Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłby ktoś zapodać linka do Demi Vac na eMS 0.56?? Dzięki

PS. Nie mogę nigdzie znaleźć....;/

@juz mam. Ale mam też jeden problem, gdy mam włączonego hacka to cały czas dostaje hity od mobów. Wie ktoś o co chodzi??

Opublikowano
Takie cos nie istnieje. Patched. :> Jest pare skryptow, ale wszystkie niestety albo nie działają albo a/b po chwili tongue.gif Reszta (tych dobrych) jest private.

Najpierw mówisz że patched, a potem że istnieje tylko że private oO Tak skrypt na ND Summona jest, ale niestety dobrze działający(bez DC) jest w posiadaniu małej liczby osób(w tym mnie, Kayce i kilku osób które zdążyły pobrać mój trainer).

Możesz próbować, ale mała szansa że Ci wyjdzie tongue.gif Jakby ktoś umiał to na forum zrobić to by już dawno tu zreleasował. Więc pozostaje Ci poczekać ;P

Poprzez edycję .wz nie da się tego zrobić. Może tylko spróbować zupdate'ować skrypt z wersji v55 lub ten który jest teraz, tylko że ten public, chociaż dla nowicjusza jest to prawie niewykonalne.

ND Dem na double arrow (Może być błąd w nazwie bo nie znam nazw wszystkich skilli koców sad.gif ) + Svac na Killa Bee. Poproś o patchera w podpiętym temacie smile.gif

Co ty gadasz oO DEM'a nie da się zrobić na taki skill, jedyne co może zrobić to ND(oczywiście jeżeli umie edytować .wz)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Tak niestety już jest, dEMI jest to hack, dzięki któremu moby w czasie śmierci lądują pod tobą i tam wypada loot, z jednej strony jest to dobre, ale gdy masz Blink Godmode, bez tego nie opłaca się używać dEMI bo tak jak napisałeś, będziesz dostawał cały czas obrażenia właśnie z tego powodu, że moby dedują pod tobą.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wie ktoś jak to ustawić żeby dobrze chodziło ? ;|

Mam taki problem, że:

a)

Jak ustawie sobie Pot by HP/MP% tylko na mp 30 % to mi w ogóle nie potuje.

b )

Jak ustawie Pot by Custom Pixels też na mp to mi błąd wyskakuje.

c)

Jak ustawie Pot by Delay na mp:

- 10000 to wtedy używa pota ale bardzo rzadko

- 8000 co sekundę mi używa _/

-QRDE, bo chcę wbić 100 lvl przed update'm, a nie mogę ustawić sobie auto pota ;|-

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
Czy moglby mi ktos powiedziec jakis sposob jak grac na EMS ze Stanow Zjednoczonych widze ze na EMS jest wiecej hackow i chcialbym sprubowac smile.gif ND i Dem

MPC.com(lub GK, dokładnie nie pamiętam) jest na forum temat w którym ludzie dyskutują jak zagrać w eMS z USA, poszukaj to może coś tam znajdziesz(linku nie podam, bo po prostu Internet mi nie pozwala na przeglądanie MPC).

Witam.

Czy Jest jakis sposob zeby Boty dzialaly na Viste?

PPM na ikonkę Bot'a i tam wybierasz "Uruchom jako Administrator"(może być w innej formie napisane, dawno z Vistą nie miałem do czynienia).

Wie ktoś jak to ustawić żeby dobrze chodziło ? ;|

Mam taki problem, że:

a)

Jak ustawie sobie Pot by HP/MP% tylko na mp 30 % to mi w ogóle nie potuje.

b )

Jak ustawie Pot by Custom Pixels też na mp to mi błąd wyskakuje.

c)

Jak ustawie Pot by Delay na mp:

- 10000 to wtedy używa pota ale bardzo rzadko

- 8000 co sekundę mi używa _/

-QRDE, bo chcę wbić 100 lvl przed update'm, a nie mogę ustawić sobie auto pota ;|-

Ten bot suxi, najlepsiejszy dla mnie jest Lighting Bot v1.2, ustawiasz tam zamiast Auto Pot - Auto Skill(pota ustawiasz na PgUp i PgDn) i ustawiasz Delay(np. 10000 - pot będzie Ci się ładował co 10sec), jest to o wiele łatwiejsza metoda od Auto Pota.

to ze Rizzu zna sie mniej na hackach od Ciebie iRokushou to nie znaczy ze jest zlym kidmodem bo moderator jest od tego zepy pilnowac porzadku a nie wystawiac haxy itp.

