Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy ktos wie kuedy bedzie normalnie dziala server? bo teraz na zmiane co 10 minut padaja kolejne ch.nie da sie ani zrobic ww ani dt.ma ktos jakies info?bo ich forum tez mi nie dizala

Opublikowano

Serwer jest atakowany przez serwery PandoryMT2... atakowane też są Metin5, iMetin, Mexilia i wiele innych.

Tiveria jest bardzo fajnym serwerem, ale to co robi im PandoraMT2 to nie do pomyślenia.

Opublikowano

Da się to załatwić. Jeśli pandora nie przestanie atakować innych serwerów, które reklamują się na MPC. To ja zacznę atakować ich, to nie podniosą nawet swojej strony.

Opublikowano

Nie wie ktos czy administracja przypomnie haslo do konta na ktorym gralem pare miesiecy temu? Bo nie wiem na ktorym e-mailu jest konto a chcialbym wrocic na tiverie ;>

Opublikowano

sytaucje ktore sie dizeja na serverze (wczoraj i dzis) pokazaly ze jednak i tiveria jest do ruszenia.na serverze nie da sie grac.loga co chwile z kadego ch

Opublikowano

Możemy śmiało powiedzieć, że udało nam się rozwiązać problem. Wybaczcie za tak długi okres problemów (najdłuższy w historii Tiverii), ale pech deptał nam po piętach. Koniec końców uporaliśmy się z całą sytuacją i zabawa może trwać dalej! Chcielibyśmy jednocześnie przeprosić wszystkich za te niedogodności i postaramy się, by kolejne takie sytuacje nie miały już miejsca. Na chwilę obecną przedłużyliśmy wszystkie aktywne abonamenty o łącznie 48 godzin (wliczając w to wczorajsze przedłużenie). Do końca tygodnia powinniśmy rozpatrzyć wszystkie sprawy, co do utraconych przedmiotów. Życzymy wszystkim miłej gry i jeszcze raz przepraszamy!

Opublikowano

G00d, i kto takie rzeczy opowiada? Podchodź z dystansem do takich plotek. A co do tego serwera, zanim napisałeś, nie wiedzieliśmy nawet, że taki serwer istnieje.

Nie atakujemy innych serwerów, a zamiast tego skupiamy się na pracy przy naszym serwerze. Za to konkurencja nie pracuje nad swoimi projektami i marnuje swój czas na nieskuteczne ataki.

Opublikowano

server łatwiutki jak nwm co, w miesiac osiagnalem 86 lvl WP+buff 82, DT dziennie moglem zrobic nawet do 40 razy, jak potrafi sie juz zrobic DT i stac dlugo na skrzynkach to juz nie ma co praktycznie robic ;x syrki na 9 to mialem ze 4 na kazda klase, absy jakos dawalem rade, reszta tez nienajgorzej:) server na pewno nie jest hard, najłatwiejszy też nie, ale jak najbardziej miło się na nim gra:) po 86 lvl tylko pvp zostaje ;d chyba ze do 103 i wtedy full pvp ;]

Opublikowano

jak to nie jest hard to ciekawe jaki serwik jest hard? chyba globale;] i 86 w miesiak ciekawe;] ale jeszcze buffek i 4 syrki coś kręcisz

Opublikowano

ehh no i nie pogram tak szybko wyswietla sie jakis blad

LAUNCHER tiveria has encountered a problem and needs to close we are sorry for the inconvenience please tell microsoft about this problem

pomoz ktos;D

Opublikowano

Prezentacja jak i serwer są dobre, grałem tutaj do około szcześćdziesiątego poziomu lecz to jeszcze nie było to czego szukałem ( Nie mówić, że jestem nowicjuszem na tym serwerze, bo założę się że wiekszość z was nie pamięta Tradicii/L99 ).

Opublikowano

ehh no i nie pogram tak szybko wyswietla sie jakis blad

LAUNCHER tiveria has encountered a problem and needs to close we are sorry for the inconvenience please tell microsoft about this problem

pomoz ktos;D

Pomyslalem ze pomoge. Po 1

1. Pobierz net framework 4, i zainstaluj. Nie dziala :

2.

http://forum.tiveria.pl/temat/42158-tiveria-launcher-200-rc1/

Udoskonalony launcher wydany przez twórców tiverii. Nie powinno być juz z nim problemów. Mam nadzieje ze pomoglem ;] pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka pytań:

-opłaca się tu zacząć grać, czy serwer za "stary"?

-czy ulepszacze to duży problem?

-misja na bojowca taka sama jak na PL?

-czy IS to "siła" tego serwera?

-czy wchodzą bony po 1,2,3%...?

- nagrody za misje jak i biologa zedytowane?

Pytam, gdyż codziennie powstaje masa gównianych serwerów, chwalonych przez "stwórcę", a jak się potem okazuje są one do kitu. Chciałbym, by jakiś "zwykły" gracz odpowiedział na moje pytania, by było to wiarygodne.

Opublikowano

Kilka pytań:

Pytam, gdyż codziennie powstaje masa gównianych serwerów, chwalonych przez "stwórcę", a jak się potem okazuje są one do kitu. Chciałbym, by jakiś "zwykły" gracz odpowiedział na moje pytania, by było to wiarygodne.

czy oplaca sie zaczynac grac? jezeli grasz sam to nie bo nudno w chuj.. a kolejna kiepska sprawa to to ze kazdy wszystko ma.. wgl jezdza na chetach ludzie ustawiaja bota ktory im wbije 3x15 i 2k hp do itemku potem selaja owy itemek po chuj wie ile bryl.. ja osobiscie mam tutaj trutke+9 stalke i eq pod exp.. 77 lvl i jest nudno.. Co do graczy to sa ludzie spoko ale sa tez takie noby ktore na Bo 90 lvlowmi postaciamy beda CIe bily .. bony wchodza jak na pl.. misje zeedytowan.. tak na bojowca tak samo tyle ze z tego co sie orientuje dtyle ze czkeasz 6h nie 24 aby robic kolejna.. Nie iS nic nie wnosi chyba ze militara lub bojowca..

Opublikowano

Kilka pytań:

nie opłaca się, server jeden z najstarszych, większość graczy ma idealne bony w itemach ( dzięki bonusswitcherowi ), na każdym kroku boty (fishboty, expboty itd.) poza tym liczba graczy spada i moim zdaniem taka tendencja się utrzyma bo od dawien dawna nic nowego nie zostało wprowadzone.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Kilka pytań:

Odpowiem Ci troszkę inaczej niż inni.

Jeśli szukasz serwera z nie wiadomo jaką ilością broni,zbroi i biżuterii.Kilkunastu map co 10lvl, 6 i 7 bonem ,masą bugów, biologiem nic nie wnoszącym do gry oraz IS-em wypełnionym po brzegi kd,broni , zbroi itp,

to Tiveria nie jest serwerem dla ciebie.

Jednak , jeśli pragniesz pograć w dobrego starego metina po lekkim "tuningu"(na korzyść graczy oczywiście),pozbawionym chyba w 100% bugów,uczciwym i pomocnym teamem,stabilnością to ten serwer jest właśnie dla ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...