Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak wiec mam prosbe apropo bota!!

chiodzi mi o auto pota z wyjasnieniem jak uruchomic i zkonfigurowac autopota

szukalem i znalazlem ale nie do konca wiedzialem o co chodzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Jestem na tym forum nowy i nie jestem pewien czy wybrałem odpowiedni temat na tego typu post, ale cóż... Wydawał mi się najodpowiedniejszy.

Chciałbym zacząć przygode z cheatowaniem na eMS jednak nie wiem jak się za to zabrać - jestem zielony. Dlatego też zwracam się z prośbą do was, userów o pomoc. Jeśli ktoś byłby tak miły i wytłumaczył mi krok po kroku od czego zacząć, dał jakieś wskazówki, itp. (po prostu pomógł) byłbym bardzo wdzięczny. Pisałem już do paru "forumowych wyjadaczy" jednak nie dostałem żadnej odpowiedzi. Jeśli ktoś by zechciał pomóc i uzupełnić moją wiedzę o tematy cheatowania/botowania zapraszam na PW.

Pozdrawiam. NCMS.

Uczeń
Opublikowano

To wszystko zależy jaką masz klase (profesje) ,w obecnym czasie chyba najlepsza klasa to koc.

Hacki jakieś ci sie moga przydać znajdziesz na forum tutaj.

Opublikowano

Rozumiem, ale te informacje które zawarłeś w swoim poście Avi są dość ogólnikowe. Czy nikt nie byłby w stanie przybliżyć mi pewnych czynności. Np. jaki rodzaj cheata polecacie dla flame wizarda na ems v 56, jak go odpalić i jakieś rady od wyjadaczy - bardziej o to mi chodziło. Jak już wspomniałem jestem zielony w te klocki więc moje wypowiedzi mogą się wydawać trochę nooberskie za co z góry przepraszam.

Opublikowano

Najlepsze wedlug mnie jest edytowanie .Wz, dla flame wiza dem summona i nd magic claw/fire pillar+sVac na wiekszosc latajacych mobow.

Jesli potrzebujesz jakiegos patchera masz temat wystarczy poprosic ale jak sam chcesz nauczyc sie edytowac .Wz to juz musisz TuTy czytac itp. Jak cos jeszcze potrzebujesz pisz na pw postaram sie odpowiedziec ;]

Opublikowano

DEM jest zamieszczony w moim patcherze("Potrzebujesz Patchera? Poproś O Niego Tutaj." ten temat, jeden z ostatnich moich postów na 2 stronie), ale ND na pewno od nikogo nie dostaniesz. Jak będziesz tam zaglądał to pobierz też patchera na sVaca, bardzo przydatna rzecz, na tym doexpisz swobodnie do levela 70.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Witam. Czy mógłby mi ktos zapodać linka(lub przekierowac na temat) do:

- Bypass i winkjet v.0.56

- Harepaker

- jakiś trainer z gównem typu Blink God MOde, No delay dla KoC Summon nad V.0.56

- i jakiś bot z auto skillami etc.

Wszystko to na EMS v.056

PROSZĘ O POMOC i Z GÓRY DZIĘKUJĘ!

Opublikowano

No dobrze - all mniej więcej kumam. I teraz pojawiają się pytania.

Czyli no-delay'a dla summona flame wizarda narazie nie uzyskam, tak?

Czy jest coś takiego co ściąga kasę i drop od mobów pod nogi dla wersji eMS 56 ? - osobiście widziałem raz w erev F.Wizarda który tak robił, ale to było na starszej wersji eMS.

Dalej...

Wiem, że to się może wydawać dziwne/banalne, ale czy ktoś mógłby mi pomóc w odpowiednim zainstalowaniu cheata. Wiem, że podaliście parę przykładów i poruszyliście ich temat nieco dogłębniej i dzięki wam za to, jednak nadal mam pare wątpliwości i miło by było gdyby ktoś był w stanie wytłumaczyć mi wszystko na gg. Krok po kroku. Bo wolę się dokładnie doinformować, niż coś za przeproszeniem zjebać i potem płakać na forum ;p. Rozumiem, że dla F.Wizarda najlepszy byłby summon Demi (demi = atakowanie summona do 14 mobów na mapie?). I prócz tego demi coś jeszcze?

Za literówki przepraszam, nie przywykłem do poprawiania swoich postów ;p.

Edit:

DexSio poszło PW.

Opublikowano

Nd dal summona jest private.

YY... niewiem jak to sie nazywa ale jest i tez jest private.

Dla fw oprocz Dem (nie demi) wziol bym jeszcze nd magic clawa i nd fire pillar+sVac.

P.S.Jak chcesz to pisz na privie postaram sie pomuc ;]

Opublikowano

mam pytanie o trainera!!

istnieje jakis pod 0.56 ems??

wiem ze jest ale w temacie nei btlo dzialajacego linku!!

chodzi mi o to by byl supertubi

i teraz mam pytanie apropo subertubi , czy jest ono ab??

Opublikowano

Czy są jakieś hacki na Cygusa (np. czy działa nd albo dem bo soul master ma slash balast) aha i co to jest ten trainer??Z Góry THX za odp

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

mam jedno pytanko

jakie hacki są a/b teraz a jakie nie?(chodzi mi nd,dem,svack)

i co musze zrobic zeby odpalić trainera jak mam bypass.dll(co musze z nim zrobic)

Opublikowano

Witam.

Po pierwsze iRokushou gz 100 lvl. Po drugie dzięki za te cheaty - bardzo fajne (narazie jade only nd fp i dem summon, bez sVaców).

Teraz pojawia się pytanko:

Czy jest jakiś bot który by automatycznie respił mojego summona co dajmy na to 3minuty ?

Opublikowano

@up rbot v.4 jest prosty nawet koleś który nigdy nie grał w maple by zrozumiał

@witam jak chce nastawić trainera z demi i z nd summon oraz blink god mode i rbotem to dostaje kicka a ustawiam żeby się respawnował co 3 sek . Powie mi ktoś jak odpowiednio ustawić to by sobie botować

:P

Opublikowano

Elo, czy Nexon może odwołać perm bana ? Np. Jak się będzie raportować innych i grać bez hacków lub po prostu po pewnym czasie za dobre sprawowanie ;D .

Opublikowano

mam taki problem nie mogę u siebie na komputerze (laptop) odpalić żadnego bota i wszystko robie z godnie z instrukcją a u kolegi śmiga każdy bot może dlatego że mam 2 rdzeniowy procesor móglby mi ktoś pomóc z gury thx

Opublikowano

Witajcie

Chciałbym was prosić o rozpiskę dla Wind archera GMS. Gdzie expic od 25lvl wzwyż tak żeby nie dostać bana tzw miejsca gdzie możesz tylko na party się dostać bo o ile się dobrze orjętuje się to jest na globca summon dem.

Obecnie jeszcze hacze night walkerem na golemach (66) może jest lepsze miejsce?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...