Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was prośbę, otóż to nie wiem jak ustawic sobie takie hacki:

No delay summon, nie atakujące nas potwory, i loot pod nogami i wszystko bez dc na długi czas bocenia ;/

Wiem, że to wszystko jest w patcherach, ale mi nic nie chce chodzic, a po za tym mam dc.. i nie wiem co dalej. Może coś źle robię?

Prosił bym was o opisanie tych spraw krok po kroku dokładnie co robic bo strasznie bym to chciał ;/

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2x Up i Up

To nie jest w żadnych patcherach, bo tego nie robi się poprzez edycję .wz oO Musisz mieć dobrze działający skrypt(ja go posiadam) na dEMI, BGM i ND Summon. A nawet z tym nie da rady bot'cić cały czas bo przyjdzie ktoś na spota i masz DC, więc nie masz co marzyć o wyjściu sobie na dwór(na przykład) i bot'ceniu ;(

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@2x up wiem że masz bo dałeś trainera . Istnieje coś takiego jak mini dungeon . to powiesz mi jak nastawić jaka kolejnoś żeby dc nie dostać

:P

Opublikowano

Nom iRokushou możesz w mini dungeon bocic przez cale 2h ;] (roidy najlepsze)

Jakie są obecnie dostępne haki na gms i ems (nie prywatne)?

Uczeń
Opublikowano

Ja na mpc.com znalazłem trainer z NDS i odziwo działa nawet czasami dc jak jest duzo mobów ale nawet da rade na tym jechać

Opublikowano

Wklejam jeszcze raz bo nikt mi nie pomógł...

Witam, mam do was prośbę, otóż to nie wiem jak ustawic sobie takie hacki:

No delay summon, nie atakujące nas potwory, i loot pod nogami i wszystko bez dc na długi czas bocenia ;/

Wiem, że to wszystko jest w patcherach, ale mi nic nie chce chodzic, a po za tym mam dc.. i nie wiem co dalej. Może coś źle robię?

Prosił bym was o opisanie tych spraw krok po kroku dokładnie co robic bo strasznie bym to chciał ;/

Jak byącie mogli to od razu download.

Opublikowano

jest to mozliwe aby zrobic zeby skill u bandity dokladnie nie pamientam ale chyba mesos drop ustawic na 99%?

chodzi o to zeby dropowalo 99% kasy czy jest to mozliwe bo znalazlem tut ale nie robie bo nie gram bandita

jak tak to moge to udostepnic

prosze o odpowiedz

Opublikowano

ten skill daje to ze z np bossow wylatuje pwena czesc kasy i czy jakby zmienic zeby np zamiast 10 mesos wypadalo 100 czy to by dzialalo najlepiej niech to sam ktos to zobaczy jutro wrzuce tuta bo musialbym duzo tlumaczyc

i jeszcze jedno

jak mam zakum helm to jest sposob zebym go zrobil na trable

i tu moje kolejne pytanie czy to bedzie dzialalo w trade

Opublikowano

Zak Helm mozesz zrobic na trable za pomoca Karma Of Scisors czy jakos tak,bedziesz mogl wystawiac na trade/shop az ktos tego niekupi o ile dobrze mi wiadomo.

Opublikowano

Zak Helm mozesz zrobic na trable za pomoca Karma Of Scisors/Scisors of Karma czy jakos tak,bedziesz mogl wystawiac na trade/shop az ktos tego niekupi o ile dobrze mi wiadomo.

P.S.KoS/SoK (O_o) mozesz kupic za nx cash w cs

@edit

Mozna usunac moj post wyzej-Lagg i double post ;x

Opublikowano

Święty mikołaju a na gwiazdkę proszę Cię o full uprawnienia w dziale.

Hack na mesos? Nie.

Tradeable zhelm? Tak, KoS bodajze.

Będzie działało w trade? Nie wiem o co chodzi, ale też na pewno nie.

Do jutra ktoś na pewno odczyta mój raport i otrzymasz to na co zasłużyłeś. pozdro o_o

Opublikowano

Jak Ci maple działa to .wz editing też musi. Masz sporo tematów na temat, zajrzyj do próśb o patchery. Tam na stówe coś znajdziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...