Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
M0nster a jak dodac img w ce

Czytałeś w ogóle mój poradnik? :0 Jakbyś dokładnie przeczytał mój poradnik to byś zauważył, że jest jak byk napisane "W zaznaczeniu 1 wybieramy Obrazek który będzie widniał pod przyciskiem "Launch" w Trainerze(rozmiar obrazka i format to: 82x454 *.BMP)", wystarczyło dobrze przeczytać :|

mozliwe ale kiedys tak mialem po dostaniu bana zreinstalowalem mapla i wszystko pikinie chodziło

Ban nie ma nic do HAD'ów :0 GM jak da komuś bana to nie wysyła do AhnLabu informacji żeby go do Maple nie wpuszczali :0 HS ma swoją listę plików które są uznawane jako hacki, ja na jego miejscu powyłączał bym wszystkie programy w tle, bo to one mogą odpowiadać za HAD'y. Inna możliwość występowania HAD'ów to nie bypassowanie Maple i używanie hacków albo masz zbypassowane Maple, ale masz włączony CE(on niestety nie jest Undetected i po kilku minutach dostajesz HAD)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

mam bardzo wielką prośbę czy mógłby mi ktoś wrzucić na neta map.wz do ems po patchu .. bo nie mogę znaleść mojego czystego wz.

patrzyłem w tym temacie czyste wz. ale prosiłbym o bardziej skompresowane bo mam słabego neta i wyskoczyło mi że bd mi się pobierac tylko co ems od nowa ..proszę

jyh.jpg
Opublikowano

Jakie starsy kupię do 150k? eMS Kradia

Subi są takie słaabe ;/

A co do nd i bota na summona. Dzisiaj przy exp x2 był jakiś kolo na maskach z tym czymś :s. Nieźle się dorobiałem podkradając mu dropa xD

PS. ws? :| Wytłumaczcie mi co to tylko nie drzyjcie się! Mało skrótów znam...

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

@up koles używał nd summon czyli szybki attak summona i 2 używał summon dem - summon wali na całej mapie

O ile się nie myle to możesz mokbi kupić i wolbi

:P

Opublikowano

#2Kac

Które bardziej się opłaca? Sorry że se nie poszukam ale akurat mam mały problem...

PS. NDS i dem działa! :> tylko po 5 minutach wywala do ekranu logowania przez kominukat "You have been blocked bla bla bla"... Co to jest? :s Bo pisze mi o hackach a nie mam bana xD

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

Elo

Jak powrocic na wyspe Erev ? wyszedlem z niej , dobilem 30 lv i teraz nie wiem jak wrocic ;/ taxi tam nie jezdzi , z elini statek chyba tez tam nie plywa z tego co widze na mapce w maple ;/ prosze o szybka odp ;p

Opublikowano
#2Kac

Które bardziej się opłaca? Sorry że se nie poszukam ale akurat mam mały problem...

PS. NDS i dem działa! :> tylko po 5 minutach wywala do ekranu logowania przez kominukat "You have been blocked bla bla bla"... Co to jest? :s Bo pisze mi o hackach a nie mam bana xD

Moim zdaniem lepiej kupić mokbi ponieważ wolbi już raczej nie znajdziesz w marketach ( teraz ludzie kupują tobi ,steely i illby )

2 Sądze że to jest ten komunikat że jeśli się to powtórzy to ban na 30 dni

@Toppic czy ktoś wie zkąd wziąść lalkę do questu A LOST GIRL

:P

Opublikowano

miałem ten komiunikat 3x i miałem już daawno temu bana na miesiąc... BO jak polazłęm do kina to se na trainerze zostawiłęm warka o_O

Opublikowano

Dobilem 47 Flame Wizarda teraz expie na ,,gryfach,,(mob 50lv ) w NLC z svac`em , gdzie isc potem ? i do jakiego lv tu siedziec ?

Pomocnik
Opublikowano
Dobilem 47 Flame Wizarda teraz expie na ,,gryfach,,(mob 50lv ) w NLC z svac`em , gdzie isc potem ? i do jakiego lv tu siedziec ?

Siedzieć tam mozesz do 60 lvl'a albo i wczesniej skonczyc tam expic a jak niechce ci sie nowego expowiska szukac to wedlug mnie na upartego to da rade tam do 65 lvl siedziec

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

hah , do upartego ....

ale na co pozniej jest svac ? jakies mobki na 60/70lv latajace ? gdzie i czy da sie zrobic ;p

Opublikowano
od kiedy ty masz na EMS 2x exp ? lol2 ??

Czy ja powiedziałem że jest 2x exp, czytaj dokładnie, napisałem że na Gryfach na 2x expie można nawet siedzieć do 80 lvl'a. A 2x exp można zdobyć na różne sposoby: NX, Family Rep, HS(prawie 2x exp) itp.

Family system działa ^^

Srsly? :0 Już bodajże od dwóch patchy działa :|

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

iRokushou czy mógłbyś zrobić dal mnie Svac na gryfy ale w tym miejscu żeby były koło teleportu..

bo jest 1 strone wcześneij svac ale on je summonuje tak jak kolega up dał screena i nie da się lota zbierać

jyh.jpg
Opublikowano

iRokushu wytlumacz mi te różne sposoby: NX, Family Rep, HS(prawie 2x exp) dokladniej troche ;p i co najlepsze oprucz NX

Opublikowano

Zastanawie mnie fakt ze zaden moderator ostatnio nie wchodzi na to forum chyba ze report poleci ... co sie stało z Rizzu ?? czemu nie jest kid modem ... wlasciwie teraz nie ma zadnego kidmoda na mpc o.O zle sie dzieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...