Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iRokushou czy mógłbyś zrobić dal mnie Svac na gryfy ale w tym miejscu żeby były koło teleportu..

bo jest 1 strone wcześneij svac ale on je summonuje tak jak kolega up dał screena i nie da się lota zbierać

@edit@down

wysłałem mu już 2 Pw i nic..

więc napisałem jeszcze raz posta bo zauważyłem że jest na forum

@edit2,,GZ iRoku MpcUser xD "

i kto tu NapierD!@$ posty sobie MrThomson ???

jyh.jpg
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorry za ort. ;pp na HS raczej nie moge liczyc ale na Family Rep moze , moglbys mi dokladniej wytlumaczyc ocb z tym ? albo jakis poradniczek w necie ;]

Opublikowano

Up słuchaj jaśniej nie można :

1.kupujesz przez neta .przelewem. z telefonu albo sms Nx Cashe i za nie kupujesz se 2x exp w Cash Shoopie

2.grasz Clerikiem wbijasz lvl 70 + i masz czas co ci daje max 60 % więcej expa

3.zakładasz rodzinę dodajesz 2 juniorów z mniejszymi lvl od ciebie oni jak expia to dostajesz Rep... najlepiej aby juniorzy dodali sobie ..swoich juniorów ..

a ty zamieniasz REP na

2x exp.

2x drop

1,5x exp

1,5 drop

i tam jest jeszcze kilka ofert

jaśniej tego opisać nie można

jyh.jpg
Opublikowano

@up

Kurwa, ile razy mozna powtarzac ze uzywanie dEMI z normal skillami a/b ? jest pisane 150 razy w jednym temacie, a wy sie nadal pytacie... ile mozna?

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

up idź na kill bee

@ czy może ktoś wrzucić dobrego Svaca na gryfy bo ten co jest strone wczęsniej to dupa bo nie można lota podnosić

@down

przeciez pomogłem kolesiowi który pytał gdzie ma expić na 30 lvl

nie podoba się to twój problem

jyh.jpg
Opublikowano

Ale nie o to mi chodzi. Chodzi o to, żeby koc walił 15 mobów lub ile tam teraz można po patchu. Kiedyś tak się dało, ale później spatchowali to, i się nie da. A dzisiaj widziałem kolesia, który normalnie to robił. Bardzo proszę o pomoc!

Opublikowano

@up

Jeśli tak robil to zmienił mob count na 14 albo 15 innego sposobu nie ma , sprawdze moze dzisiaj i jutro albo dzisiaj xP ci dam odpowiedz

Pomocnik
Opublikowano

Alt + Enter jak cos ;]

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

elo , wbilem 70 lv flame wizardem i jakos nie umiem zrobic 3 joba ;/ chodze po tym miescie , gadam z paniami itd moglby ktos opisac jak to zrobic albo dac jakis poradnik ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...