Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazlem na sleepwood powinny dzialac:

1. What color are Athena?s eyes? Green for DEX

2. Who is in the monitor in the navigation room, where kyrin is? Dr. Kim

3. Which of these jobs will you NOT get after 2nd job advancement? select any except 2nd job

4. Where does Dark Lord stay in Kerning City? Thieves Hideout

5. Which of the following NPCs will NOT be found in Orbis? Sophia.

Questions Related to CHARACTERS

1. In MapleStory, what EXP needed to level up from Lv1 to Lv2? 15 EXP

2. In 1st job adv. which of the following is WRONG requirement? Thief ? 20 LUK or more

3. When you hit by monster, which of following not fully explained? Weaken ? slow down moving speed.

4. For the 1st job adv. Which job fully states the job adv. requirement? Bowman ? 25 DEX

- ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - -

Questions Related to ITEMS

5. Which of following monsters got CORRECT item corresponding to the monster? Stirge ? Stirge?s wing

6. Which of following monsters got WRONG item? Nependeath ? Nependeath?s leaf

7. In GM Event, how many FRUIT CAKE you can get as reward? 5

8. Which of following potions got CORRECT info.? Pizza ? Recover 400 HP

9. Which of following potions got WRONG info.? Sunrise Dew ? Recover 3000 MP

- ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - ? - -

Questions Related to MONSTERS

10. Green Mushroom, Tree Stump, Bubbling, Axe Stump, Octopus, which is highest level? Axe Stump

11. Which monster will be seem during the ship trip to Orbis/Ellinia? Crimson Barlog

12. Maple Island doesn?t have which following monsters? Jr Balrog

13. Which monster is not at Victoria Island and Sleepywood? Sentinel

14. El Nath doesn?t have which following monsters? Dark Ligator

15. Which of following monsters can fly? Malady

16. Which of these monsters will you NOT be facing in Ossyria? Croco

17. Which monster has not appeared in Maple Island? Evil Eye

Questions Related to QUESTS

18. Which material doesn?t need for awaken Hero?s Gladius? Fairy Wing

19. Which of following quests can be repeated? Arwen and the Glass Shoe.

20. Which of following are not 2nd job adv. ? Mage

21. Which of following highest level quest? Alcaster and the Dark Crystal

Questions Related to TOWN/NPC

22. Which town is not at Victoria Island? Amherst or Southperry

23. Which is the first NPC you meet in Maple Island? Heena

24. Which NPC cannot be seen in El Nath? Sophia

25. Which NPC cannot be seen in El Nath snowfield? Elma the Housekeeper

26. Which NPC cannot be seen in Perion? Francois

27. Which NPC cannot be seen in Henesys? Teo

28. Which NPC cannot be seen in Ellinia? Roel

29. Which NPC cannot be seen in Kerning City? Luke

30. Which NPC is not related to pets? Vicious

31. In Kerning City, who is the father of Alex, the run way kid? Chief Stan

32. Which NPC is not belong to Alpha Platoon?s Network of Communication? Peter

33. What do you recieve in return from giving 30 dark Marbles to 2nd job advancement NPC? Proof of Hero

34. Which item you give Maya at Henesys in order to cure her sickness? Weird Medicine

35. Which of following NPC is not related to item synthesis/refine? Shane

36. Which NPC cannot be seen in Maple Island? Teo

@down

K te powinny byc na 2009 xD

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy ktos moze mi powiedziec jak zrobic ND summona ?? bo nie znalazlem tutaj takiego tematu :/

zrobilem dem i trafianie w 15 potworkow ale za wolno tak ,wiec bardzo bylbym wdzieczny jakby ktos pomogl zrobic do tego ND

Opublikowano

nd robisz w cheat engine

lepiej pobrac trainera

@topic Potrzebuje Bota ;d tylko jakiegos latwego w obsludze(need auto pot,resummon,auto loot)

Opublikowano

Siema gram troche na demeonthosie i mam tam 60 soul mastera tylko nigdzie nie moge kupić equipu i broni. Wiecie może jak szybko zdobyć te rzeczy???

Opublikowano
Siema gram troche na demeonthosie i mam tam 60 soul mastera tylko nigdzie nie moge kupić equipu i broni. Wiecie może jak szybko zdobyć te rzeczy???

współczuje ci xD bo wiem co to za ból xD jak się nie da eq kupić xD

kup lion fanga i ze scrolluj

Opublikowano

@Fonczek

To sie nazywa demi xP

Ja mam takie pytanie czy jak dostalem bana , zalozylem nowe konto gram nim 2 dni a postac nadal nie jest w rankingu czy to ma ze soba cos wspulnego ??

Opublikowano
@Fonczek

To sie nazywa demi xP

Ja mam takie pytanie czy jak dostalem bana , zalozylem nowe konto gram nim 2 dni a postac nadal nie jest w rankingu czy to ma ze soba cos wspulnego ??

demi zainstalowalem i atakuje potwory na calej mapie ale chodzi mi o ten loot z potworkow zeby spadal kolo mnie ...

Opublikowano

Fonczek czytaj cholerka co piszę. To jest a/b= auto ban= nie da sie. Możesz jedynie zrobić svaca w takim spocie, żebyś stał pod mobami i loot spadał ci pod nogi. (Przyciągasz wszystkie [LATAJĄCE TYLKO] moby z mapy do jednego miejsca, zabijasz je za pomocą DEMi które już masz, a loot spada na ciebie )

Opublikowano

Dobra dobra juz czaje ;p sry bo kompletnie zielony w tym jestem. A jeszcze jedno. Wale z tego nowego czaru "soul" i ten moj potworek wali potwory co ok. 5-6 sekund a widziałem ze niektorzy wala co sekunde.? da rade tak ztrobic?

Opublikowano

;p a jeszcze ostatnia prosba ;p bo mam te Demi na slash blast 1,10,20 i przez przypadek dalem w skile i mam 3 slash blasta i nie dziala i nie wiem jak zrobic tak zeby bylo na 3 lvl ;p probowalem wchodzic jak jest pokazane w innych tematach ale nie wychodzi ;(

Opublikowano

Mowilem dobze dem a demi to są dwie rózne zecy demi to takie cos ze po zabiciu potworka caly lot jest pod nogami a dem to ze zabijasz all potworki z calej mapy ...;p

Opublikowano

Kilka a moze kilkanascie osob pisało taki sam post , przeczytaj kilka stron w tym temacie do tyłu a napewno cos znajdziesz a o eventach nic mi nie wieadomo oprucz tego ze na demothosie 2x exp i drop

lol nie zmieniajcie range teleporta bo to ab jest

Opublikowano

Witam. Otóż mój kolega ma taki problem, iż chwilę po zalogowaniu się do gry zawsze ma komunikat Hack thread detected. Żadnych cheatów on nie używa tylko to uroki visty... Czytałem, że bypass mógłby załatwić problem. Jest jakiś tutek czy cuś do tego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...