Po pierwsze Moderator ma też za zadanie wystawiać hacki i pomagać ludziom, czyli musi znać się na hackach chociaż ponad przeciętnie. A po drugie się nie wtrącaj i naucz się pisać.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano
#2 Pokaż mi gdzies wzmianke o tym że powinniśmy się znać ponadprzeciętnie na hackach ;*

Nie mówię, że jest tak napisane, ale kiedyś już był apel o usunięcie Moderatora Yoojowi za to że nie znał się na hackach i mało pomagał, Athis i Qpaka to zorganizowali i jak pamiętam reszta poszła za nimi bo też uważali że Mod powinien znać się ponadprzeciętnie na hackach, tylko Admini się nie zgodzili bo twierdzili że Yooj dobrze wykonuje funkcję moda.

#4 Nie widzisz tego jak idiotycznie sie zachowujesz, teraz zreszta tez mnie sprobujesz pojechac. Ale mnie to wali, bo jestes taki sam jak kacye. Czyli olac & niech se pisze bo i tak wroci.

Nie jestem taki sam jak Kaśka, bo na pewno tu nie wrócę, mam o wiele więcej miejsc gdzie mogę pisać :/ A na tym forum nie siedzę dla jakiś hacków czy coś w tym stylu, od tego mam MPC.com i wiele innych for, tutaj jestem tylko z nudów i chęci pomagania innym :|

#6 Dostalem juz 2 skargi na GG na twoje zachowanie (wkurwiasz [tak pisali] ich ), wiec potraktujemy cie tak samo jak kacye, czyli tak samo chamsko jak ty do nas, tak samo chamsko my tobie wink.gif

Nie obchodzi mnie to oO Oni też mnie wkurwiają, niektórym 100 razy się coś mówi, a oni i tak swoje :/

Jesli chcesz cos teraz odpisac to lepiej sie zastanow.

Grozisz mi?! :0 Będę pisał to co będę chciał ;|

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Czy dem na fire pilar banuje bo nie wiem jakim cudem dostalem 30 dni ( tylko dem fire pilar i god mod - dobry i sprawdzony )

@down

Jesli zlapie cie GM/report to jest perm a ja napisalem ze 30 dni ...

Opublikowano
Czy dem na fire pilar banuje bo nie wiem jakim cudem dostalem 30 dni ( tylko dem fire pilar i god mod - dobry i sprawdzony )

@down

Tak BGM działa tylko z nieedytowanymi skilla'mi, miałeś DEM'a więc dostałeś bana.

@Mamusia

Nie dostaniesz tego bo działające dobrze skrypty są private, a tu na pewno nikt ich nie udostępni(i bardzo dobrze)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@down

Tak jak powiedział iroku nawet nie możesz mieć nd ani nic ja dostałem tak bana na warriora xD

:P

Opublikowano
Jak wiesz teraz można mieć tylko 3 w mobcount bo został spatchowany przez nexona , więc troche trudno będzie ci ustawić bota żeby : 1potował ci mp , 2 wznawiał summona i 3 oczywiście loot . Ale spróbuje jutro coś z tym zrobić więc jak mi się uda to dam znać jak ustawić

Mi hasa na mobcount 15 ale jak walnie na raz pota i summona albo pota i loota zbierze to dc.

Więc jakoś muszę pokombinować żeby mi używało oddzielnie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja tam nigdy nie miałem z tym problemów, może dlatego że nigdy nie zostawiałem samego chara tylko cały czas siedziałem i sam potowałem. Ja jak brałem sam to zawsze używałem pota jak postać tak jakby się uginała(zaraz po resummonowaniu)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Siemanko , po paru dobrych miesiacach chce powrocic do Maple i widze ze duzo rzeczy sie pozmienialo , btw jaka teraz profa najlepiej bocic ? (EMS)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...