Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [Dedyk] [Hard]

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie na serwerze nic się nie dzieje, żadnych eventów , zero nowości , zero zainteresowania Teamu, tam ga raz na pół roku wejdzie na Forum. Pogłoski są takie , że robią nowy serwer i na wakacje ma być gotowy , ale nie wiem.

To byloby swietne rozwiazanie

Tiveria s2 sciagnelaby troche graczy,poniewaz na s1 malo kto rozpoczyna gre.Wiecej jak 500 osob tutaj nie bedzie .

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ra*** - 2k graczy

Tiveria - ledwo 500 graczy .

Tu nie ma co porównywać .Ostatni news był z listopada , a nowość czyli dodana w październiku. Moim zdaniem od tej prezentacji co jest tu wprowadzili tylko - anty bs , system kostiumów i energii , mapa na 105 .

Serwer był fajny , ale zatrzymał sie dawno temu w rozwoju .

No okej, zgadzam się z Tobą... Ale nie gnój administracji, bo ogarnęli jeden z najdłużej stojących prywatnych serwerów metin2. To chyba o czymś świadczy. A to że nie dodają nowości... Hmm.. Może i dobrze... Na PL dodali i co? Do "zamkniętej" komnaty mógł wejść byle botek, administracja była przekupywana przez graczy, respiła im moby... I to są właśnie nowości... ^^

1377019234-U697852.png

Opublikowano

No okej, zgadzam się z Tobą... Ale nie gnój administracji, bo ogarnęli jeden z najdłużej stojących prywatnych serwerów metin2. To chyba o czymś świadczy. A to że nie dodają nowości... Hmm.. Może i dobrze... Na PL dodali i co? Do "zamkniętej" komnaty mógł wejść byle botek, administracja była przekupywana przez graczy, respiła im moby... I to są właśnie nowości... ^^

Słuchaj Fubona a daleko zajdziesz. On nauczy Cię jak Rzyć <lol>

astiumsign.png

Opublikowano

Tiveria to kiedys było coś, ale nowym graczom powiem jedno, nie polecam grać bo nie oszukujmy się, administracja obiecała zająć się forum, ale cóż nie widać by forum miało zacząć funkcjonować w najbliższym czasie, a jak każdy wie forum to nieodłączna część handlu. Administracja poprostu zajęła się własnym życiem pozostawiając serwer bez opieki, taka prawda. Jeśli administracja spięła by przysłowiową dupę serwer byłby godny polecenia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

co z serverem? kots kto gra moze mi przyilzyc jak to teraz wyglada? forum widze nie dziala,graczy jak na lekarstwo.... administracja juz olala sprawe czy odzywa sie?

Opublikowano

co z serverem? kots kto gra moze mi przyilzyc jak to teraz wyglada? forum widze nie dziala,graczy jak na lekarstwo.... administracja juz olala sprawe czy odzywa sie?

Dla mnie jest jeszcze gorzej niż było żadnych nowości forum padło graczy też ubyło więc wątpie żeby stał sie cud i server ożył na nowo.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ta durny serwer pod is ;) kup boja w is bo w grze nie da się ja na 87 co kurwa? bez boja oczywiście

No to juz jest tylko i wylacznie Twoja wina ze nie umiesz grac. ;)

Ja pamietam jak gralem to na 35lv zawsze (mialem kilka postaci) udalo mi sie zrobic samemu, ew. z druga osoba. Boj na privie to jak robienie normalnego konia na PL...

Opublikowano

ty grać nie potrafisz pizdo ;) ja mam lepsze eq od ciebie wszędzie

Heh. A ten odrazu musi wyzywac... Zakladam ze max. hm... 4 klasa podstawowki? Pewnie sie nie myle.

Masz lepsze eq? Haha, napewno zwlaszcza ze masz problemy boja zrobic na Tiverii. SMIECH NA SALI!!! <3

Btw. odpusc sobie i skoncz. Bo juz widze ze pewnie zaczynasz pisac nastepnego posta o mnie, gdzie co drugie slowo to pizda albo kurwa. Szczerze? Mnie to nie rusza bo tak naprawde to TY jestes ta ''pizda'' w swiecie. ;)

Co do serwera to faktycznie mi sie wydaje ze powoli pada. Bo watpie ze za pol roku ludzie beda chcieli grac na czyms co nie ma zadnych ahtualizacji, eventow, etc.

Zostana tylko ci co juz osiagneli wiele na Tiverii, ci ktorzy wpakowali duzo w IS oraz ci ktorzy wpakowali w ta gre DUZO czasu. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nudny przereklamowany serwer...Więcej o nim nie można powiedzieć.Na tle konkurencji wypada słabo...Fakt,mają swoich wiernych graczy,ale poza tym nic.Teoretycznie to jest hard,ale jeśli ktoś potrafi grać to maksymalny lvl zrobi w 2 tygodnie grając 2 godziny dziennie,czyli 56godzin.Jak na harda to mało czasu,a na mediuma to za dużo!Nie polecam

Weź nie pierdol bo Winchester jako pierwszy wbił 120 lvl i zajeło mu to 140 tyś minut także jest to Hard i wcale mało to to nie jest

tumblr_n0ma3n8fLx1smbf1ao1_400.gif

Opublikowano

Serwer będzie się trzymał spooro czasu. Trzeba przyznać Krzysiowi (Balonowi), że ma łeb i jest świetnym programistą. :)

Życzyć samych sukcesów! ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanko jak z koniem medale są u handlarki ale czy je się oddaje stajennemu czy inaczej. A i czy jest jakaś misja na konia czy odrazu się go dostaję tak samo z poziomem konia.

Opublikowano

Pytanko jak z koniem medale są u handlarki ale czy je się oddaje stajennemu czy inaczej. A i czy jest jakaś misja na konia czy odrazu się go dostaję tak samo z poziomem konia.

Robisz jak na PL, z tym, że misje są o ile dobrze pamiętam co 6h, ewentualnie możesz kupić w IS :)

j8d8.png

Opublikowano

Wbicie max lvla zajelo na tym serwie ponad 2 lata, więc to raczej nie medium... ;) polecam! ^^

www.astium.pl

kubfch.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie polecam serwa, gdyż: admini już robią na ten serw totalną olweke nic nowego, wieje nudą, mało graczy a ja szczególnie nie polecam przez co SUI zrobił czyli zbanował mnie bo na jakiejś postaci było dokonane oszustwo a ja je posiadałem wtedy i straciłem wszystko plus zbanował inne moje konta, jak napisałem apelacje i tak samo jak na wstępie olał sytuacje. Tak, więc gorąco NIE POLECAM !!!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...