nas na duchu...

Opublikowano

Witam , dziś po server checku gdy weszlem do gry wlaczylem summonka , odrazu mnie wyrzuciło do strony z zalogowywaniem do gry, no i notka unable connect to server ... Gdy nie włączam summona nie wywala ... I właśnie nie wiem co zrobić żeby summonek dalej bił po tym checku kilka/naście potworków na raz , miałem ustawione na bicie 13 naraz , przestawić na jakąś inną liczbę czy cos?

a no i był bym zapomnial EMS>Demethos no i skills.wz mam 2 kopie , czystą i przerobioną(pod assassina jesli wnosi to cos do tematu)

Z góry thx

Opublikowano

up ustaw żeby zabijał 3 mooby

....

mam pytanko dawno nie hakowałem na ems więc proszę o pomoc

czy ma ktoś i mógłby dac linka do SvaC na kill bee w NLC na EMS

oraz czy da się zrobić Dem na slasth blast profesją soul master ??

aa i czy jest jakiś działający bot z nd summon i ua ??

jeżeli ktoś odpowie na all pytania dostanie ode mnie 5

z góry thx

jyh.jpg
Opublikowano
mam pytanko dawno nie hakowałem na ems więc proszę o pomoc

czy ma ktoś i mógłby dac linka do SvaC na kill bee w NLC na EMS

oraz czy da się zrobić Dem na slasth blast profesją soul master ??

aa i czy jest jakiś działający bot z nd summon i ua ??

jeżeli ktoś odpowie na all pytania dostanie ode mnie 5

z góry thx

Temat "Potrzebujesz patcher'a, poproś o niego tutaj", druga strona mój pierwszy post, sVac patcher, jeżeli link nie działa to powiedz to wstawię nowego.

DEM na SB KoC'a da radę normalnie zrobić, ten sam temat co wyżej wspomniałem, ten sam post, drugi patcher.

Private Trainera nie znajdziesz, a wszystkie public które zawierają ND Summona mają złe skrypty, UA nie ma w ogóle, może niedługo dostanę go od Damiena to zobaczę czy w ogóle będzie to działać.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

czy jest a jak jest to skąd pobrać i jak się nazywa hack dzięki któremu te kulki co u koca latają i biją tłukły mobki na całej mapce bezprzerwy???

z góry thx

Opublikowano

Jest to DEM + ND Summon, DEM to że wali całą mapę(niestety po tym SC, możliwe jest tylko żeby walił 3 moby), a ND Summon to że wali je bardzo szybko. DEM'a możesz zrobić sam, a ND Summona dobrego nie znajdziesz bo jest private.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

mam maly proble po odpaleniu EMS i kliknieciu play pojawia mi sie blad "My Key Defense : Initialization Error (0x32A410002)"

nie wiem co mam zrobic maple odinstalowalem i nic usunalem Ahnlaba i nic !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...