Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Tak.

@2x Up

Nie.

@3x Up

Otwierasz CE -> Memory View klikasz, wyskakuje okienko, u góry będziesz miał zakładkę Tools z niej wybierasz Auto Assemble, wklejasz skrypt, następnie w tym okienku ze skryptem klikasz na zakładkę File i klikasz Assign to Current Cheat Table i już masz ten skrypt w nowej tabelce, teraz tylko zapisujesz CT i koniec.

@4x Up

Google, kiedyś szukałem i znalazłem rozwiązanie ale niestety nie pamiętam jak to szło, poszukaj to tylko 1 minutka(wklej ten błąd do wyszukiwarki)

BTW. 200 Post xDDDD

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Dzieki.

Jeszcze jedno. Czy na Windwos Vista dziala Dem/Demi (ja ich nie rozrozniam,wez napisz na czym polega roznica) i czy istnieja jakiekolwiek BOTY (nie private). Z gory thx

Opublikowano

DEM to jest z edytowany skill walący na całej mapie a DEMI to jest taka rzecz że ci itemy obok ciebie wypadają albo pod tobą . Tak mi się wydaje

:P

Opublikowano

Witam

Mam do was pytanie co robie zle wiec tak.

Chcialem wlaczyc bota ale cos mi to nie wychodzi ; /

Robie tak:

1.Maple Story (nie wciskajac PLAY)

2.BYpass (inject bypass.dll)

3.Wlanczam bota

4. wylanczam BYpassa

5.Wchodze do gry i nic ; /

Moglby mi ktos powiedziec co robie zle?

Pomocnik
Opublikowano

Na jakich mobach wyższych lvl'em od gryphonów mozna expic za pomoca svaca ? (są takie wogole?)

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

@UP

CP albo inne fora o Maple.

Na jakich mobach wyższych lvl'em od gryphonów mozna expic za pomoca svaca ? (są takie wogole?)

Są Typhony(90 lvl+, nie pamiętam dokładnie), ale są dostępne tylko na gMS.

Czy jest już Demi na eMS o.56??

Jest, Rizzu Ci źle mówi.

Mógłby mi ktoś podać link do Demi Vaca pod maple o.55?? Bo nigdzie nie moge znaleźć ;/

Nie wiem po co Ci to potrzebne bo aktualna wersja eMS to v56, ale jest w tym samym dziale w temacie dEMI Trainer by Ant3(mój temat), wystarczyło poszukać :|

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...