Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Resummon nd jest patched ktos patrzył bo moze tylko ten skrypt z trainera iRoku i większosci trainerow z mpc,gamekiller jest spatchowany ...

BTW. WTF z tym forum zaden admin , moder , kidmod tu niezagląda moze ktos złozy jakies podanie o moda albo kidmoda

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otworz sobie człowieku 1400 bo to jest id skilli tego twojego night walkera masz tam 4\5 skilli i pokolei otwieraj w kazdym jest icon klikasz i pokazuje co to za ikona tak ciezko sie wysilic ??

Opublikowano

@mlody2501 jak nie umiesz szukać to sam szukaj

@loluś Slash blast i nd nie daje bana no chyba że użyjesz do tego Demi + Blink god mode to masz pewnego bana

@miszczu667 zastanawiam się czemu dałeś sobie taki nick skoro pytasz o takie rzeczy ale mniejsza o to . Więc wypisze ci wszystkie haki naraka

SB Dem - slash blast wali po całej mapie

ND na wszelkie skille - nie ma przerw pomiędzy atakami

Svac - sciąga latające moby w jedno miejsce

Blink god mode - god mode

Dalej już mi się nie chce

PS. opisałem to dla tych którzy nie znają tych pojęć

:P

Opublikowano

Mam maly problem kiedy loguje sie na konto wpisuje pin i skierowuje mnie do wyboru swiata to klikam na 1 z swiatow i nic sie nie dzieje nie chca sie wyswietlic kanaly. Wie ktos w czym problem?

Opublikowano

Kradia has been pwn3d...

Nie wbijesz choćbyś miał się zesrać. Kradia jest wyłączona.

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano
Mam maly problem kiedy loguje sie na konto wpisuje pin i skierowuje mnie do wyboru swiata to klikam na 1 z swiatow i nic sie nie dzieje nie chca sie wyswietlic kanaly. Wie ktos w czym problem?

Mam to samo co kolega!! Przed chwila chcialem wbic i nieda sie ani na kradie ani demethos

Opublikowano

,,BTW. WTF z tym forum zaden admin , moder , kidmod tu niezagląda moze ktos złozy jakies podanie o moda albo kidmoda "

Składałem podnie o kidmoda ale olali mnie i zrobili Closed topic

jyh.jpg
Opublikowano

mam pytanko

mam patchera z mpc na ND i atak na cala mape slach blastem (u koca) i wszystko bylo ladnie az tu nagle... wypierdala mi error code:5 w nawiasie odmowa dostepu

o co chodzi?

edit

czy ID slash clasta w warriorze jest inny niz w kocu?

Opublikowano
,,BTW. WTF z tym forum zaden admin , moder , kidmod tu niezagląda moze ktos złozy jakies podanie o moda albo kidmoda "

Składałem podnie o kidmoda ale olali mnie i zrobili Closed topic

Ja się zastanawiałem ale znając adminisracje powiedzą że mam za mało postów , może niech iroku wyśle

Opublikowano

Mam pytanie . Musze zdobyć serce z D.roya ale nie wiem co ile on się odradza . Zna ktoś może na to odpowiedz . A drugi problem to te skrypty które dali na mpc.com na NDS są dobre czy lipne raczej

Opublikowano

@wisniaa95 hehe widać że ta postać to haxor , miecz na 80 i 14m na 56 to troche dziwne , ale avi ma racje źle rozdałeś staty więc konto jest mało warte

Opublikowano
2kc

to nie hax konto

ja hakuje tylko na kradi ..

a to lot i kasa z tych pająków niebieskich w NLC 2 tyg, temu jakiś koleś na hakach z demi epxił i se lota zbierałem

one mnie walą mnie 1200 na 77 lvl więc ty byś dość szybko zginoł . Boisz się że ktoś zobaczy że hakowałeś i nie kupi ??? O to się nie bój . Ale to widać że to hax

Opublikowano

up..

czsami hakowałem ale kasa to naprawdę z tamtego lota

BTW.. gdzie mogę szybko po expić na 56 lvl Soul Master na ems i z jakimi hakami ??

jak ktoś mi poda od razu do nich linki dam 5

jyh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...