Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurde na kazdego skilla sie da zrobic no delay ...

Opublikowano

@2xup

Da sie na kazdy, trzymaj id: 4001334

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

ehm mam pytanko gdy proboje odpalic priv servera pisze mi ze potrzebny jest plik npkcrypts.dll

moge o kogos prosic by dal mi ten plik do sciagniecia^^

Opublikowano

Na gMS nie działa dEMI, ani żaden ND, więc szukanie tu nic nie da. Może coś jest, ale jest to private i dostępne tylko dla kilkorga ludzi.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Pomocnik
Opublikowano

Czy da sie uruchomic cheat engine na ems ? bo gdy uruchamiam cheat engine 5.3 pozniej maple uzywam bypassa poczym wlacza sie maple i w trakcie gdy odpala sie ss z nexon itp wywala blad Hackshield : Hacking Threat detected (0x00010501). Da sie wogole odpalic cheat engine ? a jesli tak to w jaki sposob?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

może mi ktoś podać id map z malladami?

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Opublikowano

@up ale ja cie nie prosiłem o trick tylko o Id , poza tym to nie na wszystkich stronach o maple więc obalony .

Opublikowano
@up ale ja cie nie prosiłem o trick tylko o Id , poza tym to nie na wszystkich stronach o maple więc obalony .

Rusz dupę i sobie poszukaj, nikt Cię nie będzie wyręczał.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@Mateq ściśnij dupsko , tylko sobie posty nabijasz w ten sposób

@Tomek95PL dzięki za pomoc

Pomocnik
Opublikowano

Czy da sie uruchomic cheat engine na ems ? bo gdy uruchamiam cheat engine 5.3 pozniej maple uzywam bypassa poczym wlacza sie maple i w trakcie gdy odpala sie ss z nexon itp wywala blad Hackshield : Hacking Threat detected (0x00010501). Da sie wogole odpalic cheat engine ? a jesli tak to w jaki sposob?

POMOZE KTOS ? ? ?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

@Up

Najpierw włącz Maple i z bypassuj je tak jak robisz to normalnie, później jak będziesz już w ekranie logowania Alt+Tab, włącz CE, załaduj CT, pozaznaczaj hacki i wyłącz CE(jeżeli CE będzie cały czas włączone na 100% dostaniesz HAD'a, a jak wyłączysz CE to nic ci nie wykryje, a zaznaczone hacki nie dezaktywują się), jeżeli i to nie pomaga to ściągnij UCE(tj. Moonlight Engine, z tego co wiem jest niewykrywalny lub inny Undetected Cheat Engine)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie uważam się za pro , prosiłem o to ponieważ nie chciało mi się grzebać w necie taka mała chwila słabości

Opublikowano

ej możę coś źle zrobiłesz bo ja raczej nigdy nie słyszałem żebycoś zawadzało , jest czasem tak żę jak drugi hacker hakuje a ty tam wejdziesz to cie d/c , ja tak mam . Zrób jeszcze raz svaca

Opublikowano

nurtuje mnie jedno pytanie grałem kiedyś na ems i gdy zaczynałem sam mogłem sobię rozprowadzic statystyki (losowo) na 1 poziomie teraz postac startuje z 12str, do 11lvla zostaja jej przydzielane statystyki automatycznie i na 11lvlu konczy mniej wiecej ze 60+ str. To nie zbyt dobre dla Maga wiec czy ktos by mi mogl odpowiedziec czy mozna to zmienic (nie przez reset statystyk, który jest zbyt kosztowny).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...