Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

bardzo mozliwe ze masz na kompie trojana albo keylogena bo innego wytłumaczenia nie ma ...

ale raczej osoba zmieniła by ci pin chyba ze chciała bys zebys gral dalej na tej postaci albo to jakis twoj " znajomy " znajacy twoje passy

Opublikowano

istnieje pewnie jakis priv...

kurde ja mam problem bo dostałem bana pisze ze po 8pm26 wrzesnia moge sie zalogowac a nie moge lol ?? ktos wie wtf ??

@down

ine wiesz co to jest keylogen ?? google nie gryzie

Opublikowano

Mam problem z maple story. Wlaczam gre i tak przez 20-30 sec dziala a potem wylacza sie o co chodzi prosze o pomoc

Gram w Rohana zapraszamna server Syrephis ELF TOWN

Gra:Rohan: Blood Feud

Server: Syrephis

Miasto: Elf Town

Nick: Mr.KaPeC

Rasa: Half-Elf

Level: 28

Opublikowano

@kacye , ok , wiemy że nie jest patched ale jak tego dokońać żeby było więcej niż 3

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Opublikowano

Siema mam takie pytanie dzisiaj wydropiła mi jakaś skrzynka o nazwie silver box można do niej kupić jakiś klucz w cash shopie ale nie wiem o co w tym chodzi ??

To pisze po najechaniu myszką na tą skrzynke img ,img i klucz.

Opublikowano

Klucz jest z cash shopa, kosztuje 1.8k NX'a, i nie opłaca się nim otwierać silver boxów tylko gold boxy (kradia 2-3m, demethos 200-500k). Możesz z tego mieć scroole, chaos scroole, itemy na 80 lvl itp itd

Opublikowano

@up to chodzi o to że jak kupisz silver master key ( do tej skrzynki która ci wypadła ) i wtedy jak masz już ten klucz to klikasz dwad razy na skrznke i masz losowy item . Czasem scrole , czasem item . Ale jak ci wyjdzie item to masz nie +7 tylko +9 to konfiguracji itemu . Ale tak ogólnie to się nie opłaca otwierać tch skrzynek lepiej je sprzedać ale w tej chwili to chodzą za marne grosze więc wybór należy do ciebie . Mam nadzieję że w tej krótkiej wypowiedzi ci pomogłem

Opublikowano

Mamy z DexSio'em już summon dem , pracujemy nad nd. Jak kacye wbije na gg to od niej siłą wyciągne jak ona to zrobiła. kk? A jak nie to się jutro pomęczymy, dam znać (albo DexSio) czy coś wyszło. Wy też próbujcie jak coś. Jak się komuś uda to nie robić scenek jak kacye tylko od razu linka wstawiać ;}

Opublikowano

Kacye po co ty dajesz screeny i wogle gadasz cos na forum jak i tak mowisz ze nie dasz ... chyba tylko dlatego zeby ci wszyscy zazdroscili lol

@down

Ja teraz proboje i mi tez nie działa ...

To moze ktos komu sie to udało wzuci to ??

Opublikowano

skrypt z mpc.com jest a/b (dostalem po 30 minutach), kacye prawdopodobnie tez go uzywala. W .wz raczej trzeba sie bawic. Watpie ze sie uda ale probowac trzeba. :/

Opublikowano

@up skoro nie dostałaś bana do może się podzielisz się osiągnieńciem

Opublikowano

Jutro mam wolne od szkoly (rechabilitacjia nogi o.O ) to postaram sie zrobic sVaca na wiekszosc latajacych mobow ale dzis juz mam zamowienie na co innego xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...