Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiór Pytań Z Tego Działu!

Calg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 358
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jakis bot np turbo bot??? bo to kur.wa nie mozliwe

Kurde nawet turbobot nie dziala no boze swiety wie ktos moze jak obejsc zabezpieczenie i pykac na botach?

byl kiedys temat ale zapomnialem i dzialalo na viste

a morze moglibyscie ruszyc glowa i pomysliec dla mnie jak mozna bota puscic na viste

----------

odswiezam

need help really

651190456940bx4.png

841190457160kq3.png

Opublikowano
nawet jezeli go ma to nie powinien podawac- tamten txt jest wlasnoscia moczymordy.

ale był pisany dla mpcforum.pl, poza tym można napisać autora tekstu i będzie git.

Opublikowano

@TiG: Przyganiał kocioł garnkowi gold farma legalna(ale nie dla botterow), a o podnoszeniu jednego wiele razy nie slyszałem... Opcja "Edytuj" nie gryzie!

@Meros Kasacja: Patrz Regulamin punkt o postach z jednym zdaniem/wyrazem...

Opublikowano
okej, czlowieku ten temat byl wczesniej zalozony no i przede wszystkim mowimy tu o 2 silkach a nie o wlaczeniu ich zeby sie zalogowac na 1

Przecież nie można grać naraz, chyba że umiesz podzielić pulpit na dwa okna z dwoma silkami, lub możesz też grać na dwóch kompach naraz;P

15905.png

21571.jpg

4676.jpg

6080.png

Najprostsze zrabianie na świecie!!!

Opcja edytuj nie gryzie!

30abec4b1498517d.jpg

Opublikowano
takk hmmm mam 3 giga ramu neta 2mb ale i tak mi sie troche tnie jak przelaczam uzytkownikow z silkiem. To jest tak jeden uzytkownik silkroad + proecesy to jakies 65 % ( antyvir winamp itd) jesli odpale 2 uzytkownika to proecesy winndy daja 21 % bez niczego a silkroad 50 % ramu wiec juz nie wystarczy ( rozdzielczosc 1280 na 1024 ) natomiast jesli zmienie na rozdzielczosc 800 na 600 smiga superowo All zalezy od ramu i reszty kompa

to jak jest sposub ?

Opublikowano

CZy mogł bym prosic o TuT jak zrobic microsoft loopback (szczegulnie chodzi mi o to co mam wpisac tam gdzie sa 3 wolne rubryki ip...) HELP!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...