Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Cygnusi (flame mag np. ) ma summona który atakuje 3 mobki. Summon Demi to takie cuś, że summon atakuje losowe moby na mapie. Summon ND dem to to samo, tyle że wtedy nie atakuje co 2 sekundy, tylko .. po prostu bardzo szybko. Aha, można zedytować, że summon zamiast 3 mobów atakuje 14.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Macie jakiegoś prostego bota z auto pot ,auto skill

bo mam jakiegoś chyba produkcji Athisa albo kogoś nie pamiętam teraz ale coś auto pot nie działa więc proszę o takowy bot z łatwym auto potem

Opublikowano

@up

mpcforum.com rox

Kacye kolega powedzał żebym cię przezywał na pw . Pierdol się suko jebana , w chuja czytać nie umiesz , zamknij morde ciągo-drucie bo zaczynasz mnie poważnie wkurwiać. Jak się coś nie podoba to idz do burdelu .Jak chcesz jeszcze mocniej dostać w dupsko to suko pogadamy na gg

Pozdro dla Xajo-back i jego uprzejmosci :*

Opublikowano

Moze ktos zna jakies latające potworki na 60 lvl

@edit

dobra juz nie trzeba sam znalazlem o i moze ktos mi poda id mapki z Malady

Opublikowano

Mam problem z odzyskaniem konta, posiadam całe acc INFO, lecz email z haslem nie przychodzi na poczte :/ (wp). Próbowalem juz kilka razy... Jest jakis sposob na odzyskanie tego hasła ?

(mam login pin i full info)

+kam się

chłopaki :*

Opublikowano

@up2

napisz do nexona ze swojego konta na maplestory.nexoneu.com albo na maplestory.nexon.net [ zalezy na czym masz konto ] a oni odesla ci maila z pinem

@edit

oj sory zle przeczytałem ... to w takiej sytuacji napisz do nich maila na [email protected]

Opublikowano

Patch Maker:

xxxx://www.gamerzneeds.net/forums/maple-story-msea-hacks-bots-tuts-discussion/149425-full-version-patch-maker.html

(zamiast xxxx wstaw http)

Ps. Na serio żal mi Adminów, to już mnie wkurwia ;/

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

OMG chciałem se troszke w mapla pograć xD a więc odpalam [GMsa albo EMsa] nawet nie zdąże wbić na chara i juz discconect do okna windows z zamkniętym maple xD i tak mam ciągle :>

Opublikowano

NIe powiedziałes nawet czy uzywasz hackow i czy wogule chesz pomocy ?? mozna wiec przypuszczac ze chcesz sie tym pochwalic ...

Ja znalazlem sbosob na granie w mapla w oknie dziala to na moich 2 kompach

alt + enter i przytrzymac xD

Opublikowano

MrThomson

ale ty jesteś przypierdolony omg ; f

bez używania hacków mam Disconnecta i to jest temat do zadawania pytań nie do chwalenia się więc można domyslić się ze potrzebuje pomocy ...

@Thomson

Re-Instalowałem 2x ;d nic , dupa :<

Opublikowano

Hmmm czy są jakieś odrębne hacki na monster carnival na EMS??

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...